- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.081
inşallah sende görürsün o günlerini canım bende görüyorum da çok güzel birşey yaInşallah tutturursunuz kuzumbugün bebdk Mevlütüne gittik çok heveslendim oyuncak gibi
Heee ne demezsin ikina sknaAyy doğru kız senin bey alçılıydi , değişik bi fantazi olacak desene
Amin canim insallah bebis habercisidirHayır olsun canım
bnd bi bilsem durduk yere oluyo sonra pişman oluyorum ama günümüz mahvoluyoAdamdan ne istiyorsun kiz sen.
kendi kaybeder sen vicdanen rahatsan haa yinede senden büyük sen üstüne düşeni yap gelirse kendi bilir boşver sonradaEvet canm onu bende bi düşündüm şöyle annemë de dedim hatta oda dedi kadın da biliyo işte kimin haklı kimin haksız olduğunu :) yani ama öyle değil mi vicdan sahibi herkes doğruyu konuşur. Ben onunla ne telefonda konuştum ne yüzyüze geldim ne bu konu konuşuldu hiçbişey yokken nası benm kapıma dayanır bu şekilde? Neye bu öfke yani onu anlamadım ben
yaa bana böyle filim vermediler hea cd verdiler
Bn korkuyu atamadm içmden canım.E güzelmiş işte :) bende bi oyun parki alirim giyinme odasi var ya dolaba gerek yok iki tekli baza var yataga da gerek yok son aya birakmakla yetistiremem sanirim ya
tünaydın cano gezdin geldin ...bizde cumartesi pikniğe gittik dün eltime kaynanaya uğradık akşamda komşuya çaya gittik derken nasıl geçti anlamadım temizlik bile yapamadım ama yarın resmi tatil iyi denk geldi yarın yaparımGunaydn kızlar
Bn 2gundr evde yoktm cnm cumarteside gezdk. Alsvrs fln yptk aksm annme gtrm eve geldgmde gece 1di pazr gnüde sbh 8de uyandm kahvltı fln yptktn snra cktk evden evde hç bse yapamadm ya bgn yapcm ama cnm almıo ck yorlmşm bde ck scktı ya ezmş bni o scklk esimi sbh gnderdm bkere dha yattm 11de zor uyandmtünaydın cano gezdin geldin ...bizde cumartesi pikniğe gittik dün eltime kaynanaya uğradık akşamda komşuya çaya gittik derken nasıl geçti anlamadım temizlik bile yapamadım ama yarın resmi tatil iyi denk geldi yarın yaparım
Bende korkuyorum kuzum hala doguma kadar her muayenede korkarim sanırımBn korkuyu atamadm içmden canım.Su cuma gunude iyi deseler içm rahtlyck cnkü ilk üç ay riskli bliosn ck korkuorm içm içimi yiyio
bnm öyle yatma şansım yok burasıda sıcak artık bastırdı sıcaklar mecbur işdeyim uyukluyorum başım ağrıyoBn 2gundr evde yoktm cnm cumarteside gezdk. Alsvrs fln yptk aksm annme gtrm eve geldgmde gece 1di pazr gnüde sbh 8de uyandm kahvltı fln yptktn snra cktk evden evde hç bse yapamadm ya bgn yapcm ama cnm almıo ck yorlmşm bde ck scktı ya ezmş bni o scklk esimi sbh gnderdm bkere dha yattm 11de zor uyandm
İnşallah canım. Allah kimseye evlat acisi göstermesin .
iyi cnm sen nassın hamıle mısın sende
iyim bende evet çok şükür canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?