Gebe kalamayanlar buraya.....

Evlendigimden beri 4. Hamileliğim diger ucunden iki kilo kadi sadece 57-58le evlendim 60 la bu bebise hamile kaldim gider Allah'in izniyle yeter ki dogsun yavrum sagligiyla ki obur da değilim bunye meselesi sanırım
çok iyiymiş kilon maşallah:) ohooo sen bi doğurda bence koşturmaktan verilir o kilo benim aklıma bu yattı artık:)

Boy 1.59 benim :)) zaten az usutsem hemen midem şişiyor bi de hamileligimi düşün :)
Bnde byk göbüse merk ediorm ya :)) söle kocamn olsn bundan baskada buyumuoki bnm Bi arkadas vr 5-6aylk hamile karnını görmn lazm nasl buyk herks son zamnlrn mı artk diomş :)

Olur kullan valla zaten ikiniz de çalışıyonuz bebek işi de olunca destek fena olmaz yani

Hayir Japonlar minnak adamlar kizlarin bacak boyu ben kadardi. Gözlere hiç deginmiyorum ne alaka
Japonlarin fizigi gercekten cok guzel...kadinlara bi bak masallahi var yani...gozlerde cekik kucuk ya cizgi filmlerde heeep buyuk gozlu iri gozlu yapmislar karakterleri...kedi uzanamadigi cigere hesabi yani:)))

Hayir Japonlar minnak adamlar kizlarin bacak boyu ben kadardi. Gözlere hiç deginmiyorum ne alaka
Bu arada gercekten Rabbim sizi birbirinize bagslasin insallah bebisin oldugu fotolari da gorucez...heee kuzum yaa soyle yuzunu gorek cek foto yahuuu sonra kaldirrsin profildenn

Bnde byk göbüse merk ediorm ya :)) söle kocamn olsn bundan baskada buyumuoki bnm Bi arkadas vr 5-6aylk hamile karnını görmn lazm nasl buyk herks son zamnlrn mı artk diomş :)
Hadi ya :) dün biri bdbek arabasıyla gelmis yürüyüşe bebek uyumus benimki de uyuyordur napsin dedim evde mi dedi dedim burda nekadarlik dedi dedim besbucuk maşallah hic belli olmuyor dedi ulen o kadar kiloyu nereme aldim daş yokmu daş dedim kafami vuracam karnim şiş ama siyah badim var onu giyip hirka giydim mi miniliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…