- 1 Mart 2015
- 72
- 32
- 8
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.401
Biz birlikte olacaktık ya. Zaten yazmayı da unuttun. Adetin de değistiBebek varsa dökülmesin adet ama kahve geldi peceteyle hafif içerden sildim kirmizida gördüm aksam.gece ilaci içtim bu sabah yine kahve leke gordum .gece uykumda bile ıkındım sokulsun gelsin diye ama sokulmemis. Sadece acik kahve ve sulu gelmis.sanirim ilaç durdurdu bi nebze.bakalim kismet bu 3 gün belli olur sanirim.son ilaci bu gece icicem.pazartesi aksam normalde olmam lazim o zaman ilaca gore.günüm ise 15 mayis hayirlisi artik Allah bilir :)
Bence hap kullanmayin hormonlari degistiriyo kilo aldiriyo etrafimdaki orneklerini goruyorum...ama tabi hapi biraktigi gibi hamile kalanda var...sonra insan pisman olabiliyo...ben ilacsiz korundum istedgim gibiydi olmadi...simdi gebe kalmaya hasretim bu sefer de Rabbim vermiyo karar sizin tabi...bu benim gorusum...Kizlar dogum kontrol hapi kullanmaya basladm besgundur.sadece bu ay kullanip biraksam snra gebelikte sorun olustururmu gebe kalmami zorlastirirmi
yok sorun değil daha bi kere kavga etmedik tartışmadık bizimkiler soğuk ailedirHadi ya aranizda sorun mu var canim esinin ailesiyle?
Canim ben vajinusmusum ve suan parmak egzersizi yapyrm dr a gdyrm..iki parmak yapiyoruz esimle dr penis asamasina gectgmzde hamile kalma ihtmalmin oldugunu we mutlaka hap kullnmami istio..bende hastaym zaten besgundur iciorum ama cok korkuyrm vajinusmustan snra bide bunla ugrasmaktan..zorla iciorumBence hap kullanmayin hormonlari degistiriyo kilo aldiriyo etrafimdaki orneklerini goruyorum...ama tabi hapi biraktigi gibi hamile kalanda var...sonra insan pisman olabiliyo...ben ilacsiz korundum istedgim gibiydi olmadi...simdi gebe kalmaya hasretim bu sefer de Rabbim vermiyo karar sizin tabi...bu benim gorusum...
Anladim ben vajinismus hakkinda bisey diyemicem canim bu konu hakkinda ayrintili bilgim yok...ama madem doktor oyle dedi bi bildigi vardir o zaman...insallah biraktigin gibi kalirsin diyelim o zaman...gecmis olsun...Canim ben vajinusmusum ve suan parmak egzersizi yapyrm dr a gdyrm..iki parmak yapiyoruz esimle dr penis asamasina gectgmzde hamile kalma ihtmalmin oldugunu we mutlaka hap kullnmami istio..bende hastaym zaten besgundur iciorum ama cok korkuyrm vajinusmustan snra bide bunla ugrasmaktan..zorla iciorum
Her zaman olumsuzluk göre göre insan normaline hazirlayamiyor kendini de ondan :)Ama umudum bat yaklastikca azaliyor niye ise
Her zaman olumsuzluk göre göre insan normaline hazirlayamiyor kendini de ondan :)
ama daha cok var ablam adet gibi gelmiyor bu bana nedense :-/Bebek varsa dökülmesin adet ama kahve geldi peceteyle hafif içerden sildim kirmizida gördüm aksam.gece ilaci içtim bu sabah yine kahve leke gordum .gece uykumda bile ıkındım sokulsun gelsin diye ama sokulmemis. Sadece acik kahve ve sulu gelmis.sanirim ilaç durdurdu bi nebze.bakalim kismet bu 3 gün belli olur sanirim.son ilaci bu gece icicem.pazartesi aksam normalde olmam lazim o zaman ilaca gore.günüm ise 15 mayis hayirlisi artik Allah bilir :)
Toton açıkta kalmıştır izmir de olsa hava soğukCanm Günaydın bugün ateşim 36.5 çıktıgelcek sanırım
yavru ben sana katılayım okurum desem yalan olur vebali boynuma kalır.ben çalışıyorum ev gidince anca yemek yap namazlarımı kıl kendimce 1 yasin okursam onu fayda bilip bağışlıyorum Allah kabul ederse.belki ev hanımı olsam değişirdi durum ama malesef canım yaSIRASIYLA BIR ARKADAŞIMIZA
7.000 ADET;
"RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım.
==> damla22RUMUZLU ARKADASIMIZ ICIN OKUDUK...
RABBIM HAYIRLI VE SAGLIKLI BIR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH
dedim
kırılacak umudumuz diye korktuğumuz için bu duyguyu yaşıyoruz bat zamanı yaklaşınca hemde her ay yaşıyoruz canım yaAma umudum bat yaklastikca azaliyor niye ise
hiç sanmıyorum sorun olacağını.çünkü bazı doğum kontrol ilaçları yumurtayı besliyormuş zatenKizlar dogum kontrol hapi kullanmaya basladm besgundur.sadece bu ay kullanip biraksam snra gebelikte sorun olustururmu gebe kalmami zorlastirirmi
noluyor böyle ya.ben önceden kahve leke bilmezdim bu yaşıma kadar sanırım ilaçlardanmı oluyorki ya.benimde öyle adetime 6 gün var daha ya.nedir bu kahverengi lekelenmeler.gelecekse kırmızı gelsin bünyeyide sallıyor benim sökülemeyinceha bi de benimkisi lekelenme degil vajinal akintinin kahve rengi
evet canım ama anlattığım gibi durumlar ben bişey anlamadım.sanırım sökülücem ama sökülmedim benim hiç öyle beklemezki.akşam sinyal verse sabaha sökülür.sabah verse öğlene ikindiye sökülür.hayırlısı bakalım artık 15 mayısa kadar beklicez tabikiBiz birlikte olacaktık ya. Zaten yazmayı da unuttun. Adetin de değistiinşallah olmayz cnm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?