- 2 Mayıs 2015
- 96
- 39
- 3
- 30
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.701
insallah vardir cnm.... (AMIN)inşallah canım dün bende has. gittim tahlil için 2 seferdir gidiyoruz yapmıyorlar nasip olmadı bakalım erken gitsem belki göremicem varsa bekliyorum ama sabırsızlıkla:)
Ohhh valla iyi dokturmussundurolsun cano....bu ay hersey guzel olacak insallah
çak çakkkkk sende kırmızıları yedin anca beraber kanca beraber yeni ay yeni umutlar taşıyor :) üzülmek yok ya Allah Allah kızarım bak heee
bazen diyorumki yok ya ben daha çocuk beklemiyorum hazır değilim falan diyemi inandırsam kendimi :)Yok Ya üzülme ablacım napalım kısmet
bazen diyorumki yok ya ben daha çocuk beklemiyorum hazır değilim falan diyemi inandırsam kendimi :)
annen olsam doğurana kadar catlamistim meraktan :)) amin ablacim ya Allah'im nasip etsin yakın zamandaivet ben 11 aylık doğmuşum.profesör yurt dışından uçaktan inmiş gelmiş beni doğurtmaya yok doğum olmuyor 5,600 gr.mışım iri bebek yani.vakumla almışlar beni.prof anneme demiş bebeğinin organlarına bişey olmadı sağlıkla doğruttum ama ilerde sinirli bir yapıya sahip olacak demiş.hakkatende öyle :) benim omuriliklerim sizinkilerden 1-2 mm. daha açık araları vakumla çekildiğinden dolayı.buda 21 yaşımda ortopedi doktoru tarafından röntgen çekilince çıktı ortaya.doğuştan omurilik arası normalinden daha açık dedi.Şükürler olsun yaradana beni veren rabbe bir de bana verse hayırlısıyla sağlıkla hatta hepimize verse burda sevinç naraları atsak :)
inşallah çünkü eşim bile benden çok istiyor baba olmayıinsallah vardir cnm.... (AMIN)
bak yine de kırmızılar gelince sinir olup duruyoruz dimi :) oysa bebek olayı aklımıza düşmeden önce gayet güzel geçiyodu günler şimdi stresle geçiyor :)Ben bazen hâlâ hazır olmadığımı düşünüyorum..
Ikiniyom da gelmiyo abla yurudum yurudum yokıkın ıkın ha geldi ha gelecek bak benim geldiler iyi saatte olsunlarım
Evet abla oyleymis Rabbim korusun ikisni de...aşağıda olursa yoluna girip erken doğum başlama riski yüksek benim ameliyatımda yanımdaki kızın öyleydi.Biz dua edeceğiz dinlensin ve öyle birşey olmasın diye
hayır olsun inşaallahIkiniyom da gelmiyo abla yurudum yurudum yok
sancım var biraz ara ara ona takılıyo aklım çalışırken.sen nasılsınSelam canolaaaaaaaaaar napiyosunuz
Gecmis olsun abla napim yorgunum kollarimi hisstmiyorum dun aksama aglaya aglaya uyudum..buginde esim ayagini burkmus sismis eve geldi dinlenmeye yatiyo...sen tamamen sokuldunmu abla simdi?sancım var biraz ara ara ona takılıyo aklım çalışırken.sen nasılsın
Amin abla...sonuc brlli de bekliyoz iste...aman kist olmasin da adet gunum degisiyo galiba...yarina da gelmezse artik 3 gun sonraya atar gunumhayır olsun inşaallah
Bence idrarda bak bi ona göre fikrin olur cnm. Hem de önlem alnması gereken bi durum olursa ona göre alırsın. Ay insallah evlilik yıldonumu hediyeniz olurdirek kan testi vermeyi düşünüyorum ama biraz daha bekleyip gene gecikme olursa üzülmek istemiyorumftsch ayrıca 13 gün sonra evlilik yıldönümümüz :)
söküldüm hayatım dün bildiğin kıpkırmızı oldum bugünde 2.günüm.Gecmis olsun abla napim yorgunum kollarimi hisstmiyorum dun aksama aglaya aglaya uyudum..buginde esim ayagini burkmus sismis eve geldi dinlenmeye yatiyo...sen tamamen sokuldunmu abla simdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?