Gebe kalamayanlar buraya.....

Aynen oyle valla annem 6 cocuk dogurdu bitanesinde bile hicbir testi yaptirmamis sadece en kucuk kardesimde hastaneye gitti hepsini evde dogurdu eskiden boyle seyler mi vardi
Kaynanamlarda kan uyusmazligi var ona ne diyecen 3 çocuğu var bur tek görünmcemde gitmiş o da kordon mu dolanmis ne catir catir dogurmus evde

Yaramaz bi cocuk olmadim ki sakindim ben dedemle kumanda kavgasi yapardık bi o. Annem nefesimi dinlermis uyurmusum hep :)
Eheeeyyy iskeleden asagi dustum cenemi incittim...koltuklarin tepesinden atlar dururdum...surekli kiyefetimi degistrrdim....annem diyo kucukken cok yaramazdin simdi yerinden kalkmiyon diyo buyuttuk totoyu!...

Eheeeyyy iskeleden asagi dustum cenemi incittim...koltuklarin tepesinden atlar dururdum...surekli kiyefetimi degistrrdim....annem diyo kucukken cok yaramazdin simdi yerinden kalkmiyon diyo buyuttuk totoyu!...
He bende cok düşerdim o coraplar sağlam kalmazdi :) bebeklerle oynardim bi de kıyafet yapardim onlara oh :))

Psikolojiktir az mi cektin gecen
zaten ondan sonra başladı cano ilaç deseler midem kalkıyo kötü oluyorum onlarada bi sürü pa
ra vermiştim öyle kutusuyla duruyo işte bi hesaplarsam bizim maddi olarak bu konuda çok kaybımız oldu ne duyduysak aldık ama sonuç hala yok

kızlaarrr çok kötüyüm yaa herşey kokuyor midem kötü off çıkarmıyorum ama herşey kötü suratım asık geziyorum evde mutfaga gıremıyourm zaten birşey de yiyemiyorum off( hiç güzel kokan birşey ok herşey kokuyor pis pis. heryer temiz ama koku nerden geliyor yaaaaaaaaa

Selamün Aleyküm kızlar..
Cumamız ve Mirac kandilimiz mübarek olsun..
Rabbim günahlarımızı affeylesin ve tüm duâlarımız kabul olsun en başta da bebek için dua edip el açanlara inşallah..
canı yürekten aminnnnnnnnn inşaallah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle.seninde kandilin ve cuman mübarek olsun canım :)

oooo bnm vucüdümda kaç yerimde dikiş var hiç durmazmışım ... 4 yaşında annem kardeşimi doğurmuş hastanede bide biz orda oturmuyoduk hiçbiyeri bilmezdik sadece bi kere gelmişiz ve annem hastanede bn nerden nereye gelmişim herkes nasıl buldun diyo bide mesafede çok uzak yani...sonra 4 gün üst üste bisikletten düştüğümü biliyorum ilkokul teydim bigün yüz göz kan parçalandı... diğer gün kollar dirsekler...diğer gün yine yarış yapıyoduk yüz göz kan ön dişimin ucunu kırmışım ve halada çekiyorum hep resimlerde kırık dişli çıkardım nişanlanınca ameliyat oldum yapıldı ama doktor ölmüş artık yinede geçmez dedi sarı sarı herkes senin dişin niye öyle diyo fln ...sonra en son günde düşüp hani şu dikenli bahçe telleri olur ya onun üstüne düştüm gece gece yazdı sol gözümün tam üstü kaşımın orası az daha inse gözüme gelirmiş yarıldı dikiş attıldı hala izi duruyo ...5 yaşında flnda sağ baldırımı yine dikenli tele kestirdim telin üstüne çıkıp ağaçtan erik alacaktım ve boydan boya kesmişti annemgile çaktırmadım önce kanamasını durdurmaya çalışmıştım dikiş atılmadı diye eti dışına çıkmış halada öyle duruyo bacamda....yine ilk okul 2 de falanım biz başka şehirde oturuyrz dedem ameliyat olacak diye memlekete gittik bni hastaneye götürmediler ama bn yine tek başıma nenemgilden çıkıp hastaneyi bulmuştum direk bahçesinde arabamızın yanına gittim bekledim babam camdan görmüş hemen yanıma gelmişti...ilkokula bile başlamamıştım sürekli evden gidip babamın iş yerine giderdim artık mahalleli öğrenmişti bni yolda gören tutup eve getiriyodu hala görseler anlatıyolar unutmamışlar....daha neler neler çocukluğum bunlara rağmen çok güzeldi yaa o günleri hatırladım ayy bayada yazmışım heeeeaaa unutttum en komiğide yine okula bile gitmiyodum annemgil nereye gitse arkalarından gitmek isterdim anneannem beni bağlamıştı kanepenin ayağına elimden ayağımdan bide yaramı yoluyorum diye bağlamıştı hala anlatırlar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…