Gebe kalamayanlar buraya.....

Oy maşallah darisi hepinizin basina :))

bebeem bana fikir ver yarın bnm kırmızılar gelir ve bu ay aslında artık aşılama yapalım diyoduk ama biliyon yeni ev alınca fazla açıldık taksit çok iğneleri çok pahalıymış kutusu 250 lira fln 3 kutu kullanmıştı bu ay arkadaş bnd iğne kullanmadan yine klomen kullanarak yaptırsam olurmu ki kendimi doktorumu aradım kongredeymiş cumartesi geliyomuş başka yeri aradım öğleden sonra doktorla görüştürürüm dedi ilaçla kabul etse bile doktor bi 500 lira gidiyo yine sıkıntıya giricez ama içimden de artık olsun istiyorum ama bi yandan da sıkıntıya giricez diyorum yaa kafam karıştı

Benim ilk duyduğum an geldi aklima benim bile aglayasim geldi :) Allah kucagina almayi nasip etsin inşallah :))

Kuzum Allah yardım eder sıkıntı yapma bi arastir az daha karar ver yaptir olmadi kendini hazir hissediyorsan onemli olan senin hazir hissetmen

Gunaydin arkadaslar herkese insallah herkes cok iyidir :) bende sukur Rabbim e ki iyiym dun rahatladim biraz. Dun once esimle gidip saglik ocaginda hamile kaydimi yaptirdm hemsire 2 hafta sonraya gun verdi hem idrar, kan vs testler icin bide muayene edicez dedi asi da yapicaz dedi. Ondan sonra hastaneye gittik oglumuzu gorduk yukariya cikmis cok sukur kizlar 18 cm olmus boyu 220 gram ağırlığına gelmis doktor cok iyi dedi gelisimi. 3 boyutlu usg ye girdik tam bacaklarini acmis pozisyonda duruyo doktor cok hareket ettigi icin resmi yakalayamaiyorum dedi. Allah razi olwun kizlar bana bütün dua edenlere yanimda olup destek ciktiginiz icin cok tesekkurler. Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…