- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.461
Gelir o geliiiir yarin degil kuzum 11 12si gibi olurum yani buyuk ihtimal pazartesi...gelicek o bilirim...İnşallah gelmez büyük gün yarın :)
değil zaten olmadım hala adet sökülürsem hemen yazcam size zateninsan endişe ediyor ya ya gelsin ya gelmesin aaa :) birde ben adet olurken eğer bünyem zorlanıyorsa hemen elden ayaktan düşüyorum bir tuhaf oluyor ele geçiriyor beni
Hayrlısı ttlm ama temmennim gelmemesi yönündeGelir o geliiiir yarin degil kuzum 11 12si gibi olurum yani buyuk ihtimal pazartesi...gelicek o bilirim...
Hayirlisi canimHayrlısı ttlm ama temmennim gelmemesi yönünde
Cok gecmiş olsun cnm
Kozlar bugün 22.günüm va küçük damlacik kahverengi leke var yaama daha 1 hafta var ki.kasiklarimda sizida var adet olcam herhalde ama duphaston yarin gece bitecek bitmedi bile daha anlamadim ben simdi yaaaaaaaaaa.madem adet olucam o bari düzenli olsa ya fikri olan?
Adete ne kadar vararkadaslar ben yeni uye oldum nerye yazacagimi pek bilmiyorum daha ama kafam cok karisik sizden bilgi almak istiyorum biraz bana yardim edceksiniz insalah 3 gundur regldan daha az miktarda akintim var ilk basta koyu kahverengiydi sonradan akinti biraz yogunlasti ve pembe oldu aklim cok karishti acaba yerlesme kanamasi olabilirmi arkadashlar ?
9 gun var daha cnm kafam cok karishtiAdete ne kadar var
Cnm kullandığn bi ilaç falan var mı inşallah yerleşme kanamasıdır ama adete bu kadar varken yerleşme kanaması için biraz erken gibi geldi bana9 gun var daha cnm kafam cok karishti
Hayir senin en geç gelen tarihi baz aliyorum sonrasında gelmezse rahim duvari kalinlik yapmasin görün bence.ayrica geç yumurtlama geç döllenme varsa bile buna doktor bakmali bence güzelim.bunun için eşini beklemenede gerek yok.tedaviye başlama değil gelmedi ne var diye jinekolog muayenesi bu
Sen yrn ilk idrarınla bi test yap bence cnm
Selamün aleyküm kızlar
Bugün fazla yazmamışsınız iyi çok sayfa okumak zorunda kalmadım
Bugün günüm vardı kendi annemler de geldi iyi olduherkes varken evde yasin okutayım dedim sağ olsunlar okuyu verdiler.. sonra eşim ve abim geldi erken çıkıyorlar bugün ve ev kahkahalarla inledi komşulardan şikayet geldi o derece yani
@zumrutanka ablacım nasılsın?? söküldün mü var mı haber??
A amorevole sende haberler ne?? adet olmadıysan yarın sabah bir daha test yap bakalım..
BendeOlmadım tatlım hâlâ. Bekliyorum bakalım ne olacak
Yarin yada pazartesi...az once cok siddetli agrim oldu ama gelemedi hala!...sabaha olurum heralde...offff gelsede ilaclarima baslasam...Canm senin günün bugün müydü ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?