- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.361
Bence senin yaralardan dolayi aldigin ilaclardan sebep kuzum?ilaca alistim diye kendini endeksleme stres olursun...Benim adetim bugünde gelmedi diyorum ki acaba benim vücut progestani mi alıştı ki ? Yum takibi görürken adetin 12. Günü başlayıp 22. Gününe kadar 10 gün yutuyordum 30. Günü de adetin geliyordu. İlaca alıştı da ondan mi olur ki gecikme
Canim ya sorum var?ben ebruya yazilcaktim ya simdi ilac kullanmaya falan baslicam tv de gordum tup bebekte transfer yapildiginda agir isler veya kimyasal barindiran ilerde calismayin diyodu gerci benim transfer degil ama tedavi goruyorum sonucta bu boyalardan etkilenirmiyim?bi fikrin varmi?
Amim cano cok sukur...biz esimizi birbirimizo cirkiiiiiin diye seviyoz o baslatti nazar degmesin diyeymissende cirkinsin yaniii
Bence senin yaralardan dolayi aldigin ilaclardan sebep kuzum?ilaca alistim diye kendini endeksleme stres olursun...
Canim ya sorum var?ben ebruya yazilcaktim ya simdi ilac kullanmaya falan baslicam tv de gordum tup bebekte transfer yapildiginda agir isler veya kimyasal barindiran ilerde calismayin diyodu gerci benim transfer degil ama tedavi goruyorum sonucta bu boyalardan etkilenirmiyim?bi fikrin varmi?
Tesekkur canoAyy tesekkur ederim sende pek bi çirkinsin maşallah
Sagol kuzum yaa inofolic sayfasinda okumustum kahve ilacin etkisini azaltiyomus...bende sabah 3u bir arada icmistim...korktum bi an...neyse ilaci almadan once icmicem nolur nolmaz?Kuzum internetten baktım ama ebruyla ilgili bisi yapmıyor ama gebeliğin ilk 3 ayı kimyasaldan uzak olmak yazıyor
Iyi olmus cano emin ol da oyle baslamis olursun tedaviye bende gidrcem disciye bu ay olur belkiOldum zaten stresçarşamba dis randevum var gecen ay gecikme yüzünden iptal olduydu bu seferde şüphe olmasın diye.
Hayrlisi olsun abla insallah bu audan sonra hamis olarak yazariz burayaEvet sökülmeye basliyorum sanki ama belimede vuruyor neden bu sefer agri yapiyosagazda var sanki.kist ne oldu ki gittiği acaba ufff ya
Seninde agrin oluyor dikkat ette yorma kendini tubamHayrlisi olsun abla insallah bu audan sonra hamis olarak yazariz burayabenimde karnim alarm vermeye basladi pazar gunu baslar heralde yarin banyo seti bakmaya cikiim de pazar gunu gelmeden bi de temizlige giriseyim...hava gunesli bi camlari siliim diyorum
Ablacim kullandigin ilaca ve kiste bagli olabilir agrinin sebebi...o yuzden ferah tut icini...kisttende kurtuluyosun...Simdi doktoru aradimbugun duphastonun 9.gunu yarin gece bitecek ilac dedim.1 hafta var gününe dedim.kesme ilaci devam et duphaston bitince gebelik yoksa adet olan dedi.bildiğin oluyorum iste adet diyemedim.benim bünye gelirse gelir adet ama anlamadim birşey ben
Hemde nasil abla su an cekiliyo resmen kasgim...bari temizligimi yapsaydim offf yaaaSeninde agrin oluyor dikkat ette yorma kendini tubam
1 hafta bayaga varmis abla ya niye oldu ki acep hayirli bir haber vardir insallahSimdi doktoru aradimbugun duphastonun 9.gunu yarin gece bitecek ilac dedim.1 hafta var gününe dedim.kesme ilaci devam et duphaston bitince gebelik yoksa adet olan dedi.bildiğin oluyorum iste adet diyemedim.benim bünye gelirse gelir adet ama anlamadim birşey ben
Sagol kuzum yaa inofolic sayfasinda okumustum kahve ilacin etkisini azaltiyomus...bende sabah 3u bir arada icmistim...korktum bi an...neyse ilaci almadan once icmicem nolur nolmaz?
Nazil baş AĞRIDI yaptigozlerme coktu.kasiklarimdada sizilar başladı vücut gergin ayaklarim yaniyorAblacim kullandigin ilaca ve kiste bagli olabilir agrinin sebebi...o yuzden ferah tut icini...kisttende kurtuluyosun...
Adet agrim bu bence1 hafta bayaga varmis abla ya niye oldu ki acep hayirli bir haber vardir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?