Gebe kalamayanlar buraya.....

ay nasıl bi yol ızledın kuzum anlatsana.bnde pko war adetım glmıyor illa tarlusal ıcmem gerekıyor

ben kür denemedim hiç bende rahim ağzı yarası vardı onu öğrendim dondurtmam yada yaktırmam gerekiyormuştu bende dondurttum ondan önce 2 ay hamile kalamadım sonrasında öğrendim bunu 3.ayımda hamile kaldım allahın izniyle pkolu arkadaşlar var onlar daha iiyi bilirler ne yapman gerek diye

SELAMUN ALEYKÜM HANIMLAR NE O HİÇ KİMSE YOK ORTALIKLARDA :)

bu akşam doktora gidicem nasipse 9.günüm adetin.klomeninde 7.günü.
adetin 2.günü gittiğimde saçmalamıştı.tekrar 22 mm. gördü kist veya değil demedi.bakalım hayırlısı dua edin kızlar inşallah yumurta vardır kist gitmiştir.

Insallah canim dualarim senle
bende doktara gidicem carsamba
kirmizi bir gun erken geldi

Insallah canim dualarim senle
bende doktara gidicem carsamba
kirmizi bir gun erken geldi
sağol canım.hayırlısı olsun ya geleceği varsa geliyor bu kırmızılar ben artık sıkıldım zaten.şuan da klomen kullandığım için tabi ümid ediyorum ama bu aydan sonra olmazsa yumurta takibinide bırakıcam sanırım öyle hissediyorum yani.

ben varım ablacım inşallah o pis kanla gitmiştir mahluk şey :)

ben varım ablacım inşallah o pis kanla gitmiştir mahluk şey :)
inşaallah tatlım ya doktorumda yarından sonra 10 gün izne gidecekmiş.onun için aklımı dağınıktı anlamadım hiç elle tutulur bişey demedi ya
çok canım sıkıldı yani.bakalım bu akşam hayırlısı artık kist gitmişmi yumurta varmı yoksa hiçbişey yokmu bilemiyorum

Hadi insallah guzel haberlerle gel canim. Dualarim seninle....

Insallah gitmistir abla da bu ay yuzun guler

Hadi insallah guzel haberlerle gel canim. Dualarim seninle....
sağol canım benim ya yoruldum galiba.birde yaz geliyor bu sıcaklarda iyice bunalımada girmek istemiyorum.Allah sağlık afiyet versinde yazın tadını çıkarayım bari 3 aydır klomen aldım.1 ay ara verdim.falan yordu sanki.

Ayy abla.. ruyamda seni gördm ikimz oturuorz senin bebegn vr kız cocugu kucagnda 8-9aylk fln sanırm kıpr kıpr edio snde kucagnda durdrmaya calsyn bzde anle muhabbt ediorz ck gzl ruyaydı ya

Ahh canim ya insan yorulmaz mi? Allah yardimcin olsun insallah hersey cok guzel olacak :))

Ayy abla.. ruyamda seni gördm ikimz oturuorz senin bebegn vr kız cocugu kucagnda 8-9aylk fln sanırm kıpr kıpr edio snde kucagnda durdrmaya calsyn bzde anle muhabbt ediorz ck gzl ruyaydı ya
hey maşaallah rüyana inşaallah hayırlara çıkarsın rabbim :)
Ahh canim ya insan yorulmaz mi? Allah yardimcin olsun insallah hersey cok guzel olacak :))
inşaallah ipeğim rabbim büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…