Gebe kalamayanlar buraya.....

evettttt manda yoğurdu :) bizim trakyalılar çok yer annemin tarafı ben o yüzdenmi 11 aylık doğmuşum acaba :) manda yoğurdu ye ipeğim sen silivridesin kolay buldurtursun buldurtamazsan söyle getirtelim

evettttt manda yoğurdu :) bizim trakyalılar çok yer annemin tarafı ben o yüzdenmi 11 aylık doğmuşum acaba :) manda yoğurdu ye ipeğim sen silivridesin kolay buldurtursun buldurtamazsan söyle getirtelim
Esime soyledim canim bugun alacak aksam getirecek brnde bol bol yerim insallah banada faydasi olur

günaydın... bir kızım var 3 yaşında ekim ayından beri 2. bebeğim için uğraşıyorum ama olmuyor defalarca doktora gittim bi sorun yok deyip geri gönderdi 'devam denemeye' dedi. ama artık ümidimi kaybetmeye başladım. bu ay çok ümitliydim ama yine olmadı sorun ne olabilir? kızımda ilk aydan hamile kalmıştım. sinirlerim çok bozuldu artık lütfen tecrübelerinizlee cevaplarmısınız???

ivet ben 11 aylık doğmuşum.profesör yurt dışından uçaktan inmiş gelmiş beni doğurtmaya yok doğum olmuyor 5,600 gr.mışım iri bebek yani.vakumla almışlar beni.prof anneme demiş bebeğinin organlarına bişey olmadı sağlıkla doğruttum ama ilerde sinirli bir yapıya sahip olacak demiş.hakkatende öyle :) benim omuriliklerim sizinkilerden 1-2 mm. daha açık araları vakumla çekildiğinden dolayı.buda 21 yaşımda ortopedi doktoru tarafından röntgen çekilince çıktı ortaya.doğuştan omurilik arası normalinden daha açık dedi.Şükürler olsun yaradana beni veren rabbe bir de bana verse hayırlısıyla sağlıkla hatta hepimize verse burda sevinç naraları atsak :)

küfür etmicem ben ben cici bir kızım :) içimden ettim gitti be gerzek gerizekalı herifffff pazar yeri insan dolu ne yapıyosun be hayvan.senin canın ucuzsa insanlarında mı ucuz it heriffffffffffffffff.ohhh rahatladım

kızlar birşey sorucam ama sakın şunu demeyin buldun bunuyorsun diye. milletin bebeği olmaz sen neler düşünüyorsun demeyin noluuuurrrrrrrrrr
ya şimdi bebek büyüdükçe kocaman karın ve kilo olacak ya değişeceğiz bir anda kocaman şişko birşey gibi olucaz bu piskolojik açıdan beni şuan biraz korkutuyor(
nolur Allahtan belanımı istiyrosun falan demeyin bebeği olmuş konuşuyor laflarını demeyin sadece bu beni biraz düşündüren birşey . belkide daha bebeğimi görmedim bebek nedir bilmiyorum çocuğum olmadığı için ama düşünüyorum bunu

küfür etmicem ben ben cici bir kızım :) içimden ettim gitti be gerzek gerizekalı herifffff pazar yeri insan dolu ne yapıyosun be hayvan.senin canın ucuzsa insanlarında mı ucuz it heriffffffffffffffff.ohhh rahatladım
Hay agzına saglk abla ya :) bn sok olmasysm.gösterirdm ona önündeki.araba durdu oda durmk zornda kaldı az ilerde kapıyı acp indirirdm inanki adamı in lan derdmde bebegmi düsndm sakn olmam gerktgni dusndm kaldm öle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…