- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.761
Canim yani senin gibi boyle yardimsever bicir bicir birini sinirlendirecek ne yapmis olablir diye?
Ayyyy yani ben de istiyorum oyle renkli tatli sandalyelerden...ama tabi kiralik evde ne mumkun ankastrem bile arcelikte duruyo sinir oluyorum dusundukceeee
Benim butun beyaz esyalar arcelikten...ama diyorum 2 senedir duruyo ankastre inkar etmeseler bariiBizde borcumuzu bitirirsek kendi evinizi yaptircaz eski yapi aldık dolap parke falan yok ama güzel hayallerim var :)) benimde her esyam gibi ankastrem de arçelik olacak :)
Olsun cano anlayan anlar bosver sennn!...Zaten ne geldiyse başıma o sevecen ve yardımsever halimden geldi
Insallah bi once hayallerine kavusursun canmmm...Bizde borcumuzu bitirirsek kendi evinizi yaptircaz eski yapi aldık dolap parke falan yok ama güzel hayallerim var :)) benimde her esyam gibi ankastrem de arçelik olacak :)
Saglklı olsnlrda canm ya erkek kz fark etmzHadi benim susam erkek de senin haşhaşi da erkek yaptık :)
zaten öyleydim taaa ki evlenene kadar ama hala da var tek var artık etek giyoyorum başım kapalı...resimlerimi bi görseniz var yaa kısacık kıvır kıvır saçlar tam erkek çocuğu ..daha başıma neler neler geldi hiç durmazdım hep herşey bni bulurdu biri bi suç işlese bn yapmasamda evde bnm başıma kalırdı yaatam bir afacan erkek çocuğu gibiymişsin kızzzz
Benim butun beyaz esyalar arcelikten...ama diyorum 2 senedir duruyo ankastre inkar etmeseler barii
hayır yaa geçen demişti ilk bulamadım adı çok uzundu çünkü ama ikinci yazmaya bulmuştum yaneeyalnız cevabın harikaydı yani geçen dediydimde bulamadıydin ya o :))) şimdi bul o bulamadığını zeynep
Insallah bi once hayallerine kavusursun canmmm...
Etmez tabi :) hele bi kıpırdandı öyle bir bağ oluyor ki arada. Daha ilk zamanlar sevgiliyken mesaj attiginda esim nasıl heyecanlaniyorsam öyle heyecanlaniyorum her tepikte :)Saglklı olsnlrda canm ya erkek kz fark etmz
Yani bize kagit vermediler daha sonra alinacak diye kayit yaptilar...eger alamazsam bizkmkinin dilinden dusmem al eve koyariz bi yere dedi bende yer yok dedim almadim...Odedigine dair kâğıtların yok mu canım . sorun falan olursa aklında bulunsun eşim arcelikte çalışıyor. Ayrica bildiğim kadarıyla emanette ki ürünü degistirebiliyorsun da yeni modelle tabi fiyat farkı varsa alıyorlar.
Biliyorum canim o yuzden diyorum insallah bi an once yuzun guler...İnşallah canım. 3 senedir evliyim ben kayinvalidemle oturdugum için kendi düzenim yok. Yatak odami bile daha yeni kendi istediğim gibi duzenledim ..
Yani bize kagit vermediler daha sonra alinacak diye kayit yaptilar...eger alamazsam bizkmkinin dilinden dusmem al eve koyariz bi yere dedi bende yer yok dedim almadim...
Kizlar ben pogaca yapicam mayali...ama instant degil yas maya aldim...baktim begendigim tarifte hep instant var...bunu ilik suda eritsem oyle yapsam olurmu?
Insallah kuzum atv yi ac saracoglu d vitamini eksikligi icin bisey dicek...ozellikle kapali bayanlarda d vitamini eksik cikar dedi...ama caresi icin biseyler soylicek bak istersenBizimde ilk emanette durdu. Ama bildiğim çok kişi var çeyiz diye alıp emanete bırakan bisi olmaz
Ayyy maelsef canim yaa ondan almadim iste tuh...simdi gecmis olsuna geliyolar ya ondan yapicam bi de cokotop ...bu arada sagol canim ya senin onerdigin uygulamayi indirdim ondan yapiyorum tutuyo tarifler masallaahEritip yap canım bende öyle yapmıştım ama bu instant mayayla çok güzel oluyor ben genelde ondan kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?