- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.621
Mamoru polattan yakışıklı yalnızHe bk onuda dicm ya o yda o ikisndn bri olck mtlaka die polat dan iyidr kız :)
Kuzum vitamin de onemli o durumlarda foliki neden kullandik o kadarşimdi de boşuna mı verdim 40 lira diyorum internetten baktımda herşeye kullanmışlar bi bzm işe kullananı görmedim
Amin kuzum hepimizi eslerimize bagislasin bakim de koyayim gerci koymustum önceden bi daha koyayim heleBu arada gercekten Rabbim sizi birbirinize bagslasin insallah bebisin oldugu fotolari da gorucez...heee kuzum yaa soyle yuzunu gorek cek foto yahuuu sonra kaldirrsin profildenn
Aynen oyle hep kafa karistiriyorlar. Ben dokora 4 lu testi yaptirmak istemiyorum dedim neden dedi kendimi strese sokmak istemiyorum zatne insallah doguracam dedim o da tamam dedi. Hep stres bu isler kafam rahat su an yaptirmis olsaydim belki yine stres olacaktimTastler yaptiralim ayrintisiyla inciga cinciga bakalim kafayi yer insan ya günah bize de
öyle de işte daha öncede neler kullandık bi sürü para verdim bakalım faydası olucakmı içtim şimdi ama kötü olurum diye korkuyorum geçenki gibi ınofolic içtim kaç gün kendime gelemedim sanki buda öyle olacak gibi bi tuhaf oldum ya heralde artık bn ilaçlardan tiksindimKuzum vitamin de onemli o durumlarda foliki neden kullandik o kadar
Bence de :) hem o kadinlar yemege ekmek banip yemeyi ogrensin bak o fizik patates olmuyor muJaponlarin fizigi gercekten cok guzel...kadinlara bi bak masallahi var yani...gozlerde cekik kucuk ya cizgi filmlerde heeep buyuk gozlu iri gozlu yapmislar karakterleri...kedi uzanamadigi cigere hesabi yani:)))
Kiz ne sirin babasiiii benim aklima takilan hep niye bi tane kiz var sirine?daha sonra bi tane de orgulu oldu...bi de derdim yaratiyo sonra nuye yemek istiyo gargamel?mantarlarin altina bakardim koye gidince siribler varmi diyee ahahahahaBende şirin baba'yadermişim
Diger topikte bir arkadaşım var hiçbir teste girmedu girmeyecegim de dedi sakin bir hamilelik gecirmek istiyorum diyo hakli sonuna kadar babam sizin için o kadar test yaptirsak acaba bize neler derlerdi cok takma gerekli değilse yaptirma diyo ya olanin olacağın önüne gecemiyoruz ki doktorlar çok üzüyor insani ya moral verecegineAynen oyle hep kafa karistiriyorlar. Ben dokora 4 lu testi yaptirmak istemiyorum dedim neden dedi kendimi strese sokmak istemiyorum zatne insallah doguracam dedim o da tamam dedi. Hep stres bu isler kafam rahat su an yaptirmis olsaydim belki yine stres olacaktim
Bi bak yan etkilerine evde olduğun gün ic bakalımöyle de işte daha öncede neler kullandık bi sürü para verdim bakalım faydası olucakmı içtim şimdi ama kötü olurum diye korkuyorum geçenki gibi ınofolic içtim kaç gün kendime gelemedim sanki buda öyle olacak gibi bi tuhaf oldum ya heralde artık bn ilaçlardan tiksindim
Bende ormandan cikarlar mı acaba derdimKiz ne sirin babasiiii benim aklima takilan hep niye bi tane kiz var sirine?daha sonra bi tane de orgulu oldu...bi de derdim yaratiyo sonra nuye yemek istiyo gargamel?mantarlarin altina bakardim koye gidince siribler varmi diyee ahahahaha
baktımda bişey yazmıyo da bnd tiksinme de oldu sanırım nerde ilaç görsem midem kalkıyo artıkBi bak yan etkilerine evde olduğun gün ic bakalım
hangi topikti cano belki ordanda bilgi alarım bnd bazen dyrm eskiden testmi vardı yaptırmam heralde dye ama belkide yaptırırım ayy sanki hamişimde dediğime bakDiger topikte bir arkadaşım var hiçbir teste girmedu girmeyecegim de dedi sakin bir hamilelik gecirmek istiyorum diyo hakli sonuna kadar babam sizin için o kadar test yaptirsak acaba bize neler derlerdi cok takma gerekli değilse yaptirma diyo ya olanin olacağın önüne gecemiyoruz ki doktorlar çok üzüyor insani ya moral verecegine
Psikolojiktir az mi cektin gecenbaktımda bişey yazmıyo da bnd tiksinme de oldu sanırım nerde ilaç görsem midem kalkıyo artık
Gecen dediydim de bulamadiydin ya o :))) hem Allah söyletiyodurhangi topikti cano belki ordanda bilgi alarım bnd bazen dyrm eskiden testmi vardı yaptırmam heralde dye ama belkide yaptırırım ayy sanki hamişimde dediğime bak
Kiz iki pirinc tanesini sislerle tabagin icinde kovaliyolar yaaa!...Bence de :) hem o kadinlar yemege ekmek banip yemeyi ogrensin bak o fizik patates olmuyor mu
Bi de gaz veriyo yaa veee iyi bi cocuk olursaniz belki sirinleri bile gorebilirsiniz diyee peeehBende ormandan cikarlar mı acaba derdimcikmadilar
Benim kocam da ekmek de yer yaninda agzini boş hissediyormuşKiz iki pirinc tanesini sislerle tabagin icinde kovaliyolar yaaa!...
Aynen oyle valla annem 6 cocuk dogurdu bitanesinde bile hicbir testi yaptirmamis sadece en kucuk kardesimde hastaneye gitti hepsini evde dogurdu eskiden boyle seyler mi vardiDiger topikte bir arkadaşım var hiçbir teste girmedu girmeyecegim de dedi sakin bir hamilelik gecirmek istiyorum diyo hakli sonuna kadar babam sizin için o kadar test yaptirsak acaba bize neler derlerdi cok takma gerekli değilse yaptirma diyo ya olanin olacağın önüne gecemiyoruz ki doktorlar çok üzüyor insani ya moral verecegine
Yaramaz bi cocuk olmadim ki sakindim ben dedemle kumanda kavgasi yapardık bi o. Annem nefesimi dinlermis uyurmusum hep :)Bi de gaz veriyo yaa veee iyi bi cocuk olursaniz belki sirinleri bile gorebilirsiniz diyee peeeh
Bende diyorum ben niye kivanc tatlitugu begeniyorum sebebi buymusCok sariydi o be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?