Gebe kalamayanlar buraya.....

Kuzum ben bu ay zona hastalığı geçirdiğim için sadece adetin 8. Ve 29. Günü ilişki oldu.. Bizde esimde keciboynuzu kürü değilde keciboynuzu pekmezi kullanıyoruz tadı da güzel bende kullanıyorum
ay evet biliyorum canım şimdi iyisindir inşallah.. eltimde de oluyo bazen biliyorum zor olur..
keçiboynuzu pekmezini de deniycez aynı zamanda, eltim eczanede çalışıyo getireyim size gerçekten işe yarıyo diyo inşallah her duyduğumuzu yapıyoruz artık hayırlısı..

İnşallah sizde faydasını görürsünüz canım. .

Selam kizlar nasilziniz? Insallah hersey yolundadir. Ben hi iyi degilim kizlar dun kontrolum vardi doktor bebek asagida dedi, gecen haftakine gore aşığı inmis dedi devamli istrahat verdi o kadar kotu durumdayim ki bi yandan ailevi sorunlar bide bu durum mahvetti beni dua edin bana nolur

Uzme canim kendini moralde lazimdualarimiz senle

Canım senin stresten uzak durman lazim . hamileliğin başından beri çok stres yaptın simdi dinlen sürekli dua et Rabbim sana emanetiz de. Bizim duaarimiz seninle kimyasal dendiğinde bile bebegin seninle dedik simdi oğlun bırakmaz sseni sen dinlen bırak ne dertler sorunlar varsa kapat kulaklarını . oğluna sarıl

Kuzum üzme kendini benimkine de köşede demisti büyüdükce çıkıyor zaten yukariya gobegimin yanında tekmeliyor artık düşün
Canim benimkide her zaman hareket ediyo hic duuyo artik hareketlerinden korkar oldum ya tam inerse diye senve cikar mi dersin yukari? Dun doktor bakinca usg ile surati düştü birden biraz asagida dedi korkuttu beni

Ahh canim cok sagol biliyorsun cok zor donemlerden gectim hala da geciyorum. Bir taraftan bebegim bir taraftan erkek kardesim rahatsiz Rabbim yanimizda olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…