- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.481
Olmadım tatlım hâlâ. Bekliyorum bakalım ne olacak
Yarin yada pazartesi...az once cok siddetli agrim oldu ama gelemedi hala!...sabaha olurum heralde...offff gelsede ilaclarima baslasam...
Olmadım tatlım hâlâ. Bekliyorum bakalım ne olacak
Boşuna beklemeyin gelmiycek o kırmızılar
Canim artik ben atesimi olcmuyorum adet olana kadar cunku yaniltiyo...olucam gun dusuyo oncesinden degilde....ama yarin bakim bi bi de pazartesi gunu....sinyal veriyo da bi sokulemedim...Benimde agrilarim vardı sivilcelerim ciktiydi gecen ay da boyle olduydu ama gelen giden yok. . dun atesim 36.3tu ohh iyi dedim gecen ay 36.2 de adet olmuştum ama bugün 36.5 yükselmiş. Gecen ay da adet olana kadar 36.6 da sabit kalmıştı .
Geleceeeeek o kirmiziBoşuna beklemeyin gelmiycek o kırmızılar
Ayy hadi hepinizden güzel haberler alırız inşallah
Aynen canoAyy yok kuzum ya bu ay gelsinde bi daha ki ay gelmese de olur
Canim artik ben atesimi olcmuyorum adet olana kadar cunku yaniltiyo...olucam gun dusuyo oncesinden degilde....ama yarin bakim bi bi de pazartesi gunu....sinyal veriyo da bi sokulemedim...
Geleceeeeek o kirmizi
Hayırlı haber değilse bekletmeden gelsin stresten beklemekten kurtulursunuz aynı benim gibiAyy yok kuzum ya bu ay gelsinde bi daha ki ay gelmese de olur
Hayırlı haber değilse bekletmeden gelsin stresten beklemekten kurtulursunuz aynı benim gibiama başkaysa bilemiycem
Yarin yada pazartesi...az once cok siddetli agrim oldu ama gelemedi hala!...sabaha olurum heralde...offff gelsede ilaclarima baslasam...
Biliyorum hamile olmadigimi o yuzden kesin konusuyorum...ilaca baslamam lazim acele ediyorum hakikaten tersine dondu isler gelmesin dediklerimizi gelsin diyr bekliyoruz...Bende olcmedim bu ay dun olctum bi de bu sabah olctum.. Benim bir gün öncesinde düşüyor sonra adet olduyodum. . noldu bize ya bekliyoruz gelmiyor dünya tersine döndü sanki ..
Zorlarim ben simdi sibel abla gibi ikinacam haaE kuzum daha günün gelmemiş ki niye zorluyosun kendini
evet oda kötü ama hep buradan duyduklarımız imkansız ve beklenmedik ayda mucize oluyor inşallah öyledir canımOlamamakta çok kotu oluyor kuru kuru ağrı çekmesi kötü.. Gebelik bu ay imkânsız gibi bisi
Biliyorum hamile olmadigimi o yuzden kesin konusuyorum...ilaca baslamam lazim acele ediyorum hakikaten tersine dondu isler gelmesin dediklerimizi gelsin diyr bekliyoruz...
inşallah kuzumBen pek sanmıyorum ya yine de amin diyim tatlım :))
evet oda kötü ama hep buradan duyduklarımız imkansız ve beklenmedik ayda mucize oluyor inşallah öyledir canım
bende yarından itibaren eşime keçiboynuzu kürü uyguluycam kendimde aslanpençesi alıp ondan içicem KV öyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?