Gebe kalamayanlar buraya.....

Kız dar giy dr syah gyme bna ble alsvers yaparkn etek bakıodm yere dustü egldm aldm kadın hamilean galiba snneglme bn alırm dedi ohaa dedm içmden o kdr mı belli oluo darda gymemstm he.

Canim ne oldugunu bilmiyorum ama...canini skmaya degmez bunu biliyorum takma kafani hic bisey bizden daha onemli degill... hormonlarin dengesizlesiyo yapma

Haketmediğim şeyleri işittim yaşadım. Öfkem çok büyük hayatımda böyle bişey yaşamadım hâlâ şoktayım ama kimsenin hakkı kimsede kalmaz!

ee neden görümcesi.görümcesinin evinemi tadilat olacak anlamadım bak ben

Kayınvalidesinin evi görümcesi eşinden ayrılmış . kız gorumcemin zevki güzel falan yazdiydi beraber mi kaliyorlar bilmiyorum arada okumuştum bende yazıları . dunde yayınlanacağını yazdiydi

Haketmediğim şeyleri işittim yaşadım. Öfkem çok büyük hayatımda böyle bişey yaşamadım hâlâ şoktayım ama kimsenin hakkı kimsede kalmaz!
Canim tabiki haketmedigimiz seyleri duyunca nankorluk olunca sinirlerimiz bozuluyo sen onu Allaha havale et sana yasattgini yasamadan olmez boylelikle

E yengeyi de gostercekler heralde...hem du bakiim siz bebemle baska topikte ne ariyosunuz!...

Ya ben başını kacirdim elektirikler gittiydi göstermişler ilk finalde de gösterirler. Ya seker ben bu sayfaya gelmeden önce takibe almıştım orayı 4 ay önce falan yazdiydim ama sonra burayı bulunca arada bildirim geliyor öyle bakıyorum hamis falan var mi diye bakıyorum arada da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…