- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.101
Canim bana cektrdugim yerde film bi de durumu anlatan rapor verdiler...sanirim cektirdgin yere gore degisiyo...yaa bana böyle filim vermediler hea cd verdiler
ay nasıl bi yol ızledın kuzum anlatsana.bnde pko war adetım glmıyor illa tarlusal ıcmem gerekıyor
Insallah canim dualarim senleSELAMUN ALEYKÜM HANIMLAR NE O HİÇ KİMSE YOK ORTALIKLARDA :)
bu akşam doktora gidicem nasipse 9.günüm adetin.klomeninde 7.günü.
adetin 2.günü gittiğimde saçmalamıştı.tekrar 22 mm. gördü kist veya değil demedi.bakalım hayırlısı dua edin kızlar inşallah yumurta vardır kist gitmiştir.
sağol canım.hayırlısı olsun ya geleceği varsa geliyor bu kırmızılar ben artık sıkıldım zaten.şuan da klomen kullandığım için tabi ümid ediyorum ama bu aydan sonra olmazsa yumurta takibinide bırakıcam sanırım öyle hissediyorum yani.Insallah canim dualarim senle
bende doktara gidicem carsamba
kirmizi bir gun erken geldi
SELAMUN ALEYKÜM HANIMLAR NE O HİÇ KİMSE YOK ORTALIKLARDA :)
adetin 2.günü gittiğimde saçmalamıştı.tekrar 22 mm. gördü kist veya değil demedi.bakalım hayırlısı dua edin kızlar inşallah yumurta vardır kist gitmiştir.
inşaallah tatlım ya doktorumda yarından sonra 10 gün izne gidecekmiş.onun için aklımı dağınıktı anlamadım hiç elle tutulur bişey demedi yaben varım ablacım inşallah o pis kanla gitmiştir mahluk şey :)
Hadi insallah guzel haberlerle gel canim. Dualarim seninle....SELAMUN ALEYKÜM HANIMLAR NE O HİÇ KİMSE YOK ORTALIKLARDA :)
Insallah gitmistir abla da bu ay yuzun gulerSELAMUN ALEYKÜM HANIMLAR NE O HİÇ KİMSE YOK ORTALIKLARDA :)
sağol canım benim ya yoruldum galiba.birde yaz geliyor bu sıcaklarda iyice bunalımada girmek istemiyorum.Allah sağlık afiyet versinde yazın tadını çıkarayım bari 3 aydır klomen aldım.1 ay ara verdim.falan yordu sanki.Hadi insallah guzel haberlerle gel canim. Dualarim seninle....
yarn dnlenrsn işte canım bol bol yat dnlendktn snra işlrni yaparsnbnm öyle yatma şansım yok burasıda sıcak artık bastırdı sıcaklar mecbur işdeyim uyukluyorum başım ağrıyo
inşallah güzelim öyledir.Insallah gitmistir abla da bu ay yuzun guler
Ayy abla.. ruyamda seni gördm ikimz oturuorz senin bebegn vr kız cocugu kucagnda 8-9aylk fln sanırm kıpr kıpr edio snde kucagnda durdrmaya calsyn bzde anle muhabbt ediorz ck gzl ruyaydı yasağol canım benim ya yoruldum galiba.birde yaz geliyor bu sıcaklarda iyice bunalımada girmek istemiyorum.Allah sağlık afiyet versinde yazın tadını çıkarayım bari 3 aydır klomen aldım.1 ay ara verdim.falan yordu sanki.
Aynen canm. hp bi tedirgnlk korkuln iş hayrlı olrmş yavrulrmz saglklı olsn da rabbim kucagmza almyı nasp etsinBende korkuyorum kuzum hala doguma kadar her muayenede korkarim sanırım
Amin canim insallah bi kavusalim hayirlisiyla da doyalim bebisimizeAynen canm. hp bi tedirgnlk korkuln iş hayrlı olrmş yavrulrmz saglklı olsn da rabbim kucagmza almyı nasp etsin
İnsallah canım. Buaralr hele bgn uyku brkmıo pesimi ya :))Amin canim insallah bi kavusalim hayirlisiyla da doyalim bebisimize
Ahh canim ya insan yorulmaz mi? Allah yardimcin olsun insallah hersey cok guzel olacak :))sağol canım benim ya yoruldum galiba.birde yaz geliyor bu sıcaklarda iyice bunalımada girmek istemiyorum.Allah sağlık afiyet versinde yazın tadını çıkarayım bari 3 aydır klomen aldım.1 ay ara verdim.falan yordu sanki.
hey maşaallah rüyana inşaallah hayırlara çıkarsın rabbim :)Ayy abla.. ruyamda seni gördm ikimz oturuorz senin bebegn vr kız cocugu kucagnda 8-9aylk fln sanırm kıpr kıpr edio snde kucagnda durdrmaya calsyn bzde anle muhabbt ediorz ck gzl ruyaydı ya
hey maşaallah rüyana inşaallah hayırlara çıkarsın rabbim :)Ayy abla.. ruyamda seni gördm ikimz oturuorz senin bebegn vr kız cocugu kucagnda 8-9aylk fln sanırm kıpr kıpr edio snde kucagnda durdrmaya calsyn bzde anle muhabbt ediorz ck gzl ruyaydı ya
inşaallah ipeğim rabbim büyükAhh canim ya insan yorulmaz mi? Allah yardimcin olsun insallah hersey cok guzel olacak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?