- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.661
İNŞALLAH abla tamda kndil gecesi gördüm bak rüyayı ya hani derler ya bu bir işaret diyehey maşallah bak eşinin arkasında sen hep eşinin arkasında dur demekki feraha çıkacaksın inşaallah
Zevkliydi ama beee :) bu arada diger topik diyom ya oradan bi arkadasin evinde evim sahane kapali pembeli olan ayseBen havlu ve basortuden bebek yapardim inanki hala sevimli geliyo bana oynarim yanii!...
:) bende pharmaton almıştım geçen ramazan ayında sahurda içiyorduk aklıma geldi geçen gün ama almadım :)şimdi de boşuna mı verdim 40 lira diyorum internetten baktımda herşeye kullanmışlar bi bzm işe kullananı görmedim
diyene bak hele diyene bakkkkkkk bende kızları facete görüyorum seni özlüyorum ne olacak şimdiiiii hanis enin foton varmıııııııBu arada gercekten Rabbim sizi birbirinize bagslasin insallah bebisin oldugu fotolari da gorucez...heee kuzum yaa soyle yuzunu gorek cek foto yahuuu sonra kaldirrsin profildenn
Benimde kaybolma hikayem var beni buldu bi genc abi gitti imama minareden anons ettiler adimi soyadimi sorup...Allahtan annemler buldu beni oylee korkuyodum ki cerrapasada da kayboldum cikolata alacam derdine...htta milka beyaz gofretti yasimi hatrlmaiyorum yine bogaz derdi yani:)))ama sen benden daha fenaymissin kuzuuu...masallahin var...oooo bnm vucüdümda kaç yerimde dikiş var hiç durmazmışım ... 4 yaşında annem kardeşimi doğurmuş hastanede bide biz orda oturmuyoduk hiçbiyeri bilmezdik sadece bi kere gelmişiz ve annem hastanede bn nerden nereye gelmişim herkes nasıl buldun diyo bide mesafede çok uzak yani...sonra 4 gün üst üste bisikletten düştüğümü biliyorum ilkokul teydim bigün yüz göz kan parçalandı... diğer gün kollar dirsekler...diğer gün yine yarış yapıyoduk yüz göz kan ön dişimin ucunu kırmışım ve halada çekiyorum hep resimlerde kırık dişli çıkardım nişanlanınca ameliyat oldum yapıldı ama doktor ölmüş artık yinede geçmez dedi sarı sarı herkes senin dişin niye öyle diyo fln ...sonra en son günde düşüp hani şu dikenli bahçe telleri olur ya onun üstüne düştüm gece gece yazdı sol gözümün tam üstü kaşımın orası az daha inse gözüme gelirmiş yarıldı dikiş attıldı hala izi duruyo ...5 yaşında flnda sağ baldırımı yine dikenli tele kestirdim telin üstüne çıkıp ağaçtan erik alacaktım ve boydan boya kesmişti annemgile çaktırmadım önce kanamasını durdurmaya çalışmıştım dikiş atılmadı diye eti dışına çıkmış halada öyle duruyo bacamda....yine ilk okul 2 de falanım biz başka şehirde oturuyrz dedem ameliyat olacak diye memlekete gittik bni hastaneye götürmediler ama bn yine tek başıma nenemgilden çıkıp hastaneyi bulmuştum direk bahçesinde arabamızın yanına gittim bekledim babam camdan görmüş hemen yanıma gelmişti...ilkokula bile başlamamıştım sürekli evden gidip babamın iş yerine giderdim artık mahalleli öğrenmişti bni yolda gören tutup eve getiriyodu hala görseler anlatıyolar unutmamışlar....daha neler neler çocukluğum bunlara rağmen çok güzeldi yaa o günleri hatırladım ayy bayada yazmışım heeeeaaa unutttum en komiğide yine okula bile gitmiyodum annemgil nereye gitse arkalarından gitmek isterdim anneannem beni bağlamıştı kanepenin ayağına elimden ayağımdanbide yaramı yoluyorum diye bağlamıştı hala anlatırlar yaa
Abla yaa benimki pek sevmez cekinmeyi cekiyom ben cirkin ciktim diyom siliyom daha da cektrmyo...ama bakim varmi bi tane iyisindendiyene bak hele diyene bakkkkkkk bende kızları facete görüyorum seni özlüyorum ne olacak şimdiiiii hanis enin foton varmııııııı
inofolic yaptığını yapmaz bu enerji veriyor vitamin deposu.bi kere başına geldi ya vitamin içerken bile korkar oluyor insanöyle de işte daha öncede neler kullandık bi sürü para verdim bakalım faydası olucakmı içtim şimdi ama kötü olurum diye korkuyorum geçenki gibi ınofolic içtim kaç gün kendime gelemedim sanki buda öyle olacak gibi bi tuhaf oldum ya heralde artık bn ilaçlardan tiksindim
Kiz güçlü vardi orada bari o olaydi gözlüklü desen o da kabul de sirinbaba ne la
Sağol ablacimmmm :)ben çok beğendim :)
bnd aslında onun için girdim kadın bu daha avantajlı dedi hediyesi fln vardı aldım çıktım sonrada bugüne kadar neler aldım ama hep aynı dedim almış bulundum artık:) bende pharmaton almıştım geçen ramazan ayında sahurda içiyorduk aklıma geldi geçen gün ama almadım :)
Heee... baya bi olgun bi de mavi. Hiii...Ben olgun erkeklerden hoslaniyorum
ayy daha yazmadıklarım var cano yazsam kaç sayfa dolar bz çok şehir değiştirdik ve halada gitsek komşular unutmuyo lafımı ediyo akrabalar bütün sülale hep anlatıyo ..annemlerde hep sen zaten oldu bitti bi çeşitsin der eşimde bunları dinledikçe sen zaten küçükkende durmamışsın yaramaz derBenimde kaybolma hikayem var beni buldu bi genc abi gitti imama minareden anons ettiler adimi soyadimi sorup...Allahtan annemler buldu beni oylee korkuyodum ki cerrapasada da kayboldum cikolata alacam derdine...htta milka beyaz gofretti yasimi hatrlmaiyorum yine bogaz derdi yani:)))ama sen benden daha fenaymissin kuzuuu...masallahin var...
Aa bakim kiizzz!...bugun bende sohret oluyodum burda askin bedelini cekiyolardi benden oradan gectim kameraya gozukmusumdur bi ışık belirdi benim star isigimmi kamerami bilemedimZevkliydi ama beee :) bu arada diger topik diyom ya oradan bi arkadasin evinde evim sahane kapali pembeli olan ayse
yalnız cevabın harikaydı yani geçen dediydimde bulamadıydin ya o :))) şimdi bul o bulamadığını zeynepGecen dediydim de bulamadiydin ya o :))) hem Allah söyletiyodur
Inofolic kilo mu yapiyo yoksaaaainofolic yaptığını yapmaz bu enerji veriyor vitamin deposu.bi kere başına geldi ya vitamin içerken bile korkar oluyor insan
haklı adam :))Benim kocam da ekmek de yer yaninda agzini boş hissediyormuş
vet öğlen içtim 5 dk geçmedi bi tuhaf hissettim kendimi ama aklıma getirmek istemiyorum yainofolic yaptığını yapmaz bu enerji veriyor vitamin deposu.bi kere başına geldi ya vitamin içerken bile korkar oluyor insan
Vay artiz :) cok cekim oluyor mu oralardaAa bakim kiizzz!...bugun bende sohret oluyodum burda askin bedelini cekiyolardi benden oradan gectim kameraya gozukmusumdur bi ışık belirdi benim star isigimmi kamerami bilemedim
O biliyo onu :))yalnız cevabın harikaydı yani geçen dediydimde bulamadıydin ya o :))) şimdi bul o bulamadığını zeynep
tövbe tövbe nazar etcekler kendilerine yaBizimki kirli sakal birakinca kara...ama tras olunca nur geliyo adamin yuzune...ayyy ben onun gozlerineee...ask ask ask yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?