Gebe kalamayanlar buraya.....

eger melikenin üyeligi iptal edilirse cok üzülürüm madem site yönetimi ara ara kontrol ediyormuslar bizim melikeyi ne kadar cok sevdigimizi yazilarimizdan anlamislardir umarim, eger iptal edilmisse üyeligini geri veririler. senağlamasenağlama

Bir sürü hakaret bir sürü seviyesiz yorum. Bu sitede bir yönetim vr rahatsızlığınız varsa oradan şikayet debilirsiniz. Lütfen konuyu başa çevirmeyin güzel paylaşımlar dileerim...

ben simdi anlamadim siz bu sitenin denetimindemi görevlisiniz, yoksa bizim gibi üyemisiniz ??? ben bu formda o kadarda seviyesiz yorum görmüyorum bazen fazla abes yazdigimiz oluyor ama. kadinlar bir araya geldilermi hep böyle degillermi. bizim durumumuz cok zor, cok hassasiz. birbirimize takilmazsak zaman gecmiyor. olumunekankayizsmile :gitme:

angel regl oldugu için listede yok ama dualrımız seninleeeee
ceylino 3 ocak
busecim 5 ocak
kartanesi 12 ocak
ece 12 ocak
esmeralda 16 ocak
umutlubirbenim 19 ocak
hürrem 20 ocak
mechulmim 20 ocak
yusufburcu 21 ocak
sevtun 31 ocak
allahım kızlar yardımcınız olsunnnnn

:teytey::teytey: kizzzzzz özledimm seniii tobby kocisin geldimiiiii bu aksamda hangi karisimi vericen incirimi yoksa balli cevizli karisimimi kaydirigubbakcemilelaelaelaelaelaehihoyyyt

beni karıstırdırdınız sanırım yok canım bu aksam döner getircek onu yicez sen gel beraber olsunnnnnaklinialirimsmile:roflol::dance::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…