- 20 Nisan 2015
- 525
- 335
- 18
- 41
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.301
Canim benide haftaya persembeye cagirdilar da, hem tahlillerini yaptircaz muayene ve asi yaptiracaz dedi. Senin bebegin kalp atislarina felan saglik ocaginda mi baktilar yoksa hastanede mi?sislik olmadi ki ama benim. Dinleberek yapıyorum isi zaten yemeği koydum yattim öğlen ütü yaptim üç parça kadar evi bi süpürdüm yine yattim camasira da esim yardım etti yine yatıştayim :)
Ahh canim sorma insanin yaninda esi olmazsa insan asla atlatamazo zaman ihtimale karşı dedi onu aman yapmasın kimilerine ateş yapıyormuş sanırım inşallah olmayız öyleeşlerimiz bir tane allah bin kere razı olsun onlardan hep yanımızda olsunlar yardımcılar bugün hiç ayrılmadı başımdan oda korkmuş ya bişey olsaydı napardık sonra dedi ordada ağlattı beni strese girdi adam resmen
Ahh canim sorma insanin yaninda esi olmazsa insan asla atlatamazesimden olmazsa kendi halimi dusunemiyorm
Kuzum sen Üzgn tedirginsin ya ondan durgundur tatli birşeyler ye iç uzan bur de miralini yüksek tutbenimkide etkilendi sanırım hıssetmedım desem yeridir bugün bir iki kere belki oda kesin bende kafayı yerim ya
Kuzum sen Üzgn tedirginsin ya ondan durgundur tatli birşeyler ye iç uzan bur de moralini yüksek tutbenimkide etkilendi sanırım hıssetmedım desem yeridir bugün bir iki kere belki oda kesin bende kafayı yerim ya
Kuzum sen Üzgn tedirginsin ya ondan durgundur tatli birşeyler ye iç uzan bur de miralini yüksek tut
Amiiiiinn :) baktım da simdi anne karnind nasilsa dogunca da öyle olurlarmis yani seninkinin eli ayağı durmayacak benimki edebiylen oturur sanirim :)))Oyy masallah. Rabbim bizlere bagislasin yavrularimizi
Tek dayanak onlar ama belli edemem ki endişemi ona o yıkılırsa ben çökerim çünkü hastanede yatarken yanina gider iyiyim der dönünce kivranirdim Allah'im yüzlerini güldürmemizi nasip etsino zaman ihtimale karşı dedi onu aman yapmasın kimilerine ateş yapıyormuş sanırım inşallah olmayız öyleeşlerimiz bir tane allah bin kere razı olsun onlardan hep yanımızda olsunlar yardımcılar bugün hiç ayrılmadı başımdan oda korkmuş ya bişey olsaydı napardık sonra dedi ordada ağlattı beni strese girdi adam resmen
Oyy yerim onlari ben yaa :)) canim yaa saglikli olsunlar gelsinlerde raziyim yaramazlgnaAmiiiiinn :) baktım da simdi anne karnind nasilsa dogunca da öyle olurlarmis yani seninkinin eli ayağı durmayacak benimki edebiylen oturur sanirim :)))
Bahane oluyor hem :))) bende geçen yedim gönül rahatlığıyla hani hareket etmiyor dedigim gün :)doğru diyorsun eşime diyeyimde tatlı alsın hhehe :)
Tek dayanak onlar ama belli edemem ki endişemi ona o yıkılırsa ben çökerim çünkü hastanede yatarken yanina gider iyiyim der dönünce kivranirdim Allah'im yüzlerini güldürmemizi nasip etsin
Belki isler aksar ama kucagimda uyutmak istiyorum ara sira cok hevesim var :)Oyy yerim onlari ben yaa :)) canim yaa saglikli olsunlar gelsinlerde raziyim yaramazlgna
Bahane oluyor hem :))) bende geçen yedim gönül rahatlığıyla hani hareket etmiyor dedigim gün :)
O da arkasını döner ağlarmis pesimden annem öyle diyor kiyamam ona kiiiiizzzzbenim yüzümden anlar hemen onunda düşer yüzüaminnn canım
Canim isi gucu bosveririz yeterki kucagimizda olsunlar hayali bile o kadar guzelki :)) Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah kimseyi bu duygudan mahrum etmesi Rabbim...Belki isler aksar ama kucagimda uyutmak istiyorum ara sira cok hevesim var :)
Belki isler aksar ama kucagimda uyutmak istiyorum ara sira cok hevesim var :)
Afiyet olsun :) eylül annelerinde biri çikolata değil de makarna yiyince hareket ediyor bebegim demisti :)))hiçte olmaz yapıver demez tamam aşkım ne istiyon der yerim ya onuda ama önce cıkolata varmıştı onu acıp yıyorum :)
Amiiiin inşallah :) ben gözümü ayiramam ya Mevlütte arkadaştan cok ben tepesindeydim bebeğin :)Canim isi gucu bosveririz yeterki kucagimizda olsunlar hayali bile o kadar guzelki :)) Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah kimseyi bu duygudan mahrum etmesi Rabbim...
O da arkasını döner ağlarmis pesimden annem öyle diyor kiyamam ona kiiiiizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?