Gebe kalamayanlar buraya.....

bak üzme kendini bekle sadece umutla. belirti falan olmadanda oluyor hamilelik biliyosun
öylede cano herşey üst üste geliyo bunaldım artık isyan etmiyorum artık bnd mutlu olmak istiyorum kafam o kadar dolu ki hasta olucam diye korkuyorum artık ....herşey batıyo sinir ediyo hemen parlar oldum napıcam bilmiyorum böyle bnd farkındayım yanlış olduğunu sonra pişman oluyorum ama yinede yaıyorum yapıcamı

bunalmıişssın çok belli Allah yardımcın olsun canım inşallah herşey yoluna girer en kısa zamanda

Bi doktoru arasan noluyoz diye olma mi?

doktor ilaç bitince olcan dedi ama ilacın 9 ve 10 gününde yani adetimin 22 ve 23.günü kahverengi bordolar geldi.adetin 24.günü tam söküldüm bugün adetin 2.günü oldu :) yine nasip olmadı.ben bünyemi tanıyorum eğer lekelenmem varsa ben adet olurum ilaç milaç hak getire yani :) bende geciktirici ilaçlar bile bekarlığımda fayda etmezdi mesela :) nasip yaa Allah (c.c.) Muhammed (s.a.v) dedik bekliyoruz hayırlısı bakalım ne zamansa.

ayrıca bu akşam doktor günü :)

söküldüm be anacım 2.günüm bugün :) Allah okuduğunuz bütün duaları ayetleri sureleri dergahında kabul etsin inşaallah canım benim

Hadi hayırlısı ablacim pis kist gitmistir inşallah

mutlaka doktorun dediğini yap ve dinlen tatlım tabiki dua edeceğiz bebeğin sağlıkla zamanında gelsin diye

mutlaka doktorun dediğini yap ve dinlen tatlım tabiki dua edeceğiz bebeğin sağlıkla zamanında gelsin diye
Canim hep dinleniyorum yatiyorum surekli ama bebek o kadar hareket ediyorki beni cok korkutuyor hic yerinde durmuyo karnimda surekli hareket halinde bu durumda beni cok korkutuyo zaten asagida duruyo bide napacagimi sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…