- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.601
Istemedi iki doktor da bilmiyorum isterler mibebeem canim sen ayrıntılı usg yaptirdin mi?
çok iyiymiş kilon maşallah:) ohooo sen bi doğurda bence koşturmaktan verilir o kilo benim aklıma bu yattı artık:)Evlendigimden beri 4. Hamileliğim diger ucunden iki kilo kadi sadece 57-58le evlendim 60 la bu bebise hamile kaldim gider Allah'in izniyle yeter ki dogsun yavrum sagligiyla ki obur da değilim bunye meselesi sanırım
Ne ise yariyomus ki acabaİNŞALLAH CANO DEMİN ECZANEDEN SUPRADYN aldım bide bunu deneyelim eczacı sizde için dedi
Benimde kendi doktorum istemedi ama baska gittigim bi doktor istedi muhakkak yaptir dedi bende napacagimi bilemedimIstemedi iki doktor da bilmiyorum isterler mi
25 kilo aldi arkadaşim şimdi çöp gibi yine dua edelim de bebisler bize süt fabrikasi gözüyle baksin :))çok iyiymiş kilon maşallah:) ohooo sen bi doğurda bence koşturmaktan verilir o kilo benim aklıma bu yattı artık:)
pharmaton alacaktım aynı fiyattı içerikleride hemen hemen aynıymış bu hediyeliydi eczacı bunu al dedi aldım işte enerji versin vitamin olsun fln içinde herşey var eşim için alıyodum kadın sizde kullanabilirsiniz dediNe ise yariyomus ki acaba
AhahahKaan'i begemneyen kocam mamoruyu mu begensin :) kaynanami falan düşünemiyorum bile :)
Tastler yaptiralim ayrintisiyla inciga cinciga bakalim kafayi yer insan ya günah bize deBenimde kendi doktorum istemedi ama baska gittigim bi doktor istedi muhakkak yaptir dedi bende napacagimi bilemedim
ayy evet anne sütü çok önemli inşallah:)25 kilo aldi arkadaşim şimdi çöp gibi yine dua edelim de bebisler bize süt fabrikasi gözüyle baksin :))
Adamcagazin yuregine inmesin gerci tsubasadan iyidirAhahahkaynanalarn verdgi tepki gzl olr ha aksm esime ciddiymşm gbi egr oglm olrsa asını mamoru koycm dicm bakalm ne dick
Bnde byk göbüse merk ediorm ya :)) söle kocamn olsn bundan baskada buyumuoki bnm Bi arkadas vr 5-6aylk hamile karnını görmn lazm nasl buyk herks son zamnlrn mı artk diomş :)Boy 1.59 benim :)) zaten az usutsem hemen midem şişiyor bi de hamileligimi düşün :)
He bk onuda dicm ya o yda o ikisndn bri olck mtlaka die polat dan iyidr kız :)Adamcagazin yuregine inmesin gerci tsubasadan iyidir
Olur kullan valla zaten ikiniz de çalışıyonuz bebek işi de olunca destek fena olmaz yanipharmaton alacaktım aynı fiyattı içerikleride hemen hemen aynıymış bu hediyeliydi eczacı bunu al dedi aldım işte enerji versin vitamin olsun fln içinde herşey var eşim için alıyodum kadın sizde kullanabilirsiniz dedi
Biraz dikkat biraz emzirme biraz uykusuzluk veririz ya :) olmadi bir ay mühlet vereceğim kendime kondisyon bisikleti alcamayy evet anne sütü çok önemli inşallah:)
o arkadaşında koşturmaktanmı vermiş bilerekmi rejim yaptı acaba
Japonlarin fizigi gercekten cok guzel...kadinlara bi bak masallahi var yani...gozlerde cekik kucuk ya cizgi filmlerde heeep buyuk gozlu iri gozlu yapmislar karakterleri...kedi uzanamadigi cigere hesabi yani:)))Hayir Japonlar minnak adamlar kizlarin bacak boyu ben kadardi. Gözlere hiç deginmiyorum ne alaka
ayy veririz yaa koşarım ben hergün eşimgelince bebeğimi kucağına hooppp koşuya)Biraz dikkat biraz emzirme biraz uykusuzluk veririz ya :) olmadi bir ay mühlet vereceğim kendime kondisyon bisikleti alcam
şimdi de boşuna mı verdim 40 lira diyorum internetten baktımda herşeye kullanmışlar bi bzm işe kullananı görmedimOlur kullan valla zaten ikiniz de çalışıyonuz bebek işi de olunca destek fena olmaz yani
Bu arada gercekten Rabbim sizi birbirinize bagslasin insallah bebisin oldugu fotolari da gorucez...heee kuzum yaa soyle yuzunu gorek cek foto yahuuu sonra kaldirrsin profildennHayir Japonlar minnak adamlar kizlarin bacak boyu ben kadardi. Gözlere hiç deginmiyorum ne alaka
Hadi ya :) dün biri bdbek arabasıyla gelmis yürüyüşe bebek uyumus benimki de uyuyordur napsin dedim evde mi dediBnde byk göbüse merk ediorm ya :)) söle kocamn olsn bundan baskada buyumuoki bnm Bi arkadas vr 5-6aylk hamile karnını görmn lazm nasl buyk herks son zamnlrn mı artk diomş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?