- 20 Nisan 2015
- 525
- 335
- 18
- 41
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.741
Gecmis olsunIyi canoo uzatmis ayagini sandalyeye keyfi yerinde!...peeehhh
Sagol tatlimmmGecmis olsun
AZ KALMIŞ AZ DAHA SABRETSİN SIKINTI OLMASIN SONRADAN YAAlci var abla ama bizimki sabirsiz arad ustune basmaya calisiyo bagiriyorum da kaldiriyo ayagini tekrar!..haftaya pazartesi alicaklar...
Sandalyelere bayildiiiiim
ama ya o duvar neden o renk mobilya kırmızı
Yooo ne demek o calismadan duramaz simdi de pazartesi kacarim ben disari diyo cildirtiyo beniiiAZ KALMIŞ AZ DAHA SABRETSİN SIKINTI OLMASIN SONRADAN YA
Yani begendim ama sandalye fiyatlari yuksek yaaa!...o ne oyleeeAlışverişleri genelde buradan yapıyorlar. Gecen avize mağazasında evim şahane buradan alışveriş yapıyor tabelası gördüm.
Haklı haksızlığa uğradığında susuyorsa onun yerine rabbim konuşurmuş.se sakinliğini koru bak izle gör neler olur neler..
Canim tabiki haketmedigimiz seyleri duyunca nankorluk olunca sinirlerimiz bozuluyo sen onu Allaha havale et sana yasattgini yasamadan olmez boylelikle
Canim yani senin gibi boyle yardimsever bicir bicir birini sinirlendirecek ne yapmis olablir diye?Evet bitanem allaha havale ettim bundan sonrasını zaman gösterecek artk..
Ben hiçbir şey demedim zaten abla. Terbiyemi bozmadım sadece 3 cümle söyledim biri o anın verdiği hararetle istemeden terbiyesiz dedim diğeri Ne biçim konuşuyosun dedim 3.sü de kapat kapıyı demek oldu. Onun da evlatları var yarın öbürgün ellere karışcaklar allaha havale ettim
he iyi bişey dememişsin gerçekten tahminimdem iyi tutmuşsun kendini.en iyisini yaptın hadi rahatla artık o kapının dışında kaldı biz varızBen hiçbir şey demedim zaten abla. Terbiyemi bozmadım sadece 3 cümle söyledim biri o anın verdiği hararetle istemeden terbiyesiz dedim diğeri Ne biçim konuşuyosun dedim 3.sü de kapat kapıyı demek oldu. Onun da evlatları var yarın öbürgün ellere karışcaklar allaha havale ettim
Canm yasadgn sey özel sanırm o yuzden sormycm nldu die ama sunu söleym bazn insan haketmedgi seyleri yasıo Malesf ve emn ol bu tarafn öbür tarafıda.var. Allah de yeter bnm yasadklrmda bliosn cadı kaynanadan istmedgm sey kalmamstı ki haksz yere.. onyuzden skma canını
Yani begendim ama sandalye fiyatlari yuksek yaaa!...o ne oyleee
he iyi bişey dememişsin gerçekten tahminimdem iyi tutmuşsun kendini.en iyisini yaptın hadi rahatla artık o kapının dışında kaldı biz varız
Ayyyy yani ben de istiyorum oyle renkli tatli sandalyelerden...ama tabi kiralik evde ne mumkun ankastrem bile arcelikte duruyo sinir oluyorum dusundukceeeeOturmaya kıyamaz insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?