- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.521
Ahh canim cok sagol biliyorsun cok zor donemlerden gectim hala da geciyorum. Bir taraftan bebegim bir taraftan erkek kardesim rahatsiz Rabbim yanimizda olsun insallah
Onlarin surat hepbi bizuk zaten hep bi olumsuz hem hareketleriyle alakasi yok ki asagida olmasinin benim kese yukarida ama bazen kendini saga kasik üzerine yigiyor yuruyemiyorum düşün yukari çıkacak asagi inecek te kaburgana dayanacak annesi o :) üzülme hemiCanim benimkide her zaman hareket ediyo hic duuyo artik hareketlerinden korkar oldum ya tam inerse diyesenve cikar mi dersin yukari? Dun doktor bakinca usg ile surati düştü birden biraz asagida dedi korkuttu beni
Tatlim bilmiyorum k.bakma ama asagida olunca ne gibi riski varmis?Canim benimkide her zaman hareket ediyo hic duuyo artik hareketlerinden korkar oldum ya tam inerse diyesenve cikar mi dersin yukari? Dun doktor bakinca usg ile surati düştü birden biraz asagida dedi korkuttu beni
Ahh canim insallah Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin. Butun isteyenlere hayirli evlatlar nasip etsin insallah ...Onlarin surat hepbi bizuk zaten hep bi olumsuz hem hareketleriyle alakasi yok ki asagida olmasinin benim kese yukarida ama bazen kendini saga kasik üzerine yigiyor yuruyemiyorum düşün yukari çıkacak asagi inecek te kaburgana dayanacak annesi o :) üzülme hemi
Canim dusuk ya da erken dogum riskiTatlim bilmiyorum k.bakma ama asagida olunca ne gibi riski varmis?
Amin güzelimm benim yüzümüz gülecek evlatlarimuzdan yana Allah'in izniyleAhh canim insallah Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin. Butun isteyenlere hayirli evlatlar nasip etsin insallah ...
Skma canini tatlimm...Rabbim yardimcin olur insallah...sen onu da etkileme duani eksik etme ki sana tutunsun cano doktorlari kafana takma onlar iyisin ama derler o cumlenin devamiyla canini skarlar daha bisey olmadan cizerler plani...sen sabret ve dua et...ne kadar sknti atlattin bak...insallah bunu da atlaticaksin...Canim dusuk ya da erken dogum riski
korkma canım ya bende annemde hep aşağıdaymışım erkenden doğmuşum 7 aylık doğdum. olsa olsa erken doğum olurTatlim bilmiyorum k.bakma ama asagida olunca ne gibi riski varmis?
Insallah bitanem. ..Skma canini tatlimm...Rabbim yardimcin olur insallah...sen onu da etkileme duani eksik etme ki sana tutunsun cano doktorlari kafana takma onlar iyisin ama derler o cumlenin devamiyla canini skarlar daha bisey olmadan cizerler plani...sen sabret ve dua et...ne kadar sknti atlattin bak...insallah bunu da atlaticaksin...
Canim ama cok erken dogum olursa bebegim yasayamaz ki ben bu durumdan korkuyorumkorkma canım ya bende annemde hep aşağıdaymışım erkenden doğmuşum 7 aylık doğdum. olsa olsa erken doğum olur
Ya olmayacak öyle bir sey. Bu arada aklıma geldi 6 aylık bir hamile vardı bebegi asagidaydi ki seninkinin yukarı cikma ihtimali yüksek neyse doktoru manda yoğurdu önermis saka yapıyor sanmistim ama istirahat ve yogurt demis dene benceCanim ama cok erken dogum olursa bebegim yasayamaz ki ben bu durumdan korkuyorum
Bende yerim artik bol bol yogurdu tatlim inanki hep dinleniyorum yaptigim hicbisey yok ama işte insan kafaya takmadan edemiyrki tatlımYa olmayacak öyle bir sey. Bu arada aklıma geldi 6 aylık bir hamile vardı bebegi asagidaydi ki seninkinin yukarı cikma ihtimali yüksek neyse doktoru manda yoğurdu önermis saka yapıyor sanmistim ama istirahat ve yogurt demis dene bence
Ona birşey diyemem tatlım insan ister istemez kuruyor ediyor ama düşünme başka seylere yor kafani oyalan ama yogurt manda yoğurdu olacakBende yerim artik bol bol yogurdu tatlim inanki hep dinleniyorum yaptigim hicbisey yok ama işte insan kafaya takmadan edemiyrki tatlım
Esime soylerimde bulsun manda yogurdunu artikOna birşey diyemem tatlım insan ister istemez kuruyor ediyor ama düşünme başka seylere yor kafani oyalan ama yogurt manda yoğurdu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?