Gebe kalamayanlar buraya.....

Haklı haksızlığa uğradığında susuyorsa onun yerine rabbim konuşurmuş.se sakinliğini koru bak izle gör neler olur neler..

Ben hiçbir şey demedim zaten abla. Terbiyemi bozmadım sadece 3 cümle söyledim biri o anın verdiği hararetle istemeden terbiyesiz dedim diğeri Ne biçim konuşuyosun dedim 3.sü de kapat kapıyı demek oldu. Onun da evlatları var yarın öbürgün ellere karışcaklar allaha havale ettim

Gecen laf söyleyen kadın mi

he iyi bişey dememişsin gerçekten tahminimdem iyi tutmuşsun kendini.en iyisini yaptın hadi rahatla artık o kapının dışında kaldı biz varız

Sağol bitanem. Kesinlikle haksızlığa uğradım çok üzgünüm çok öfkeliyim. Bi yandan diyorum keşke bende boş durmasaydım bi yandan seviniyorum eline koz vermedim diye. Ilk kez böyle bişey yaşadım o yüzden çok tuhaf oldum

he iyi bişey dememişsin gerçekten tahminimdem iyi tutmuşsun kendini.en iyisini yaptın hadi rahatla artık o kapının dışında kaldı biz varız

Allah razı olsun ablacım. Evet bende kendime hayret ediyorum nasıl sustum diye ama bana fırsat vermedi zaten Bu yüzden aslında ona minnettarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…