- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.061
Dun gece cok guzel bi ruya gordum:
Yatagima dogru yavru bi kedi geliyodu gri bi kedi geldi...esim evde kedi beslenmesini sevmez ben ona aldirmiyorum kediyi pisi oisi diye cagriyorum geliyo seviyorum...ardindan buyuk bi kesi geliyo onu da seviyorum sonra kediye sut veriyorum bi kapta hemde yatagimin irtasinda sonra bi bakiyorum diyorum aaa bu kedi hamileymis diyorum icimde daha buyuk bi sefkat oluyo:)))cok guzel ve anlamliydi yaaa
Insallah...Allahim yaa ne kadar da tatliydi...Hayır olsun kuzum.. :)
Insallah kisa surede gelir de seni skntya sokmaz...yarin son gunum adetin canim...ama ilac kullaniyorum ya o yuzden buyuyo heralde...sukur bugun kanamam azaldi...bitiminde baslamayi dusunuyorum riske atmak istemiyorum adami da evde bulmuskenama ayak kirik nasil olcak bilmiyom
Hayır olsun canımDun gece cok guzel bi ruya gordum:
Yatagima dogru yavru gri bi kedi geldi...esim evde kedi beslenmesini sevmez ben ona aldirmiyorum kediyi pisi pisi diye cagriyorum geliyo seviyorum...ardindan buyuk bi kedi geliyo onu da seviyorum sonra kediye sut veriyorum bi kapta hemde yatagimin ortasinda sonra bi bakiyorum diyorum aaa bu kedi hamileymis diyorum icimde daha buyuk bi sefkat oluyo:)))cok guzel ve anlamliydi yaaa
O akintinin üç gün oncesi ve sonrası onemli demisti doktorum ama akintinin bir hafta sonrasina kadar birakma gün asirini derimYa kızlar bu yumurtlama akıntısı olduğu gün mu hamilelik şansı yuksek oluyor
Keçiboynuzu kürü ne canimbebeem canım siz keçiboynuzu kürünü adetliyken mi başlamışdınız?? Biz adetin 6 günü başladık da hiç aksatmadan sabah akşam içiyo eşim sağolsun bide hemen o ay etkisini gördünüz dimi??
Uc gun öncesini nasil anlayacagiz kiO akintinin üç gün oncesi ve sonrası onemli demisti doktorum ama akintinin bir hafta sonrasina kadar birakma gün asirini derim
Iste tahmini yumurtlamadan önce de iliski olursa olur :)Uc gun öncesini nasil anlayacagiz ki
Ozaman hastalik bittimi hergunu degerlendirelim bizIste tahmini yumurtlamadan önce de iliski olursa olur :)
Keçiboynuzu kürü sperm sayısını arttırır, sperm hareketliliği sağlar canım internetten araştır biKeçiboynuzu kürü ne canim
He güzel soru. Bizim de sizin gibi basladik sanirim iki haftaya sayi yükseldi ve o ay hamile kaldım :)bebeem canım siz keçiboynuzu kürünü adetliyken mi başlamışdınız?? Biz adetin 6 günü başladık da hiç aksatmadan sabah akşam içiyo eşim sağolsun bide hemen o ay etkisini gördünüz dimi??
Hergüne gerek yok tatlım gun asiri yeterliOzaman hastalik bittimi hergunu degerlendirelim biz
doktora da gidicem
ovu testimde var bolbol
Araştırmayı m ozman bendeHe güzel soru. Bizim de sizin gibi basladik sanirim iki haftaya sayi yükseldi ve o ay hamile kaldım :)
yumurtlamam yarından itibaren başlıyo yani bir hafta önceden olmuş oluyor ben kendimde bal tarçın çörek otu kürü yapıyorum inşallah bizde de işe yarar canım :)He güzel soru. Bizim de sizin gibi basladik sanirim iki haftaya sayi yükseldi ve o ay hamile kaldım :)
Inşallah tutturursunuz kuzumyumurtlamam yarından itibaren başlıyo yani bir hafta önceden olmuş oluyor ben kendimde bal tarçın çörek otu kürü yapıyorum inşallah bizde de işe yarar canım :)
Prolaktinin yüksek değilse yaparsın incir kürünüInternette saracoglunun keci boynuzu kuru var ...kendim icin kuru incirimi yapsam
Ozaman onun icin doktoru ve testleri beklerimProlaktinin yüksek değilse yaparsın incir kürünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?