- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.441
hehe benim hiç akıntım olmuyorki anlayayım anca günüme yakın hafif bel ağrısı olur o kadar bakalım dileirm kisti atıyordur bünyebnm ki 14 ne bnd tık yok ama bu hafta içi hep kup kuruydu dün biraz akıntı başladı bnd ondan bilirim bide hafif açılma sanki orda bi rahalama var ondan anlıyorum
O zaman skma canini abla bi temizlensin de...bi dahaki ay daha iyi baslangic olur...AYNEN BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM.YADA KİSTİ ATIYOR ÖYLE
2-3 DAHA OLMAZSAN SANKİ DOKTORA GİTMENDE FAYDA VAR GİBİ GELDİ BANA
ins.ole olur arkadasim zaten hersey cok yoruo artk beni..zaten en fazla iki ay kullancm haplari hayirlisi olsunhiç sanmıyorum sorun olacağını.çünkü bazı doğum kontrol ilaçları yumurtayı besliyormuş zaten
bnd de akıntı olmuyo kup kuru dün bi kere minnacık geldi bnd de bel ağrısı öncesinde olmaz ilk damlalar gelir ondan sonra 1 gün olur sonra hiç olmaz çok şükürhehe benim hiç akıntım olmuyorki anlayayım anca günüme yakın hafif bel ağrısı olur o kadar bakalım dileirm kisti atıyordur bünye
He evt takp ediorm yazsmalrnzı abla. İyiym bnde yatıorm dnleniorm. Arada hafif sancılrm oluoda 5dakika fln sürüp gecio.. havada güzl öalesf evdeymiyiyim canım benim sen nasılsın arada adet sancısı oluyor onu dinliyorum :)
Abla şmdi aklma gldi o duphastan bna yarmamastı hç. 15gun adet gördrmştü 11gun lekeli sekilde aynı senin gbi diger 3gun feci seklde kanamam olmştu. Acillk olmştm hattane oluyor diye anlamaya çalışıyorum ama benim adım zumrutanka ise adet olucamsen nasılsın
Hayir senin en geç gelen tarihi baz aliyorum sonrasında gelmezse rahim duvari kalinlik yapmasin görün bence.ayrica geç yumurtlama geç döllenme varsa bile buna doktor bakmali bence güzelim.bunun için eşini beklemenede gerek yok.tedaviye başlama değil gelmedi ne var diye jinekolog muayenesi buSorun var masasında mı diyon abla
Aynen bende onu diyorum acayip oldu regliler.ya gel ya git demi ama :)ay koskoca topikte normal regl olan yok yakirmizilar sana sesleniyorum ya simdi konus ya da 9 ay sus
Evet maşallah hava güzel.bende Zeytinburnu na geliyorum annemlere daha hediye alman lazim bakalim :)He evt takp ediorm yazsmalrnzı abla. İyiym bnde yatıorm dnleniorm. Arada hafif sancılrm oluoda 5dakika fln sürüp gecio.. havada güzl öalesf evdeym
Aynen bende onu diyorum acayip oldu regliler.ya gel ya git demi ama :)
Bn hediyemi geckmli vercm malesfEvet maşallah hava güzel.bende Zeytinburnu na geliyorum annemlere daha hediye alman lazim bakalim :)
Olsun neolacakki sonra verirsin cani sağolsun anacigininBn hediyemi geckmli vercm malesfesm maasını hftaya alck dha bu hfta anneme gdEmicm
Ölede işte gdesm glio gtmesne gdrm ama elim bos gtmk istemior . En iyisi 1fta bklrm elm dolu gdrm diorm napaym.Olsun neolacakki sonra verirsin cani sağolsun anaciginin
Sen yrn ilk idrarınla bi test yap bence cnm35 ablacım
Aynı bea senden naber bebikNapiyosunuz sekerler???
Iyi benden de nolsun?ilac agri sizi devam ediyom bekliyom isteAynı bea senden naber bebik
İnşallah gelmez büyük gün yarın :)Iyi benden de nolsun?ilac agri sizi devam ediyom bekliyom iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?