- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.941
:))yasa çıkarsa devlette takacak
gttm test verdm şırnakta tabıkı kanda değer veremıok sadece artı eksı dedı..kan verdım negatf çıktı ama adet olamıom..olsam tüp bebeğe geçecem...:))))) bunada gülüyoruz artık :)))
sen bnm yazdığıma cvp verme bakim hıh:))))) bunada gülüyoruz artık :)))
kız yok yanlış dedim bundan:))300 lira az ya:/mad:
kız yok yanlış dedim bundan:))
Ata Cumhuriyet Toptan arrow 668.8800 694.3300
amin inşallah canım çoook teşekkür ederim unutmamışsınmutlu oldum
bu yıl sana ailene bebek getirsin cano iyiki doğdunnn
Oy maşallah darisi hepinizin basina :))kızlar beni unuttunuz sanırım napıyonuz?
kızlar çok mutluyum kuzenimin eşi 5 yıldır bebek istiyodu olmamıştı. tam diğer ay tüp bebek yaparız diye düşünürken o bi ikiz annesi hemde . hapsız tedavisiz RABBİM çok büyük şükürler olsun. darısı bizim başımıza
Amin ttlm benim tarihi değiştirebilirsin 10 haziran. Kaçıncı deneme olduğunu unuttum valla :)Oy maşallah darisi hepinizin basina :))
ahh keşke canom İNŞALLAH yaateşekkür ederim canım inşallah nasip olur hepimize2015te göbişimize 2016da kucağımıza alırız inşallah
Kiz sen dün gitmedin mi doktora?yok canım ya sanki bu hastalanma gibi değil sadece lavobaya girdiğim zaman oluyor başka da yok bakalım gidince öğrencez doktordan İnşallah kötü bişi demez...de iyi haberlerle dönerim
Yürüyüş dönüşü şeyedeyim onu hemi :)Amin ttlm benim tarihi değiştirebilirsin 10 haziran. Kaçıncı deneme olduğunu unuttum valla :)
Benim ilk duyduğum an geldi aklima benim bile aglayasim geldi :) Allah kucagina almayi nasip etsin inşallah :))ayyy herkese merhaba:))
süper bir fuygu koltuğa oturduğum anda dünya tatlısı bir doktorum vardı seçerek bilerek gitmiştim ama çok iyiyidi çok şükür. karnıma koyduğu anda keseyi tanıttı burda bebek dedi veee bu kıpırdayan ne biliyormusun dedi kalpmi derken bak dedi yüksek sesle dışarıya vuşh vuşh vuşh diye pıt pıt ses geldi bebeğimin kalbiydi eşim elimden tutuyor ben ağlıyorum 2 sn de bitti ama olsun ağlamaktan kaçırdık kalp sesini:)) RAbbim olmayan herkese yaşatsın iki hfta sonra randevum var yine çok güzeldi yaaaaa :))
Ay ne fark eder cnm ha şimdi ha sonra sonuç nasıl olsa negatifYürüyüş dönüşü şeyedeyim onu hemi :)
Kuzum Allah yardım eder sıkıntı yapma bi arastir az daha karar ver yaptir olmadi kendini hazir hissediyorsan onemli olan senin hazir hissetmenbebeem bana fikir ver yarın bnm kırmızılar gelir ve bu ay aslında artık aşılama yapalım diyoduk ama biliyon yeni ev alınca fazla açıldık taksit çok iğneleri çok pahalıymış kutusu 250 lira fln 3 kutu kullanmıştı bu ay arkadaş bnd iğne kullanmadan yine klomen kullanarak yaptırsam olurmu ki kendimi doktorumu aradım kongredeymiş cumartesi geliyomuş başka yeri aradım öğleden sonra doktorla görüştürürüm dedi ilaçla kabul etse bile doktor bi 500 lira gidiyo yine sıkıntıya giricez ama içimden de artık olsun istiyorum ama bi yandan da sıkıntıya giricez diyorum yaa kafam karıştı
Olumsuzluk yok kuzum diğer topikte 52.denemede hamis kalan arkadaş varAy ne fark eder cnm ha şimdi ha sonra sonuç nasıl olsa negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?