Gebe kalamayanlar buraya.....

Kizlar dogum kontrol hapi kullanmaya basladm besgundur.sadece bu ay kullanip biraksam snra gebelikte sorun olustururmu gebe kalmami zorlastirirmi

Biz birlikte olacaktık ya. Zaten yazmayı da unuttun. Adetin de değisti inşallah olmayz cnm ya

Kizlar dogum kontrol hapi kullanmaya basladm besgundur.sadece bu ay kullanip biraksam snra gebelikte sorun olustururmu gebe kalmami zorlastirirmi
Bence hap kullanmayin hormonlari degistiriyo kilo aldiriyo etrafimdaki orneklerini goruyorum...ama tabi hapi biraktigi gibi hamile kalanda var...sonra insan pisman olabiliyo...ben ilacsiz korundum istedgim gibiydi olmadi...simdi gebe kalmaya hasretim bu sefer de Rabbim vermiyo karar sizin tabi...bu benim gorusum...

Canim ben vajinusmusum ve suan parmak egzersizi yapyrm dr a gdyrm..iki parmak yapiyoruz esimle dr penis asamasina gectgmzde hamile kalma ihtmalmin oldugunu we mutlaka hap kullnmami istio..bende hastaym zaten besgundur iciorum ama cok korkuyrm vajinusmustan snra bide bunla ugrasmaktan..zorla iciorum

Anladim ben vajinismus hakkinda bisey diyemicem canim bu konu hakkinda ayrintili bilgim yok...ama madem doktor oyle dedi bi bildigi vardir o zaman...insallah biraktigin gibi kalirsin diyelim o zaman...gecmis olsun...

Gunaydin her kesedemin peceteye soyle camur rengi akinti geldi yinebu ne simdi ya
bi de oyle cok degil dedigim gibi sadece icten silerken oluyo

ama daha cok var ablam adet gibi gelmiyor bu bana nedense :-/

yavru ben sana katılayım okurum desem yalan olur vebali boynuma kalır.ben çalışıyorum ev gidince anca yemek yap namazlarımı kıl kendimce 1 yasin okursam onu fayda bilip bağışlıyorum Allah kabul ederse.belki ev hanımı olsam değişirdi durum ama malesef canım ya

ayyyyy
ha bi de benimkisi lekelenme degil vajinal akintinin kahve rengi
noluyor böyle ya.ben önceden kahve leke bilmezdim bu yaşıma kadar sanırım ilaçlardanmı oluyorki ya.benimde öyle adetime 6 gün var daha ya.nedir bu kahverengi lekelenmeler.gelecekse kırmızı gelsin bünyeyide sallıyor benim sökülemeyince değilsede gebe olalım hayırlısıyla ya

Biz birlikte olacaktık ya. Zaten yazmayı da unuttun. Adetin de değisti inşallah olmayz cnm ya
evet canım ama anlattığım gibi durumlar ben bişey anlamadım.sanırım sökülücem ama sökülmedim benim hiç öyle beklemezki.akşam sinyal verse sabaha sökülür.sabah verse öğlene ikindiye sökülür.hayırlısı bakalım artık 15 mayısa kadar beklicez tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…