- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.421
Toton açıkta kalmıştır izmir de olsa hava soğuk
değil zaten olmadım hala adet sökülürsem hemen yazcam size zatenama daha cok var ablam adet gibi gelmiyor bu bana nedense :-/
polyanna :)Buna mı bağladın kıız ayh çok hoşsun yaa
Hayırlısı cnm ya belki de güzel haberler alırız inşallah. Belki bebişlerimz bizimledir belli mi olurevet canım ama anlattığım gibi durumlar ben bişey anlamadım.sanırım sökülücem ama sökülmedim benim hiç öyle beklemezki.akşam sinyal verse sabaha sökülür.sabah verse öğlene ikindiye sökülür.hayırlısı bakalım artık 15 mayısa kadar beklicez tabiki
polyanna :)
hadi bakalım kızlar bu ay hayırlı şeyle rolur inşaallah hepimiz için :)
bakalım bekleyelim görelim mevlam neylerse güzel eyler.ne olursa haber edicem inşaallah sizi
evet canım ama anlattığım gibi durumlar ben bişey anlamadım.sanırım sökülücem ama sökülmedim benim hiç öyle beklemezki.akşam sinyal verse sabaha sökülür.sabah verse öğlene ikindiye sökülür.hayırlısı bakalım artık 15 mayısa kadar beklicez tabiki
NAslsn ablamGunaydin canimmmm
Başka neye bagliyim canımBuna mı bağladın kıız ayh çok hoşsun yaa
Başka neye bagliyim canım
KAÇINCI GÜNÜN SNEİN BUGÜNAynen bende öyle beklemedeyim. Bi çaksa sinyali kahve pembe falan gelse ikindiye sökülürüm diye bekliyorum işte
ne oluyor diye anlamaya çalışıyorum ama benim adım zumrutanka ise adet olucamNapiyosunuz sekerler???
iyiyim canım benim sen nasılsın arada adet sancısı oluyor onu dinliyorum :)NAslsn ablam
Bende napim ablam dun aksam dedim oluyorum cekilme oldu kasklarimda...adet olucagima degil de isler yarim kaldi diye uzuldum ama Allahtan olmadim hala...simdi topladim ortami...birazdan mutfaga girisicem yasasiiinne oluyor diye anlamaya çalışıyorum ama benim adım zumrutanka ise adet olucamsen nasılsın
bnm ki 14 ne bnd tık yok ama bu hafta içi hep kup kuruydu dün biraz akıntı başladı bnd ondan bilirim bide hafif açılma sanki orda bi rahalama var ondan anlıyorumne oluyor diye anlamaya çalışıyorum ama benim adım zumrutanka ise adet olucamsen nasılsın
AYNEN BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM.YADA KİSTİ ATIYOR ÖYLEBende napim ablam dun aksam dedim oluyorum cekilme oldu kasklarimda...adet olucagima degil de isler yarim kaldi diye uzuldum ama Allahtan olmadim hala...simdi topladim ortami...birazdan mutfaga girisicem yasasiiinabla bence senin bu karskligin kullandgin ilactan kaynakli...kist oldugu icin sokulemiyo olabilirsin...
2-3 DAHA OLMAZSAN SANKİ DOKTORA GİTMENDE FAYDA VAR GİBİ GELDİ BANA35 ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?