Gebe kalamayanlar buraya.....

annen olsam doğurana kadar catlamistim meraktan :)) amin ablacim ya Allah'im nasip etsin yakın zamanda

sancım var biraz ara ara ona takılıyo aklım çalışırken.sen nasılsın
Gecmis olsun abla napim yorgunum kollarimi hisstmiyorum dun aksama aglaya aglaya uyudum..buginde esim ayagini burkmus sismis eve geldi dinlenmeye yatiyo...sen tamamen sokuldunmu abla simdi?

direk kan testi vermeyi düşünüyorum ama biraz daha bekleyip gene gecikme olursa üzülmek istemiyorum ftsch ayrıca 13 gün sonra evlilik yıldönümümüz :)
Bence idrarda bak bi ona göre fikrin olur cnm. Hem de önlem alnması gereken bi durum olursa ona göre alırsın. Ay insallah evlilik yıldonumu hediyeniz olur

ayy kızlaaarrr bugün öğlen sırf bebeğim aç kalmasın diye yedim canım birşey istemiyor aksine kokulara o kadar hassasım ki kusmasamda midem bulanıp başım ağrıyor bak yatmışım baş ağrısından yeni kalktım şimdi nasıl yemek yapıcam diyorum . aşağıdaki komşunun soğan domates hani yemek için baştan kavurursun ya o kokusu geldi bayılcaktım . ayyyyy benimde hasasiyet böyle geçecekse yandık yada artıcak mı ayyy midemmmm
bulantılar nasıl oluyor bilmiyorum ama midem kötü yani birşey yemek istemiyorum vee soğan doğrarken bile şimdi yemek koydum burnumu kapatarak yemek yaptım off çıkaracak gibi hissediyorum yaa(

Gecmis olsun abla napim yorgunum kollarimi hisstmiyorum dun aksama aglaya aglaya uyudum..buginde esim ayagini burkmus sismis eve geldi dinlenmeye yatiyo...sen tamamen sokuldunmu abla simdi?
söküldüm hayatım dün bildiğin kıpkırmızı oldum bugünde 2.günüm.
çok geçmiş olsun size nazarmı değiyor be kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…