Gebe kalamayanlar buraya.....

sislik olmadi ki ama benim. Dinleberek yapıyorum isi zaten yemeği koydum yattim öğlen ütü yaptim üç parça kadar evi bi süpürdüm yine yattim camasira da esim yardım etti yine yatıştayim :)
Canim benide haftaya persembeye cagirdilar da, hem tahlillerini yaptircaz muayene ve asi yaptiracaz dedi. Senin bebegin kalp atislarina felan saglik ocaginda mi baktilar yoksa hastanede mi?

Ahh canim sorma insanin yaninda esi olmazsa insan asla atlatamaz esimden olmazsa kendi halimi dusunemiyorm

Tek dayanak onlar ama belli edemem ki endişemi ona o yıkılırsa ben çökerim çünkü hastanede yatarken yanina gider iyiyim der dönünce kivranirdim Allah'im yüzlerini güldürmemizi nasip etsin

Tek dayanak onlar ama belli edemem ki endişemi ona o yıkılırsa ben çökerim çünkü hastanede yatarken yanina gider iyiyim der dönünce kivranirdim Allah'im yüzlerini güldürmemizi nasip etsin

benim yüzümden anlar hemen onunda düşer yüzü aminnn canım

Belki isler aksar ama kucagimda uyutmak istiyorum ara sira cok hevesim var :)
Canim isi gucu bosveririz yeterki kucagimizda olsunlar hayali bile o kadar guzelki :)) Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah kimseyi bu duygudan mahrum etmesi Rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…