- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.961
Canim sana bisey diyim mi ben olsaydim gider borc eder yinede asilamayi yaptirirdim ben bu tur konularda cok sabirsizim. Belki ilk asilamanda tutar berden biliyorsun ki? O kadar tutanini gordum ki@bebeem bana fikir ver yarın bnm kırmızılar gelir ve bu ay aslında artık aşılama yapalım diyoduk ama biliyon yeni ev alınca fazla açıldık taksit çok iğneleri çok pahalıymış kutusu 250 lira fln 3 kutu kullanmıştı bu ay arkadaş bnd iğne kullanmadan yine klomen kullanarak yaptırsam olurmu ki kendimi doktorumu aradım kongredeymiş cumartesi geliyomuş başka yeri aradım öğleden sonra doktorla görüştürürüm dedi ilaçla kabul etse bile doktor bi 500 lira gidiyo yine sıkıntıya giricez ama içimden de artık olsun istiyorum ama bi yandan da sıkıntıya giricez diyorum yaa kafam karıştı
amin canım inşallah::))Benim ilk duyduğum an geldi aklima benim bile aglayasim geldi :) Allah kucagina almayi nasip etsin inşallah :))
bn aylardr kendimi hazır hissediyorum hemde artık çok yoruldum iki aydır iyice bunalımdayım gün geçtikçe korkuyorum olsun istiyorum hergün bunları düşün düşün bi sonuç yok ...sıkıntıya giricez ama denesekmi diyorum uff kafam çok karıştı ki yaaKuzum Allah yardım eder sıkıntı yapma bi arastir az daha karar ver yaptir olmadi kendini hazir hissediyorsan onemli olan senin hazir hissetmen
maşaAllah canım gözün aydın:))Gunaydin arkadaslar herkese insallah herkes cok iyidir :) bende sukur Rabbim e ki iyiym dun rahatladim biraz. Dun once esimle gidip saglik ocaginda hamile kaydimi yaptirdm hemsire 2 hafta sonraya gun verdi hem idrar, kan vs testler icin bide muayene edicez dedi asi da yapicaz dedi. Ondan sonra hastaneye gittik oglumuzu gorduk yukariya cikmis cok sukur kizlar 18 cm olmus boyu 220 gram ağırlığına gelmis doktor cok iyi dedi gelisimi. 3 boyutlu usg ye girdik tam bacaklarini acmis pozisyonda duruyo doktor cok hareket ettigi icin resmi yakalayamaiyorum dedi. Allah razi olwun kizlar bana bütün dua edenlere yanimda olup destek ciktiginiz icin cok tesekkurler. Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah
Sagol bitanem seninde gozun aydin okudum cok mutlu oldum hayatim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin yaa :))maşaAllah canım gözün aydın:))
ev almasak paramız vardı şimdi daha 4 ay oluyo bi sürü taksit var aşılama yaptırırsak daha da sıkıntı olucak bide tutmazsa diyorum ama herşeye rağmen artık olsun istiyorum herkes hergün bebek yap diyo bilmiyolar tabi gerçekleri ki bnd yalnızlıktan yoruldum bayramda nereye gitsem tek bnd yok bide sorularla karşılaşmak canımı yakıyo artık iyice bunalıma girdim 2 seneyi geçiyo bekliyoruz temmuzda evleneli 3 yıl oluyo bayramı hamile geçirmek istiyorum artıkCanim sana bisey diyim mi ben olsaydim gider borc eder yinede asilamayi yaptirirdim ben bu tur konularda cok sabirsizim. Belki ilk asilamanda tutar berden biliyorsun ki? O kadar tutanini gordum ki
SEN NERDE NE YAZDIN BANA GÖRMEDİMKİ YAVRUUUsen bnm yazdığıma cvp verme bakim hıh
amin İNŞALLAH cano sende dua et bze bak artık stres yapma şükür ki iyi gidiyo ufak tefek şeyler olur hamilelikte olanıda gözünde büyütme içinde can var doğal şeyler bunlarGunaydin arkadaslar herkese insallah herkes cok iyidir :) bende sukur Rabbim e ki iyiym dun rahatladim biraz. Dun once esimle gidip saglik ocaginda hamile kaydimi yaptirdm hemsire 2 hafta sonraya gun verdi hem idrar, kan vs testler icin bide muayene edicez dedi asi da yapicaz dedi. Ondan sonra hastaneye gittik oglumuzu gorduk yukariya cikmis cok sukur kizlar 18 cm olmus boyu 220 gram ağırlığına gelmis doktor cok iyi dedi gelisimi. 3 boyutlu usg ye girdik tam bacaklarini acmis pozisyonda duruyo doktor cok hareket ettigi icin resmi yakalayamaiyorum dedi. Allah razi olwun kizlar bana bütün dua edenlere yanimda olup destek ciktiginiz icin cok tesekkurler. Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah
ateşim düştü fln yazdım beğendin geçtin yaneeeSEN NERDE NE YAZDIN BANA GÖRMEDİMKİ YAVRUUU
Canim benim kiyamam yapma boyle sen iyice strese sokuyorsun kendini. Ama ben olsaydim daha fazla bekleyemezdim bi sekilde bulamazmisiniz parayi sonucta asilamayi denemeden bilemezsiniz ki? Inan bana boyle bekleyip hicbiaey yapmamak daha cok strese sokuyo insani zaman gectikce insan daha cok uzuluyoev almasak paramız vardı şimdi daha 4 ay oluyo bi sürü taksit var aşılama yaptırırsak daha da sıkıntı olucak bide tutmazsa diyorum ama herşeye rağmen artık olsun istiyorum herkes hergün bebek yap diyo bilmiyolar tabi gerçekleri ki bnd yalnızlıktan yoruldum bayramda nereye gitsem tek bnd yok bide sorularla karşılaşmak canımı yakıyo artık iyice bunalıma girdim 2 seneyi geçiyo bekliyoruz temmuzda evleneli 3 yıl oluyo bayramı hamile geçirmek istiyorum artık
Her zaman dualarimdasiniz canim benim Her zaman isimlerinizi vererek dua ediyorum insallah Rabbim kabul eder...amin İNŞALLAH cano sende dua et bze bak artık stres yapma şükür ki iyi gidiyo ufak tefek şeyler olur hamilelikte olanıda gözünde büyütme içinde can var doğal şeyler bunlar
amin teşekkür ederim canım benim:)Sagol bitanem seninde gozun aydin okudum cok mutlu oldum hayatim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin yaa :))
canım merhaba.ara ara girince durumunu okuyodum ama yazamadım üzülmüştüm ama sevindim allah ım gönlüne göre versin inşallah bundan sonrada herşey yoluna girer ve sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın yavrunuGunaydin arkadaslar herkese insallah herkes cok iyidir :) bende sukur Rabbim e ki iyiym dun rahatladim biraz. Dun once esimle gidip saglik ocaginda hamile kaydimi yaptirdm hemsire 2 hafta sonraya gun verdi hem idrar, kan vs testler icin bide muayene edicez dedi asi da yapicaz dedi. Ondan sonra hastaneye gittik oglumuzu gorduk yukariya cikmis cok sukur kizlar 18 cm olmus boyu 220 gram ağırlığına gelmis doktor cok iyi dedi gelisimi. 3 boyutlu usg ye girdik tam bacaklarini acmis pozisyonda duruyo doktor cok hareket ettigi icin resmi yakalayamaiyorum dedi. Allah razi olwun kizlar bana bütün dua edenlere yanimda olup destek ciktiginiz icin cok tesekkurler. Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah
Benim zaten bu ay cok umudum yoktu cnm eşim yoktu yumurtlama tarihinde. Yine de ya tutarsa diye bekledik işte. Hep diyom zati memlekete giderken olsa keşke diye. Son bir ay oldu oldu olmadı bir sene kafa rahatOlumsuzluk yok kuzum diğer topikte 52.denemede hamis kalan arkadaş var
6 aydır bişey yapmadım ki zaten bi ara bi hormano baktırdım yine temizdi başka bişey yapmadık bekledik anca parayı bulurum ablamdan fln ama tutmazsa boş yere bi borca daha girmiş oluruz ama 2 seneyi geçiyo artık olsun da istiyorum o kadar ne yapacamı bilmez durumdayım ki bi yanım yap bi yanım yine oluruna bırak diyoCanim benim kiyamam yapma boyle sen iyice strese sokuyorsun kendini. Ama ben olsaydim daha fazla bekleyemezdim bi sekilde bulamazmisiniz parayi sonucta asilamayi denemeden bilemezsiniz ki? Inan bana boyle bekleyip hicbiaey yapmamak daha cok strese sokuyo insani zaman gectikce insan daha cok uzuluyo
AMİN İNŞALLAH canoHer zaman dualarimdasiniz canim benim Her zaman isimlerinizi vererek dua ediyorum insallah Rabbim kabul eder...
Sagol bitanem darisi basina insallah :)) sen nasılsın canim durumun nasilcanım merhaba.ara ara girince durumunu okuyodum ama yazamadım üzülmüştüm ama sevindim allah ım gönlüne göre versin inşallah bundan sonrada herşey yoluna girer ve sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın yavrunu
ama bizde unutmadık yaaaamin inşallah canım çoook teşekkür ederim unutmamışsınmutlu oldum
hadi hayırlısı olsun sanada :)Amin ttlm benim tarihi değiştirebilirsin 10 haziran. Kaçıncı deneme olduğunu unuttum valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?