- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.981
Canim siz durumunuzu daha iyi bilirsiniz en dogru karari esinle sen verirsiniz ama benim nacizane fikrim ben olsam yaptirirdim herseyde tabiki risk vardir ama olumlu ihtimalide var bunuda dusunmek lazim..6 aydır bişey yapmadım ki zaten bi ara bi hormano baktırdım yine temizdi başka bişey yapmadık bekledik anca parayı bulurum ablamdan fln ama tutmazsa boş yere bi borca daha girmiş oluruz ama 2 seneyi geçiyo artık olsun da istiyorum o kadar ne yapacamı bilmez durumdayım ki bi yanım yap bi yanım yine oluruna bırak diyo
sende benim düşüncedesin tüp bebek için maddi sıkıntım var bende diyorum bi şekilde toparladım yaptırdım diyelim garantideğil ki elimdekide gitcek 2,5yıl oldu ev kredimiz var 2 yıl sonra bitcek sonra bi kredi daha çekelim diyorum amaaan ne bilim herşey çok zor çoooookkkkkkkk6 aydır bişey yapmadım ki zaten bi ara bi hormano baktırdım yine temizdi başka bişey yapmadık bekledik anca parayı bulurum ablamdan fln ama tutmazsa boş yere bi borca daha girmiş oluruz ama 2 seneyi geçiyo artık olsun da istiyorum o kadar ne yapacamı bilmez durumdayım ki bi yanım yap bi yanım yine oluruna bırak diyo
Merhaba tatlim oncelikle gozun aydin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, ben de 7 haftalik bebegimi dusurdum sonra burayi buldum fikir paylasiminiz cok guzel. Sanirim sen de ankaradasin ben bebeğimi kaybetmeden önce çok doktor gezdim en son memorial Hast ne gittim en çok memnun kaldgm yer oldu orasi iyi bir doktor bulmak çokzor seninki de cçok iyiymis hangi hastane ve doktorun ismi ne yazabilirmisjn Cnm rica etsemesoes1940937995 .!.:ayy evet görümcemin 2 yaşında bir kızı var her yılbaşı akşamı gidecekmiyiz her aile oraya toplanıyor derken artık aynı gün olacaksanırım bebeklerin doğum tarihi büyük konuşmuşumşimdilik böyle büyümeye göre değişirse bilmiyorum çünkü yumurtlama ya göre ya benimki:)
bu arada her gün yarım saat yürüyüş dedi birde en fazla 10 kilo alıcaksın dedi 20. haftaya kadar 2 kilo alabilirsin sadece dedi:))
ayy süper dedim yemem gerekenleri yememe gerekenleri yazdı tek tek öyle işte:))
Evet canım minyatür beybi :)))amin canım inşallah::))
seninki şimdi normal bebek halindedir dimi??
Kuzum ilk bebegi kaybedecegimi ogrendim inan o kadar sıkışıktik ki yine de birşeyler ayarlanmisti çıkmıştık isin icinden yani isin türkçesi sıkış da hayirli haber alabilmek icin sıkışbn aylardr kendimi hazır hissediyorum hemde artık çok yoruldum iki aydır iyice bunalımdayım gün geçtikçe korkuyorum olsun istiyorum hergün bunları düşün düşün bi sonuç yok ...sıkıntıya giricez ama denesekmi diyorum uff kafam çok karıştı ki yaa
Amin cnmhadi hayırlısı olsun sanada :)
Canim hosgeldin nasılsın nerelerdesin sen?selam kızlar nasılsınız.çooktandır girmiyodum birsürü yeni arkadaşlar olmuş oooo herkese merhaba
Mutlu olduysan ne alaamin inşallah canım çoook teşekkür ederim unutmamışsınmutlu oldum
kendi doktorum yokmuş başka yeri aradım doktorla öğleden sonra konuştururum dedi bi konuşayım da bakalım ne dicekCanim siz durumunuzu daha iyi bilirsiniz en dogru karari esinle sen verirsiniz ama benim nacizane fikrim ben olsam yaptirirdim herseyde tabiki risk vardir ama olumlu ihtimalide var bunuda dusunmek lazim..
Adi uzun onun ya :) takip ettiklerimden bakiver :) arkadaş var orada o da ankarada esi istanbulda iki arada tutturmus valla ne zaman beklemesen o zaman geliyor tospalar :))Benim zaten bu ay cok umudum yoktu cnm eşim yoktu yumurtlama tarihinde. Yine de ya tutarsa diye bekledik işte. Hep diyom zati memlekete giderken olsa keşke diye. Son bir ay oldu oldu olmadı bir sene kafa rahato hangi topikmiş ya ben sadece burası var sanıyodum
Hadi hayirlisi tatlm Rabbim yardimcin olsun.kendi doktorum yokmuş başka yeri aradım doktorla öğleden sonra konuştururum dedi bi konuşayım da bakalım ne dicek
bzm kredi 6 yıllık ama tabiki 6 yıl bişey yapmıcaz anlamına gelmiyo evi alırken bi sürü masraf oldu dolaplar tezgah güneş enerjisi fln bunların taksitleri var bide bnm üniverstede aldığım burs var onu ödüyorum bilmiyorum kafam çok karıştısende benim düşüncedesin tüp bebek için maddi sıkıntım var bende diyorum bi şekilde toparladım yaptırdım diyelim garantideğil ki elimdekide gitcek 2,5yıl oldu ev kredimiz var 2 yıl sonra bitcek sonra bi kredi daha çekelim diyorum amaaan ne bilim herşey çok zor çoooookkkkkkkk
öğleden sonra bide doktorla konuşayımda bakalım ne dicek olmadı sıkışıcam ya çok bunaldım artıkKuzum ilk bebegi kaybedecegimi ogrendim inan o kadar sıkışıktik ki yine de birşeyler ayarlanmisti çıkmıştık isin icinden yani isin türkçesi sıkış da hayirli haber alabilmek icin sıkış
Bu sabah geldin aklima kiz dedim ilk oo yapcak dogumu sonra ben sonraSELAM NASILSINIZ BAKALIM KIZLARR
Seninki de yetisiyor abisini canım :))
aynısını bende düşündüm ama randevu alıp gidip doktorla konuşmam lazım.klomenle zaten büyüyor iğnesiz olmazmı demem lazım.ama kan testleri jinekoloji muayeneler falan yine olacaktır sanırım.galiba biz bunları doktorlarımızla konuşmadan öğrenemicezbebeem bana fikir ver yarın bnm kırmızılar gelir ve bu ay aslında artık aşılama yapalım diyoduk ama biliyon yeni ev alınca fazla açıldık taksit çok iğneleri çok pahalıymış kutusu 250 lira fln 3 kutu kullanmıştı bu ay arkadaş bnd iğne kullanmadan yine klomen kullanarak yaptırsam olurmu ki kendimi doktorumu aradım kongredeymiş cumartesi geliyomuş başka yeri aradım öğleden sonra doktorla görüştürürüm dedi ilaçla kabul etse bile doktor bi 500 lira gidiyo yine sıkıntıya giricez ama içimden de artık olsun istiyorum ama bi yandan da sıkıntıya giricez diyorum yaa kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?