- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.561
Amin canim hayrlisi olsun insallahRabbim gönlümüze göre versin cnm bnmm....
Goguslerim aciyo...off tersine dondu yaaa her ay gelmesin diyodum...esim bile soruyo hastalandnmi diyeAl benden de aynisi . kasiklarimda agri var ama gelen yok hala
Goguslerim aciyo...off tersine dondu yaaa her ay gelmesin diyodum...esim bile soruyo hastalandnmi diye
Evet aynen...kollarim iflas etmis durumda...camlari sildim resmen kolumun damari sismis bastirmaktan...oyle yordum ki kendimi...Bu ay gelsin ya . .
Naptin kiz bana da soyleee benim is yaparken sag tarafim batti cok fena ama yok yok
Evet aynen...kollarim iflas etmis durumda...camlari sildim resmen kolumun damari sismis bastirmaktan...oyle yordum ki kendimi...
Yok anacim yorgunluktan oynayasim hiiic yokkkOynadım
Benim daha gecmedi ama gecen ay 28 gun bitince geldi...bu kadar beklicemi tahmin etmezdim hayir test yaptim pozitif olsa tamam gelmesin dicem...Herşey tersine döndü hamileysek diye agir is yapmiyorduk simdi adet gelsin diye ne yapacağımızı sasiriyoruz
Benim daha gecmedi ama gecen ay 28 gun bitince geldi...bu kadar beklicemi tahmin etmezdim hayir test yaptim pozitif olsa tamam gelmesin dicem...
Yok anacim yorgunluktan oynayasim hiiic yokkk
saol cnm. dun hava gzldi ya bde particilr 4dönüo gül fln dagırıolr herkse millette kapısıo hpmgwldlr gul dagtcanza para dagıtn para dedm bk o zmn nasl oy verym dedmAaa çok geçmiş olsun canm yaa hay allahbugün bakanlar falan gelmişti acayip trafik vardı bide baktık ki kaza olmuş 1 arabayı bariyere sıkıştırmış 3 araba zincirleme kaza olmuş töbeler olsun yaa verilmiş sadakanız varmış canm
valla Allah korudu canm ya yksa Allah korusn bebegmle 2mzde gdrdkTerbiyesiz herif ya Allah korumuş
Yapmadim zaten az kaldi 7 tanemi ne bende bu ay ise yarar diye yapmadim bi dd temzluk falan derken idrari tutamadim na mazda var...ama tutarsam aksama yapimmGünün gecmediyse gelir bekle bakalım belki de var teste çıkmadı. Ovu testi yaptın mi tekrar
Ohhh valla iyi dokturmussundurPikniğe gittik kuzum bugün biz daha doğrusu kahvaltıya. Her yıl memleketimizin şenliği oluyo çalgılı çengili orda oynadık bide gez gez gez yoruldum da tabi. Eve geldim akşam annemlere gitcektik çıkmadan wc ye girdim bi baktım gelmiş
Geldi pis şey
yinemi zeynoooooyorucu hafta sonundan sonra yorucu bi hafta beni bekliyo dün misafirim vardı temizlik hazırlık derken nasıl geçti anlamadım ....bugünde yine sıcak ve iş başı ama benim bunalım havam değişmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?