- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.721
Hee onu bizde izliyoruz KV hergun hemde ben esime tiyolar aliyorum oradan soyle yaptilar guzel oldu sende yap diyekanal d de evim şahane var.diğer topikten bir bayan arkadaşın evindeler yada görümcesinin evi bende orasını anlamadım canım
Canm yasadgn sey özel sanırm o yuzden sormycm nldu die ama sunu söleym bazn insan haketmedgi seyleri yasıo Malesf ve emn ol bu tarafn öbür tarafıda.var. Allah de yeter bnm yasadklrmda bliosn cadı kaynanadan istmedgm sey kalmamstı ki haksz yere.. onyuzden skma canınıHaketmediğim şeyleri işittim yaşadım. Öfkem çok büyük hayatımda böyle bişey yaşamadım hâlâ şoktayım ama kimsenin hakkı kimsede kalmaz!
iyi dedin ohhhhhhhh size ohhhhhE yengeyi de gostercekler heralde...hem du bakiim siz bebemle baska topikte ne ariyosunuz!...
Sordu mu ne kadarlik oldugunuKız dar giy dr syah gymebna ble alsvers yaparkn etek bakıodm yere dustü egldm aldm kadın hamilean galiba snneglme bn alırm dedi ohaa dedm içmden o kdr mı belli oluo darda gymemstm he.
Bakiyoz bakalim benimkini de esir ettim arkadasin arkadasi cikacak diye ekrana kitlendikkYa ben başını kacirdim elektirikler gittiydi göstermişler ilk finalde de gösterirler. Ya seker ben bu sayfaya gelmeden önce takibe almıştım orayı 4 ay önce falan yazdiydim ama sonra burayı bulunca arada bildirim geliyor öyle bakıyorum hamis falan var mi diye bakıyorum arada da
Esme diorm polat ne ya huyu benzemesn cock 3-4yaslarnda elnde oynck silhla gezer mazallah :)Ya bırak karadul adam
Su an figuranim canim anlikta olsaaa
ne kadar duracak alçısı. alçı vardı dimi yoksa sadece sargımı vardıBakiyoz bakalim benimkini de esir ettim arkadasin arkadasi cikacak diye ekrana kitlendikk
Onu burak gelin dayanmaz kimse kiz vermez sonraEsme diorm polat ne ya huyu benzemesn cock 3-4yaslarnda elnde oynck silhla gezer mazallah :)
Sormadı :)) ztn ilk dedignde hamilemsn die evtt dedm sanki evlnme teklfi etmşlr gbi agzm kulagmda snra kndi kndme ohaa o kdr belli mi oluo ya dedmSordu mu ne kadarlik oldugunu
:))) brnde tersine hamileyimdeyip milleti sasirtiyirdumSormadı :)) ztn ilk dedignde hamilemsn die evtt dedm sanki evlnme teklfi etmşlr gbi agzm kulagmda snra kndi kndme ohaa o kdr belli mi oluo ya dedm
Ayy Allah korusn :)) gelinsz kalırm oglumda karısz :)) bksana bn oglan diorm belkimkz :))Onu burak gelin dayanmaz kimse kiz vermez sonra
Bakiyoz bakalim benimkini de esir ettim arkadasin arkadasi cikacak diye ekrana kitlendikk
Bnada hep karnın ck byk olck dedilr dediler :)) hiçte olmadı ölede aldı :)):))) brnde tersine hamileyimdeyip milleti sasirtiyirdum
Inşallah canim ama hic umudum yokbekliyoruz bakalım snein batı biz hepimiz kırmızıları gördük inşaallah senin bebek gelir :)
Diiiiiimi amaaa!...iyi dedin ohhhhhhhh size ohhhhh
Alci var abla ama bizimki sabirsiz arad ustune basmaya calisiyo bagiriyorum da kaldiriyo ayagini tekrar!..haftaya pazartesi alicaklar...ne kadar duracak alçısı. alçı vardı dimi yoksa sadece sargımı vardı
Hadi benim susam erkek de senin haşhaşi da erkek yaptık :)Ayy Allah korusn :)) gelinsz kalırm oglumda karısz :)) bksana bn oglan diorm belkimkz :))
Artik alistim cano o yuzden takip etmiyorum acikcasi ne zaman yayinlanicagini basinda koyu yesil dolamali biri parkin girisinde bakarken gorursen o beniimmmVay ne zaman yayınlanır acaba :))))
Iyi canoo uzatmis ayagini sandalyeye keyfi yerinde!...peeehhhBende izlemiyordum normalde merak ettim bugün. Esin nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?