- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.601
Allah razi olsun ablacim...Rabbim kardeşininde seninde şifanı versin inşaallah
Ya olmayacak öyle bir sey. Bu arada aklıma geldi 6 aylık bir hamile vardı bebegi asagidaydi ki seninkinin yukarı cikma ihtimali yüksek neyse doktoru manda yoğurdu önermis saka yapıyor sanmistim ama istirahat ve yogurt demis dene bence
Insallah ablacim insallah...Allah'ın izniyle yok öyle birşey dua ediyoruz sen canını üzme tatlım benim
Esime soyledim canim bugun alacak aksam getirecek brnde bol bol yerim insallah banada faydasi olurevettttt manda yoğurdu :) bizim trakyalılar çok yer annemin tarafı ben o yüzdenmi 11 aylık doğmuşum acaba :) manda yoğurdu ye ipeğim sen silivridesin kolay buldurtursun buldurtamazsan söyle getirtelim
Günaydın kizlar
an itibariyle kirmizi karti alnimin ortasina yemiş bulunuyorum
Napalim en azindan tam gununde 10 mayista regl oldum
Uzun zamandir duzenli olmuyodu sogan duzene soktu demek ki
Yeni ay yeni umutlar artık
seninde anneler günün kutlu olsun canım inşaallah cümlemize hayırlısıyla nasip etsin rabbimAnneler günümüz kutlu olsun kızlar. İnşallah bir dahaki anneler gününe bebişlerimiz kucağımzda gireriz
11 aylık mıevettttt manda yoğurdu :) bizim trakyalılar çok yer annemin tarafı ben o yüzdenmi 11 aylık doğmuşum acaba :) manda yoğurdu ye ipeğim sen silivridesin kolay buldurtursun buldurtamazsan söyle getirtelim
Geldi pis şey
ayrıca geldiyse geldi geleceği varsa göreceğide varGeldi pis şey
ivet ben 11 aylık doğmuşum.profesör yurt dışından uçaktan inmiş gelmiş beni doğurtmaya yok doğum olmuyor 5,600 gr.mışım iri bebek yani.vakumla almışlar beni.prof anneme demiş bebeğinin organlarına bişey olmadı sağlıkla doğruttum ama ilerde sinirli bir yapıya sahip olacak demiş.hakkatende öyle :) benim omuriliklerim sizinkilerden 1-2 mm. daha açık araları vakumla çekildiğinden dolayı.buda 21 yaşımda ortopedi doktoru tarafından röntgen çekilince çıktı ortaya.doğuştan omurilik arası normalinden daha açık dedi.Şükürler olsun yaradana beni veren rabbe bir de bana verse hayırlısıyla sağlıkla hatta hepimize verse burda sevinç naraları atsak :)11 aylık mı
Kızlar naptınz bn bgnde hava cok guzeldi gezsk esmle iyice bi cok iyi gldi ya hfta içi evdeki sıkntmı unttm bde bgn araba carpıyodu nerdeyse banaesim tutp cekmesydi gdiodm nerdeyse gerizekalı adam o kdr hızlı gelioduki virajı cok hzlı döndü carsı içnde bde he. Bnde tam virjn ucndaydm pazar yeri yani herks ortalkta esim elmden tutuodu ztn o görmş hzlı gldgni bn knusa knsa gdym tbi esime bseler anltym bian sok oldm kıl payı kurtldm santmlrle yani esim adama bagrdı adamda bde gerizekalı kafasnı ckrmş gülerk bseler dio bn sok olmasydm elimde pet sise vardı dolu fırlatcktm arabaya dgru
valla Allah korudu canm ya yksa Allah korusn bebegmle 2mzde gdrdk
yorucu hafta sonundan sonra yorucu bi hafta beni bekliyo dün misafirim vardı temizlik hazırlık derken nasıl geçti anlamadım ....bugünde yine sıcak ve iş başı ama benim bunalım havam değişmedi
hayırrrrrewettt
gerçekten kist bari gitmiş olsun hayırlısıyla 3 gündür sökülücem diye ağrı çektim şükürler olsun söküldüm kistte gittiyse oda iyi birşey bu ay içinHadi hayırlısı ablacim pis kist gitmistir inşallah
caba sen ona yavaş klasik müzik mi dinletsen yahu.sakinleşsin diyeCanim hep dinleniyorum yatiyorum surekli ama bebek o kadar hareket ediyorki beni cok korkutuyor hic yerinde durmuyo karnimda surekli hareket halinde bu durumda beni cok korkutuyo zaten asagida duruyo bide napacagimi sasirdim
olsun şifa olsun inşaallahEsime soyledim canim bugun alacak aksam getirecek brnde bol bol yerim insallah banada faydasi olur
Hay agzına saglk abla ya :) bn sok olmasysm.gösterirdm ona önündeki.araba durdu oda durmk zornda kaldı az ilerde kapıyı acp indirirdm inanki adamı in lan derdmde bebegmi düsndm sakn olmam gerktgni dusndm kaldm öleküfür etmicem ben ben cici bir kızım :) içimden ettim gitti be gerzek gerizekalı herifffff pazar yeri insan dolu ne yapıyosun be hayvan.senin canın ucuzsa insanlarında mı ucuz it heriffffffffffffffff.ohhh rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?