Gebe kalamayanlar buraya.....

hey maşallah bak eşinin arkasında sen hep eşinin arkasında dur demekki feraha çıkacaksın inşaallah
İNŞALLAH abla tamda kndil gecesi gördüm bak rüyayı ya hani derler ya bu bir işaret diye öylemi acaba ama bu seferki yılan belgeselerde olur ya öyleydi yani bni istese yutar o kadar büyüktü ama o yeşillikte o kadar büyüktü yani

Bu arada gercekten Rabbim sizi birbirinize bagslasin insallah bebisin oldugu fotolari da gorucez...heee kuzum yaa soyle yuzunu gorek cek foto yahuuu sonra kaldirrsin profildenn
diyene bak hele diyene bakkkkkkk bende kızları facete görüyorum seni özlüyorum ne olacak şimdiiiii hanis enin foton varmııııııı

Benimde kaybolma hikayem var beni buldu bi genc abi gitti imama minareden anons ettiler adimi soyadimi sorup...Allahtan annemler buldu beni oylee korkuyodum ki cerrapasada da kayboldum cikolata alacam derdine...htta milka beyaz gofretti yasimi hatrlmaiyorum yine bogaz derdi yani:)))ama sen benden daha fenaymissin kuzuuu...masallahin var...

diyene bak hele diyene bakkkkkkk bende kızları facete görüyorum seni özlüyorum ne olacak şimdiiiii hanis enin foton varmııııııı
Abla yaa benimki pek sevmez cekinmeyi cekiyom ben cirkin ciktim diyom siliyom daha da cektrmyo...ama bakim varmi bi tane iyisinden

inofolic yaptığını yapmaz bu enerji veriyor vitamin deposu.bi kere başına geldi ya vitamin içerken bile korkar oluyor insan

:) bende pharmaton almıştım geçen ramazan ayında sahurda içiyorduk aklıma geldi geçen gün ama almadım :)
bnd aslında onun için girdim kadın bu daha avantajlı dedi hediyesi fln vardı aldım çıktım sonrada bugüne kadar neler aldım ama hep aynı dedim almış bulundum artık

ayy daha yazmadıklarım var cano yazsam kaç sayfa dolar bz çok şehir değiştirdik ve halada gitsek komşular unutmuyo lafımı ediyo akrabalar bütün sülale hep anlatıyo ..annemlerde hep sen zaten oldu bitti bi çeşitsin der eşimde bunları dinledikçe sen zaten küçükkende durmamışsın yaramaz der

Zevkliydi ama beee :) bu arada diger topik diyom ya oradan bi arkadasin evinde evim sahane kapali pembeli olan ayse
Aa bakim kiizzz!...bugun bende sohret oluyodum burda askin bedelini cekiyolardi benden oradan gectim kameraya gozukmusumdur bi ışık belirdi benim star isigimmi kamerami bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…