Gebe kalamayanlar buraya.....

Ayyyy yani ben de istiyorum oyle renkli tatli sandalyelerden...ama tabi kiralik evde ne mumkun ankastrem bile arcelikte duruyo sinir oluyorum dusundukceeee

Bizde borcumuzu bitirirsek kendi evinizi yaptircaz eski yapi aldık dolap parke falan yok ama güzel hayallerim var :)) benimde her esyam gibi ankastrem de arçelik olacak :)

Bizde borcumuzu bitirirsek kendi evinizi yaptircaz eski yapi aldık dolap parke falan yok ama güzel hayallerim var :)) benimde her esyam gibi ankastrem de arçelik olacak :)
Benim butun beyaz esyalar arcelikten...ama diyorum 2 senedir duruyo ankastre inkar etmeseler barii

tam bir afacan erkek çocuğu gibiymişsin kızzzz
zaten öyleydim taaa ki evlenene kadar ama hala da var tek var artık etek giyoyorum başım kapalı...resimlerimi bi görseniz var yaa kısacık kıvır kıvır saçlar tam erkek çocuğu ..daha başıma neler neler geldi hiç durmazdım hep herşey bni bulurdu biri bi suç işlese bn yapmasamda evde bnm başıma kalırdı yaa

Benim butun beyaz esyalar arcelikten...ama diyorum 2 senedir duruyo ankastre inkar etmeseler barii

Odedigine dair kâğıtların yok mu canım . sorun falan olursa aklında bulunsun eşim arcelikte çalışıyor. Ayrica bildiğim kadarıyla emanette ki ürünü degistirebiliyorsun da yeni modelle tabi fiyat farkı varsa alıyorlar.

Yani bize kagit vermediler daha sonra alinacak diye kayit yaptilar...eger alamazsam bizkmkinin dilinden dusmem al eve koyariz bi yere dedi bende yer yok dedim almadim...

Kizlar ben pogaca yapicam mayali...ama instant degil yas maya aldim...baktim begendigim tarifte hep instant var...bunu ilik suda eritsem oyle yapsam olurmu?

Bizimde ilk emanette durdu. Ama bildiğim çok kişi var çeyiz diye alıp emanete bırakan bisi olmaz
Insallah kuzum atv yi ac saracoglu d vitamini eksikligi icin bisey dicek...ozellikle kapali bayanlarda d vitamini eksik cikar dedi...ama caresi icin biseyler soylicek bak istersen

Eritip yap canım bende öyle yapmıştım ama bu instant mayayla çok güzel oluyor ben genelde ondan kullanıyorum
Ayyy maelsef canim yaa ondan almadim iste tuh...simdi gecmis olsuna geliyolar ya ondan yapicam bi de cokotop ...bu arada sagol canim ya senin onerdigin uygulamayi indirdim ondan yapiyorum tutuyo tarifler masallaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…