- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.321
Afiyet olsun :) eylül annelerinde biri çikolata değil de makarna yiyince hareket ediyor bebegim demisti :)))
Benim asiyi yapmamislardi bi tek sonra gel demislerdi de haftaya doktorun istedigi şeyler için kan vermeye yine gideceğim malesef. Sağlık ocağında bakıyorlar kalbe kuzum degisik bi cihazla. Kilo tansiyon bebisin kalp atisina bakarlar senin de :)Canim benide haftaya persembeye cagirdilar da, hem tahlillerini yaptircaz muayene ve asi yaptiracaz dedi. Senin bebegin kalp atislarina felan saglik ocaginda mi baktilar yoksa hastanede mi?
Damak tatlari bile gelismis kiz kiyamam :))sağol canım :)demekki herkesin farklı oluyor
Damak tatlari bile gelismis kiz kiyamam :))
Dün elini karnima koydu o karnima bakıp gülüyor ben ona seviyorum bee....kıyılır mı aşk onlar aşk :)
Ye eksiyi doğur ayseyi tezini de çürüttün yani :)annesi gibi ekşi sevicek o zaman oğlum bide çikolatayı :)
Ben hep meyve istedim :) dondurma bi de :) tatlı yiyemiyordum eksiyordu midem ama oğluş oldu :)Bende oglumda hep erik yemistim :)
Ye eksiyi doğur ayseyi tezini de çürüttün yani :)
Dün elini karnima koydu o karnima bakıp gülüyor ben ona seviyorum bee....
Küçük bir mööcük kadar eksili salata yiyiyorum bende hala :)aynen ya görümcemde sureklı ekşi yedım dedıydı nasıl oluyor o dedıydım anladım sımdı oluyormuş :)
Agacindan yiyeceğim anneme gidince inşallah :) gecen yedim ama daha nohut kadardi :)Kilolarca yyemisimdir vallahi
Aa mert mi düşünüyosun :) bendd bi zamanlar düşünüyordum ta ki esimin tezeoglunun adinin mert oldugunu ogrenene kadar :)benimkide elini kouyor mert nasıl diyor :)
ay gittin mi doktora ne dedi? bi de çok ilginç klomenden mi bilmiyorum resmen karnm ağrıyo adet olacakmışım gibiklomenle ilk defa bu kadar haşır neşir olduk bu ay 10 gün kullan dedi.bugün ilacın 9.günü ve akşama doktora gideceğim nasipse bakalım 2 gün önce 2 yumurta gördü 10,9 mm. falandı büyümüşmü ona bakacaklar.ben daha o derin temizliğe girişemedim malesef :)
Küçük bir mööcük kadar eksili salata yiyiyorum bende hala :)
Aa mert mi düşünüyosun :) bendd bi zamanlar düşünüyordum ta ki esimin tezeoglunun adinin mert oldugunu ogrenene kadar :)
Turşu cok yedirmediler bana dokunur diye basladimmi duramıyordum çünkü :) salataya ne bulsam koyuyorum dereotu nane misir peynir reyhan kekik oh mis :))bi ara turşu yediydim sürekli şimdi canım istemiyor ama ekşili salata bende yiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?