- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.701
kıskandim bende eşimle foto koyayım dedim
Ksnlkle polat ne kız bastı bacak mamoru ne ama filinta gbi cocuk boy pos o biçmMamoru polattan yakışıklı yalnız
Abla konuyu anlamadim beni aydinlatir misinee neden görümcesi.görümcesinin evinemi tadilat olacak anlamadım bak ben
çevirdik çevirdik merak etme kireçlerim kütledi :))))Sagol ablam da resim ters oldu kafayi cevirmek lazim
Fazla kızdırmış seni ..
amin cümlemize inşaallah :)Rabbim korusun ayirmasin sizi ablacimm bol bebis insallah...
Kız dar giy dr syah gymeHadi ya :) dün biri bdbek arabasıyla gelmis yürüyüşe bebek uyumus benimki de uyuyordur napsin dedim evde mi dedidedim burda nekadarlik dedi dedim besbucuk maşallah hic belli olmuyor dedi ulen o kadar kiloyu nereme aldim daş yokmu daş dedim kafami vuracam karnim şiş ama siyah badim var onu giyip hirka giydim mi miniliyo
Abla konuyu anlamadim beni aydinlatir misin
E yengeyi de gostercekler heralde...hem du bakiim siz bebemle baska topikte ne ariyosunuz!...Görümcesiymis o .
Kanal d de :)evim şahane mi hangi kanalda o :)
Canim ne oldugunu bilmiyorum ama...canini skmaya degmez bunu biliyorum takma kafani hic bisey bizden daha onemli degill... hormonlarin dengesizlesiyo yapma
Ve hala keşfedemidiler pes hih...Hee cano sahilde aski memnuyu cekmisler ben o zaman gelin olmamistim simdi kara ekmegi cekiyolar sahilde gecerken kafami uzatiyom bazen:)))
ee neden görümcesi.görümcesinin evinemi tadilat olacak anlamadım bak ben
çevirdik çevirdik merak etme kireçlerim kütledi :))))
Arkadas kaynan ile aynı evde görümce ust katta bir oglu var bekarkanal d de evim şahane var.diğer topikten bir bayan arkadaşın evindeler yada görümcesinin evi bende orasını anlamadım canım
Su an figuranim canim anlikta olsaaaVe hala keşfedemidiler pes hih...
Canim tabiki haketmedigimiz seyleri duyunca nankorluk olunca sinirlerimiz bozuluyo sen onu Allaha havale et sana yasattgini yasamadan olmez boylelikleHaketmediğim şeyleri işittim yaşadım. Öfkem çok büyük hayatımda böyle bişey yaşamadım hâlâ şoktayım ama kimsenin hakkı kimsede kalmaz!
Haklı haksızlığa uğradığında susuyorsa onun yerine rabbim konuşurmuş.se sakinliğini koru bak izle gör neler olur neler..Haketmediğim şeyleri işittim yaşadım. Öfkem çok büyük hayatımda böyle bişey yaşamadım hâlâ şoktayım ama kimsenin hakkı kimsede kalmaz!
E yengeyi de gostercekler heralde...hem du bakiim siz bebemle baska topikte ne ariyosunuz!...
Ya bırak karadul adamKsnlkle polat ne kız bastı bacak mamoru ne ama filinta gbi cocuk boy pos o biçm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?