- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.621
kızlar birşey sorucam ama sakın şunu demeyin buldun bunuyorsun diye. milletin bebeği olmaz sen neler düşünüyorsun demeyin noluuuurrrrrrrrrr
ya şimdi bebek büyüdükçe kocaman karın ve kilo olacak ya değişeceğiz bir anda kocaman şişko birşey gibi olucaz bu piskolojik açıdan beni şuan biraz korkutuyor(
nolur Allahtan belanımı istiyrosun falan demeyin bebeği olmuş konuşuyor laflarını demeyin sadece bu beni biraz düşündüren birşey . belkide daha bebeğimi görmedim bebek nedir bilmiyorum çocuğum olmadığı için ama düşünüyorum bunu
Korudu valla ala korudu.. cok korktm öyle böyle deilAllah korusun
ayy biliyorum saçma hüsnü kuruntu bunlar ama off aklıma geliyor işte. neyse görücez yaşayıpbu senin bünyenle metabolizmanın çalışmasıyla kemik yapınla iç karnının geniş veya dar olmasıyla alakalı.şimdiden aklına bunları düşürmene gerek yok tatlım.benim kız kardeşim 1 doğum yaptı biraz kilolu kaldı ve çatlakları var karnında bacak aralarında.ama erkek kardeşimin hanımı 1 doğum yaptı iç karnı genişmiş doğumdan sonra 1 sene içinde eski kilosuna döndü tek bir çatlak bile yok. yani bunu yaşayıp göreceksin
çakkkk sende bendensin kırmızı kart konusunda
gecmis olsun canimKorudu valla ala korudu.. cok korktm öyle böyle deil
geçmiş olsun canım yaa şimdi gördümvalla Allah korudu canm ya yksa Allah korusn bebegmle 2mzde gdrdk
Gecmis olsun canımHay agzına saglk abla ya :) bn sok olmasysm.gösterirdm ona önündeki.araba durdu oda durmk zornda kaldı az ilerde kapıyı acp indirirdm inanki adamı in lan derdmde bebegmi düsndm sakn olmam gerktgni dusndm kaldm öle
nelere baktırcaksın. bende birtek tsh lara bakıldı.daha nelere baktırılıyor ki acabaiyi bari yalniz degiliz bu ay nelere seviniyoruz ya
ben yarin doktora gidicem bu arada abla
kan tahlili yaptiricam
aramızda 1 gün vardı erkenmi oldun yanidoktor ilaç bitince olcan dedi ama ilacın 9 ve 10 gününde yani adetimin 22 ve 23.günü kahverengi bordolar geldi.adetin 24.günü tam söküldüm bugün adetin 2.günü oldu :) yine nasip olmadı.ben bünyemi tanıyorum eğer lekelenmem varsa ben adet olurum ilaç milaç hak getire yani :) bende geciktirici ilaçlar bile bekarlığımda fayda etmezdi mesela :) nasip yaa Allah (c.c.) Muhammed (s.a.v) dedik bekliyoruz hayırlısı bakalım ne zamansa.
ayrıca bu akşam doktor günü :)
yumurta takibi yaptıracaksan 2.günüArkadaslar belli benimkide gelicek belirtilerim basladi
nezaman doktora gitmemi onerirsiniz
sırf havam değişsin diye internetten komik video izliyorum o an gülüyorum sonra yine eskisi gibi devamsen nelerden hoşlanıyosun biz sana onları yapalım bu havan geçsin gitsin artık.
oyyy zeynebim benim duphastonla 28 güne tekabül ediyodu 2 aydır fakat bu ay duphaston falan dinlemedi.22.gün kahverengi lekelenmeler geldi.aramızda 1 gün vardı erkenmi oldun yani
Canim 5 aydir hamile kalamiyorum .10 yildir korunuyorduk bir oglum var 10 yasindan.bir muayene olnam lazim sanirim .yumurta takibi yaptıracaksan 2.günü
aşılama veya tüp bebek için 1.günü.
sen ne için gideceksin
merhaba canım nasılsınMerhaba herkese
tamam genel muayene yani.doktora ulaşma durumun yok galiba o söylerdi sana şu gün gel diye.ama bence doktora ulaşamıyorsan testler yaptırır diyorsan engeç 2.gününde gitmelisin diye düşünüyorum canımCanim 5 aydir hamile kalamiyorum .10 yildir korunuyorduk bir oglum var 10 yasindan.bir muayene olnam lazim sanirim .
abla ben Azerbaycanda yasiyorum azeriyim bu aradanelere baktırcaksın. bende birtek tsh lara bakıldı.daha nelere baktırılıyor ki acaba
Tamam canim ozaman ikinci gunune randevu alimtamam genel muayene yani.doktora ulaşma durumun yok galiba o söylerdi sana şu gün gel diye.ama bence doktora ulaşamıyorsan testler yaptırır diyorsan engeç 2.gününde gitmelisin diye düşünüyorum canım
Iyim canim sen nasılsın malum tarihi bekliyorum. ..merhaba canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?