Gebe kalamayanlar buraya.....

Herşey tersine döndü hamileysek diye agir is yapmiyorduk simdi adet gelsin diye ne yapacağımızı sasiriyoruz
Benim daha gecmedi ama gecen ay 28 gun bitince geldi...bu kadar beklicemi tahmin etmezdim hayir test yaptim pozitif olsa tamam gelmesin dicem...

Yok anacim yorgunluktan oynayasim hiiic yokkk

Pikniğe gittik kuzum bugün biz daha doğrusu kahvaltıya. Her yıl memleketimizin şenliği oluyo çalgılı çengili orda oynadık bide gez gez gez yoruldum da tabi. Eve geldim akşam annemlere gitcektik çıkmadan wc ye girdim bi baktım gelmiş

saol cnm. dun hava gzldi ya bde particilr 4dönüo gül fln dagırıolr herkse millette kapısıo hpmgwldlr gul dagtcanza para dagıtn para dedm bk o zmn nasl oy verym dedm

Ohhh valla iyi dokturmussundurolsun cano....bu ay hersey guzel olacak insallah

günaydın canlarımmm:))
A amorevole
canım senin adet gelmiş olmamış ama olsun napalım biraz benimde suratım düştü senin adına ama olsun umutsuzluk yok diğer aya ççalışmalar olabildiğince ful olsun :))

yorucu hafta sonundan sonra yorucu bi hafta beni bekliyo dün misafirim vardı temizlik hazırlık derken nasıl geçti anlamadım ....bugünde yine sıcak ve iş başı ama benim bunalım havam değişmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…