Gebe kalamayanlar buraya.....

bir hafta önce adet sancısı cektıydım ben aynısıydı söküldüm diyordum gidiyordum tık yok acaba diyorum :)))

arkadaslar ben yeni uye oldum nerye yazacagimi pek bilmiyorum daha ama kafam cok karisik sizden bilgi almak istiyorum biraz bana yardim edceksiniz insalah 3 gundur regldan daha az miktarda akintim var ilk basta koyu kahverengiydi sonradan akinti biraz yogunlasti ve pembe oldu aklim cok karishti acaba yerlesme kanamasi olabilirmi arkadashlar ?

Adete ne kadar var

He anladım ablacım doğru söylüyosun evet haklısın vala. Sanki bi ince başladı ağrım bide dağ taş tepe aşmış da dolaşmış gibi bacaklarım sızlıyo en geç yarın gelir. En kısa zamanda da gitmem lazım zaten

kızlar aşırı l bel ağrım var ve az midem bulanıyor çok halsizim ya üşüttüm yada inşşş ....
sizce belirtiler erken değil mi?

Selamün aleyküm kızlar
Bugün fazla yazmamışsınız iyi çok sayfa okumak zorunda kalmadım
Bugün günüm vardı kendi annemler de geldi iyi oldu herkes varken evde yasin okutayım dedim sağ olsunlar okuyu verdiler.. sonra eşim ve abim geldi erken çıkıyorlar bugün ve ev kahkahalarla inledi komşulardan şikayet geldi o derece yani
@zumrutanka ablacım nasılsın?? söküldün mü var mı haber??
A amorevole sende haberler ne?? adet olmadıysan yarın sabah bir daha test yap bakalım..

Olmadım tatlım hâlâ. Bekliyorum bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…