Gebe kalamayanlar buraya.....

Canim siz durumunuzu daha iyi bilirsiniz en dogru karari esinle sen verirsiniz ama benim nacizane fikrim ben olsam yaptirirdim herseyde tabiki risk vardir ama olumlu ihtimalide var bunuda dusunmek lazim..

sende benim düşüncedesin tüp bebek için maddi sıkıntım var bende diyorum bi şekilde toparladım yaptırdım diyelim garantideğil ki elimdekide gitcek 2,5yıl oldu ev kredimiz var 2 yıl sonra bitcek sonra bi kredi daha çekelim diyorum amaaan ne bilim herşey çok zor çoooookkkkkkkk

Merhaba tatlim oncelikle gozun aydin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, ben de 7 haftalik bebegimi dusurdum sonra burayi buldum fikir paylasiminiz cok guzel. Sanirim sen de ankaradasin ben bebeğimi kaybetmeden önce çok doktor gezdim en son memorial Hast ne gittim en çok memnun kaldgm yer oldu orasi iyi bir doktor bulmak çokzor seninki de cçok iyiymis hangi hastane ve doktorun ismi ne yazabilirmisjn Cnm rica etsem
Belki orayi da denerim dusugum tamamlanmadi cunku haftaya tekrar gidecegim doktora

Kuzum ilk bebegi kaybedecegimi ogrendim inan o kadar sıkışıktik ki yine de birşeyler ayarlanmisti çıkmıştık isin icinden yani isin türkçesi sıkış da hayirli haber alabilmek icin sıkış

Canim siz durumunuzu daha iyi bilirsiniz en dogru karari esinle sen verirsiniz ama benim nacizane fikrim ben olsam yaptirirdim herseyde tabiki risk vardir ama olumlu ihtimalide var bunuda dusunmek lazim..
kendi doktorum yokmuş başka yeri aradım doktorla öğleden sonra konuştururum dedi bi konuşayım da bakalım ne dicek

Adi uzun onun ya :) takip ettiklerimden bakiver :) arkadaş var orada o da ankarada esi istanbulda iki arada tutturmus valla ne zaman beklemesen o zaman geliyor tospalar :))

bzm kredi 6 yıllık ama tabiki 6 yıl bişey yapmıcaz anlamına gelmiyo evi alırken bi sürü masraf oldu dolaplar tezgah güneş enerjisi fln bunların taksitleri var bide bnm üniverstede aldığım burs var onu ödüyorum bilmiyorum kafam çok karıştı

Kuzum ilk bebegi kaybedecegimi ogrendim inan o kadar sıkışıktik ki yine de birşeyler ayarlanmisti çıkmıştık isin icinden yani isin türkçesi sıkış da hayirli haber alabilmek icin sıkış
öğleden sonra bide doktorla konuşayımda bakalım ne dicek olmadı sıkışıcam ya çok bunaldım artık

kızlar hani dedim ya bal tarçın çörek otu kürü kullanıyorum diye ben onu sabah aç karnına yiyemiyorum midem kalkıyo kahvaltı yaptıktan 1-2 saat sonra yesem olur mu?? bilenler cevaplarsa sevinirim

aynısını bende düşündüm ama randevu alıp gidip doktorla konuşmam lazım.klomenle zaten büyüyor iğnesiz olmazmı demem lazım.ama kan testleri jinekoloji muayeneler falan yine olacaktır sanırım.galiba biz bunları doktorlarımızla konuşmadan öğrenemicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…