- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.301
BAĞCILARDAKİNEMİ GİTCEN
kadın doğuma değil ama cildiye ve göz için gittim.zaten ben işyerimde camımdan bakınca görüyorum hastaneyi :)Evet abla gittin mi oraya
doktorun adı ne araştırayım bendekadın doğuma değil ama cildiye ve göz için gittim.zaten ben işyerimde camımdan bakınca görüyorum hastaneyi :)
kadın doğuma değil ama cildiye ve göz için gittim.zaten ben işyerimde camımdan bakınca görüyorum hastaneyi :)
aaa çok kıskandım şimdi bizede yollasın :)
doktorun adı ne araştırayım bende
he nasıl bulcam o sayfayı ya.bide bunların çok pahalı oluyor ya işlemler başlarsa of offf
boşamı yazmışım yahuyaren92
aaa çok kıskandım şimdi bizede yollasın :)
Ben zaten şuan baslayamam bi tedaviye ama tüp bebek için hastane rapor cikartiyormus . . ben ağustos eylül gibi giderim diyordum ama iste önce bi gideyim en azından bi bileyim ne dicek
Ben eşimle tv izlerken birden uyuyordum dürtüyordu reklam bitti diye biliyorum ya izliyorum diyordum hoop gidiyodum yine :))banada yapmıştı çok fena oluyodum kafamı vurup uyuyodum işyerinde 2 saat hemde
he nasıl bulcam o sayfayı ya.bide bunların çok pahalı oluyor ya işlemler başlarsa of offf
boşamı yazmışım yahuyaren92
Kiskanmadim kibana da gelir 5 gün sonra
Damla sakızlı yap benim yerime de ye@aysima00 ben seni çok özledim ki nerdesin nereye saklandın :)
@emikra sende tam sopalıksın bi hamiş kaldın bizi unuttun hani bize dua ediyormusun :)
@azerinnn kız gebe falansındır belki bellimi olur.hadi biri müjdeli bir bebek haberi versin :)
@uslutuba biz senle biraraya gelirsek çok hatun döveriz gibi geldi bana :)
A amorevole çitlembiğim ilk önce hsg biliyosun mutlaka.eşin bi dönsede başlasanız işin ucundan bi tutsanız artık dua ediyorum :)
yaren92 o poşetleri sen unuttun ya ben burda sinir oldum iyi mi :) kendim unutmuşum gibi :) ama olsun kız gitsede muhtaç birine gitse helal edeydin bari :)
bebeem yürüyüş nasıl gidiyor güzel annem el açması gözleme yaptınmı kız yine aklıma düştü bak :)
@umutbitmz sen varya progestana dayanıklı tek hatun çıktın bu kulüpte tebrik ediyorum seni :) birde boğazların için illaki soğuk bişey içmenden değil güzelim hava pis basık bu sıralar dikkat et kendine havalar yapıyor böyle bence
@zeynepsibel kızçemmm ben hatırlıyorum inofolicten dolayı olmuştun hatta kestiğin halde düzelme olmamıştı günlerce neyseki geçti bitti güzelim
@ebrar09 temizlik bitti misafirler geliyor saçlar boyanıyor regl oldun yeni umutlar başladı ohhh keyfine diyecek yok tabi :)
@hakkimdahayirlisi25 sende son durumlar nedir
@hale8305 be anacım sen geç saatlere kadar mı çalışıyosun napıyosun.ne işinde çalışıyosun sen güzelim
esoes1919 doktora kaç gün kaldı beya :) heyecan doruktamı kız :)
@tm26 sen şimdi geldin limon ıhlamur halletmişsin çok şükür
@pembebasliklikiz sen nasıl oldun midede son durumlar nedir tatlım
bu arada ben hıdrellez gecesi süt kaynatıp koydum malesef sabah mayalanmamıştı.bide eşim namaz kılarken ikizlerin fotoğrafını gül dibine koymuştum.eşim sabah namazında balkonu açınca görmüş gülmekten yerlere yatmış :))) sütünde mayalanmamış dedi :) olsun dedim sütlaç yaparız :)
hepimize hayırlı cumalar olsun rabbim mübarek cuma hürmetine dualarımızı kabul eylesin inşaallah
Ayh yareeenhiç kıskanmışa benzemiyosun bencede gelir tabi kuzum hepinize de
Kiskansam halinden tavrimdan belli olur zatenama ben öyle miyim sevgi doluyum bak
Ay gene güldürdün beni yaa deli misin kız sen
ay ne biliyim yaaa gören hamilemisin der yaniohh maşallah ilk zamanlar gaz olur zaten ondandır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?