- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.581
ewetttyinemi zeynooooo
amam moral bozukluğu gebeliğe engel canım ne olur yapma bunuewettt
zaten benim tam dönemlerinde oluyo bu ağlamalarım fln 3 gün kaldı ama bi his belirti yok ki zaten bu huzursuzluklar belkide bundan oluyo artıkamam moral bozukluğu gebeliğe engel canım ne olur yapma bunu
bak üzme kendini bekle sadece umutla. belirti falan olmadanda oluyor hamilelik biliyosunzaten benim tam dönemlerinde oluyo bu ağlamalarım fln 3 gün kaldı ama bi his belirti yok ki zaten bu huzursuzluklar belkide bundan oluyo artık
öylede cano herşey üst üste geliyo bunaldım artık isyan etmiyorum artık bnd mutlu olmak istiyorum kafam o kadar dolu ki hasta olucam diye korkuyorum artık ....herşey batıyo sinir ediyo hemen parlar oldum napıcam bilmiyorum böyle bnd farkındayım yanlış olduğunu sonra pişman oluyorum ama yinede yaıyorum yapıcamıbak üzme kendini bekle sadece umutla. belirti falan olmadanda oluyor hamilelik biliyosun
bunalmıişssın çok belli Allah yardımcın olsun canım inşallah herşey yoluna girer en kısa zamandaöylede cano herşey üst üste geliyo bunaldım artık isyan etmiyorum artık bnd mutlu olmak istiyorum kafam o kadar dolu ki hasta olucam diye korkuyorum artık ....herşey batıyo sinir ediyo hemen parlar oldum napıcam bilmiyorum böyle bnd farkındayım yanlış olduğunu sonra pişman oluyorum ama yinede yaıyorum yapıcamı
Bi doktoru arasan noluyoz diye olma mi?
bir hafta önce adet sancısı cektıydım ben aynısıydı söküldüm diyordum gidiyordum tık yok acaba diyorum :)))
Selamün aleyküm kızlar
Bugün fazla yazmamışsınız iyi çok sayfa okumak zorunda kalmadım
Bugün günüm vardı kendi annemler de geldi iyi olduherkes varken evde yasin okutayım dedim sağ olsunlar okuyu verdiler.. sonra eşim ve abim geldi erken çıkıyorlar bugün ve ev kahkahalarla inledi komşulardan şikayet geldi o derece yani
ciftsariliyumurta ablacım nasılsın?? söküldün mü var mı haber??
@mdk35 sende haberler ne?? adet olmadıysan yarın sabah bir daha test yap bakalım..
Hadi hayırlısı ablacim pis kist gitmistir inşallahdoktor ilaç bitince olcan dedi ama ilacın 9 ve 10 gününde yani adetimin 22 ve 23.günü kahverengi bordolar geldi.adetin 24.günü tam söküldüm bugün adetin 2.günü oldu :) yine nasip olmadı.ben bünyemi tanıyorum eğer lekelenmem varsa ben adet olurum ilaç milaç hak getire yani :) bende geciktirici ilaçlar bile bekarlığımda fayda etmezdi mesela :) nasip yaa Allah (c.c.) Muhammed (s.a.v) dedik bekliyoruz hayırlısı bakalım ne zamansa.
ayrıca bu akşam doktor günü :)
Zorlarim ben simdi sibel abla gibi ikinacam haa
sizin günleriniz yakın veya geçti bana ne oluyor 1 hafta önceden geldiAllah allaaah bu ne böyle yahu
Hepimizin regl olayı bile anlaşmış galiba
çok yakışmış gerçekten yüzüne maşaallah sana canım benimKızlar bu ay kendimi yeniledim evimi temizledim, misafirlerimi ağırladım, saçımı boyattım ve bugünde hadi kestireyim dedim ve kestirdim profil resmi yaptım..eşimde çok yakışmış dedi öptü
Selam kizlar nasilziniz? Insallah hersey yolundadir. Ben hi iyi degilim kizlar dun kontrolum vardi doktor bebek asagida dedi, gecen haftakine gore aşığı inmis dedi devamli istrahat verdi o kadar kotu durumdayim ki bi yandan ailevi sorunlar bide bu durum mahvetti beni dua edin bana nolur
ve aleyküm es selam adet oldunmu kız :)slllmmmmm kızçeler:))
Canim hep dinleniyorum yatiyorum surekli ama bebek o kadar hareket ediyorki beni cok korkutuyor hic yerinde durmuyo karnimda surekli hareket halinde bu durumda beni cok korkutuyo zaten asagida duruyo bide napacagimi sasirdimmutlaka doktorun dediğini yap ve dinlen tatlım tabiki dua edeceğiz bebeğin sağlıkla zamanında gelsin diye
Ahh canim cok sagol biliyorsun cok zor donemlerden gectim hala da geciyorum. Bir taraftan bebegim bir taraftan erkek kardesim rahatsiz Rabbim yanimizda olsun insallah
Tatlim bilmiyorum k.bakma ama asagida olunca ne gibi riski varmis?
Allah'ın izniyle yok öyle birşey dua ediyoruz sen canını üzme tatlım benimCanim ama cok erken dogum olursa bebegim yasayamaz ki ben bu durumdan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?