- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.681
sabahtan beri ilk defa boş kldm o da seminer yapacaklarmş sınıfıma. Yemekte bile oturamadm 15 dk da yedim hemencik.Ne oldu kızlar öğlen uykusu sünnet diye uykuyamı yattınız :)
yok ablacım işten nerde fırsat bulup yatıyorsunNe oldu kızlar öğlen uykusu sünnet diye uykuyamı yattınız :)
adetin kac gun gecikti insallah hamilelik belirtileridirkızlar adet geçikmem var bel ağrısı kasılma ve ani baş dönmesi acaba bebiş mi geliyor :)
bugün 4. gün ve göğüslerim acıyoradetin kac gun gecikti insallah hamilelik belirtileridir
kızlar adet geçikmem var bel ağrısı kasılma ve ani baş dönmesi acaba bebiş mi geliyor :)
Sabretmemiz lagzim cnm bir gun tadicaz o duyguyu eminim ben burda mutlulumuzu paylasicazValla dün totem yaptm belki anneler günü bnm günümdür diye test yaptm havamı aldımbnm de 4 gün var bata
Ne oldu kızlar öğlen uykusu sünnet diye uykuyamı yattınız :)
goguslerde gerginlik ve gogus bezlerinde buyume veya renk degisimi varsa bence hamile olasiligi yuksek insallah hamilesindir test yap guzel haberlerini alalim cnmbugün 4. gün ve göğüslerim acıyor
evililik yildonumunuze hedioye gelicek bence umudini kesme pozitif ol cnmdirek kan testi vermeyi düşünüyorum ama biraz daha bekleyip gene gecikme olursa üzülmek istemiyorumftsch ayrıca 13 gün sonra evlilik yıldönümümüz :)
Sabretmemiz lagzim cnm bir gun tadicaz o duyguyu eminim ben burda mutlulumuzu paylasicaz
inşallah canım dün bende has. gittim tahlil için 2 seferdir gidiyoruz yapmıyorlar nasip olmadı bakalım erken gitsem belki göremicem varsa bekliyorum ama sabırsızlıkla:)goguslerde gerginlik ve gogus bezlerinde buyume veya renk degisimi varsa bence hamile olasiligi yuksek insallah hamilesindir test yap guzel haberlerini alalim cnm
he buralardasınız o zaman yani :)yok ablacım işten nerde fırsat bulup yatıyorsun
belkide :)kızlar adet geçikmem var bel ağrısı kasılma ve ani baş dönmesi acaba bebiş mi geliyor :)
gonunu ferah tut pozitif ol bizde anne olucaz bu ay olmazsa obur ay ALLAHIN izniyle cnmİnşallah cnm ama cok da merak ediyosan yap gitsin. Ben dün yaptm aa yokmus dedim attm. Kafanda kalmaz en azından
öyle oluyorum zaten Rabbimin bana eşimden sonra vereceği 2. büyük hediye olacak inşallah :)evililik yildonumunuze hedioye gelicek bence umudini kesme pozitif ol cnm
inşallah abla :)belkide :)
ben sana Allah iyiliğini versin demişmiydim :)Aksama misafirlerim gelecek markete çıktım alışverişe bu sefer posetlerimi sıkı sıkı tuttum unutmadim gitmisken gecen unuttuklarimi tekrar aldım
ben sana Allah iyiliğini versin demişmiydim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?