Gebe kalamayanlar buraya.....

bu senin bünyenle metabolizmanın çalışmasıyla kemik yapınla iç karnının geniş veya dar olmasıyla alakalı.şimdiden aklına bunları düşürmene gerek yok tatlım.benim kız kardeşim 1 doğum yaptı biraz kilolu kaldı ve çatlakları var karnında bacak aralarında.ama erkek kardeşimin hanımı 1 doğum yaptı iç karnı genişmiş doğumdan sonra 1 sene içinde eski kilosuna döndü tek bir çatlak bile yok. yani bunu yaşayıp göreceksin

ayy biliyorum saçma hüsnü kuruntu bunlar ama off aklıma geliyor işte. neyse görücez yaşayıp

aramızda 1 gün vardı erkenmi oldun yani

aramızda 1 gün vardı erkenmi oldun yani
oyyy zeynebim benim duphastonla 28 güne tekabül ediyodu 2 aydır fakat bu ay duphaston falan dinlemedi.22.gün kahverengi lekelenmeler geldi.
23.günü 5 ped kirlettim kahverengi bordo pedi kirleterek geldi.
24.günü yani dün sabah bildiğin kıpkırmızı söküldü.ama ağrılı oldu birde bünyemi böyle salladı biraz yordu beni bu adet dönemi sanki ya
bu akşamda 2.günüm olduğu için doktora gidicem bu ay klomeni 10 güne çıkaracak son kez sonra yapacak birşey yok.yumurtaları yormayalım ilacı dayayıp uyarıp yumurtalarını tüketmeyelim dedi.anlayacağın bu ay son uğraşacak doktor benimle.oldu oldu olmadı aşılama veya tüp yaptır demeye getirdi canım.
bu ay ben erken oldum @mdk35 geç oldu onunla birleşti kırkımız :)

Canim 5 aydir hamile kalamiyorum .10 yildir korunuyorduk bir oglum var 10 yasindan.bir muayene olnam lazim sanirim .
tamam genel muayene yani.doktora ulaşma durumun yok galiba o söylerdi sana şu gün gel diye.ama bence doktora ulaşamıyorsan testler yaptırır diyorsan engeç 2.gününde gitmelisin diye düşünüyorum canım

nelere baktırcaksın. bende birtek tsh lara bakıldı.daha nelere baktırılıyor ki acaba
abla ben Azerbaycanda yasiyorum azeriyim bu arada
bizim burda gebe kalamama konusunda en yaygin olan kanda mikrop cikmasisizde ne diye geciyo bilmiyorum
ben kurtaj oldugum bebegimi o yuzden kaybetmistim
kanimda mikrop cikmisti o da gebe kalamama ve ya Allah korusun karninda bebegin olumune sebep oluyo
o yuzden ona baktircam tekrar varsa tedavi olmak icin
regl biter bitmez de erozyon icin tedavime devam edib bu ay bitirmeyi dusunuyorum insallah
bi sey sorucam size regl iken kan tahlili yaptirmak sorun olmaz dimi???

tamam genel muayene yani.doktora ulaşma durumun yok galiba o söylerdi sana şu gün gel diye.ama bence doktora ulaşamıyorsan testler yaptırır diyorsan engeç 2.gününde gitmelisin diye düşünüyorum canım
Tamam canim ozaman ikinci gunune randevu alim
bu doktora ilk defa gideceğim oyuzden telefon diyalogum yok tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…