Gebe kalamayanlar buraya.....

bnm ki 14 ne bnd tık yok ama bu hafta içi hep kup kuruydu dün biraz akıntı başladı bnd ondan bilirim bide hafif açılma sanki orda bi rahalama var ondan anlıyorum
hehe benim hiç akıntım olmuyorki anlayayım anca günüme yakın hafif bel ağrısı olur o kadar bakalım dileirm kisti atıyordur bünye

hehe benim hiç akıntım olmuyorki anlayayım anca günüme yakın hafif bel ağrısı olur o kadar bakalım dileirm kisti atıyordur bünye
bnd de akıntı olmuyo kup kuru dün bi kere minnacık geldi bnd de bel ağrısı öncesinde olmaz ilk damlalar gelir ondan sonra 1 gün olur sonra hiç olmaz çok şükür

ne oluyor diye anlamaya çalışıyorum ama benim adım zumrutanka ise adet olucam sen nasılsın
Abla şmdi aklma gldi o duphastan bna yarmamastı hç. 15gun adet gördrmştü 11gun lekeli sekilde aynı senin gbi diger 3gun feci seklde kanamam olmştu. Acillk olmştm hatta

Sorun var masasında mı diyon abla
Hayir senin en geç gelen tarihi baz aliyorum sonrasında gelmezse rahim duvari kalinlik yapmasin görün bence.ayrica geç yumurtlama geç döllenme varsa bile buna doktor bakmali bence güzelim.bunun için eşini beklemenede gerek yok.tedaviye başlama değil gelmedi ne var diye jinekolog muayenesi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…