- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.721
Benimki temizlikten abla kollarimi mahvettim camlari silerken...acile gidiyoduk artik...masaj yapti esim gece kac defa aglayarak uyandim...sagolsun askim ilgilendi benimle bugun iyiyim...ama esiminki dikktsizlikten olmus...senin icinde bu ay umut olur insallah...benimde 22 haziran yildonumumuz 24 haziranda dogum gunum...bi hediye versem askimaasöküldüm hayatım dün bildiğin kıpkırmızı oldum bugünde 2.günüm.
çok geçmiş olsun size nazarmı değiyor be kuzum
bak yine de kırmızılar gelince sinir olup duruyoruz dimi :) oysa bebek olayı aklımıza düşmeden önce gayet güzel geçiyodu günler şimdi stresle geçiyor :)
BOLLUK BEREKET OLSUN İNŞAALLAH :) TOPLASAYDIN YAĞMUR SUYUNU :)Selam kızlar ben geldim
ciftsariliyumurta ablacım hani sizin oralara yağmur yağmıştı da ben burayada yağsa demiştim sende dua etmiştin hatırladın mı?? Bugün duan gerçekleşti ve gök gürültülü sağanak şeklinde çok güzel yağmur oldu
İNŞAALLAH 23 HAZİRANDA OLUR ODA BENİM NİŞAN YILDÖNÜMÜM :)Benimki temizlikten abla kollarimi mahvettim camlari silerken...acile gidiyoduk artik...masaj yapti esim gece kac defa aglayarak uyandim...sagolsun askim ilgilendi benimle bugun iyiyim...ama esiminki dikktsizlikten olmus...senin icinde bu ay umut olur insallah...benimde 22 haziran yildonumumuz 24 haziranda dogum gunum...bi hediye versem askimaa
Ayyy insallah ablaamm dedim sevgililer gununde hediye veriim olmadi...anneler gununde yokk..14 temmuz da onun dogum gunu artik temmuza kalmadan versem o haberiiiİNŞAALLAH 23 HAZİRANDA OLUR ODA BENİM NİŞAN YILDÖNÜMÜM :)
Amin ablacımBOLLUK BEREKET OLSUN İNŞAALLAH :) TOPLASAYDIN YAĞMUR SUYUNU :)
İNŞAALLAH 23 HAZİRANDA OLUR ODA BENİM NİŞAN YILDÖNÜMÜM :)
Ayy hepimiz özel günlerde eşimize bebek hediye edelim demişizAyyy insallah ablaamm dedim sevgililer gununde hediye veriim olmadi...anneler gununde yokk..14 temmuz da onun dogum gunu artik temmuza kalmadan versem o haberiii
aynen öyle canım inşallah en yakında hepimizinde bebeği olur...Ayy hepimiz özel günlerde eşimize bebek hediye edelim demişizbende aynı anneler günü olmadı sırada babalar günü var oda olmazsa temmuzda doğum günümde veririm inşallah
BOLLUK BEREKET OLSUN İNŞAALLAH :) TOPLASAYDIN YAĞMUR SUYUNU :)
canım beni unuttun:?Hamilelik Takvimi
bebeem ----------------- ---13 Ocak-10.deneme
tm26 ----------------------- ---3 Şubat- 3.deneme
@pembebasliklikiz -------9 Şubat-6.deneme
umutbitmz ---------------- ---17 Mart-12.deneme
aysima00 ----------------- ---24 Mart-26.deneme
@emikra------------------------31 Mart-13.deneme
esoes1919 -------------------- ---21 Nisan-3.deneme
M melegggm -----------------------23 Nisan-7.deneme
ikizlerclub ------------------- ---4 Mayıs 5.deneme
yaren92 ----------------------- ---7 Mayıs-9.deneme
A amorevole ----------------------------8 Mayıs-24.deneme
nurun_ala_nur ---------------------- ---10 Mayıs-12.deneme
Eylulll09 ------------------------ ---10 Mayıs-11.deneme
zeynepsibel ---------------------------- ---15 Mayıs-14.deneme
hale8305 ---------------------- ---19 Mayıs-4.deneme
moryel88 --------------------- ---20 Mayıs-11.deneme
ciftsariliyumurta ---------------- ---7 Haziran-25.deneme[/USER]
Ayyy insallah ablaamm dedim sevgililer gununde hediye veriim olmadi...anneler gununde yokk..14 temmuz da onun dogum gunu artik temmuza kalmadan versem o haberiii
inşallah canımaynen öyle canım inşallah en yakında hepimizinde bebeği olur...
Eski hamisiz de yazamayiz miyeni hamişler kasılma krap hissi göğüslerde dolgunluk ve acıma oluyormu?cevap verirseniz memnun kalırım 4. gün bitecek bende bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?