- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.341
Iyi düşünmüşsun bak :) bizde ayni anda ben alper esim alperen düşünmüştü alprren arkadaşin abisinin oglu diye alpere karar verdik :)kısmetse evet canım eşimin murat ismi ona uysun diye hep mert diyordum :)
Bi kaçak gördüm sankim.....Selam ballaaaar
Bi kaçak gördüm sankim.....
Bi de arada senin sozunu dinliyorumBi kaçak gördüm sankim.....
Turşu cok yedirmediler bana dokunur diye basladimmi duramıyordum çünkü :) salataya ne bulsam koyuyorum dereotu nane misir peynir reyhan kekik oh mis :))
Iyi düşünmüşsun bak :) bizde ayni anda ben alper esim alperen düşünmüştü alprren arkadaşin abisinin oglu diye alpere karar verdik :)
Selam ballaaaar
Anladim tatlmBenim asiyi yapmamislardi bi tek sonra gel demislerdi de haftaya doktorun istedigi şeyler için kan vermeye yine gideceğim malesef. Sağlık ocağında bakıyorlar kalbe kuzum degisik bi cihazla. Kilo tansiyon bebisin kalp atisina bakarlar senin de :)
Kiiiz taze annis moralini mi bozdun seeeen?sakin haaa merti uzme!...selam canım
Rejim falan hak getire artık :) gerci yaparken enerji harcıyorsundur yeterince :) ama bizi asma yani bu kadar....Evett been:)))canim ya cok yogunum...esime bakmaya geliyolar...bende temizlige ve pogaca tatli yapimina vurdum kendimi?siz napiyosunuz?
Dinle dinle :) benim de ayak parmagim catlamisti durmak yok yola devam :)))Bi de arada senin sozunu dinliyorum
Ekmek aramiyorum ben salata varsa zaten iyi oluyor :)aynen bende bol yeşillikli yapıyorum yediriyo insanı valla :)
Benim de kardeşimi alper saldırana benzetiyormus arkadaşlari ama kahve gözlüsü :) oglan dayiya çekerse gözler baba olursa ikinci alper olur sanırım :)))sizinde güzel alper diye bir arkadaşım vardı benimde memur oldu gitti :)))
Evet de yine toparlanmam lazim adet bitti yuruyuse devam yine!...insallah canim...cuma gunu doktora gidicem yumurtalara bakicak...zaten kasklarimda sksma var malum zamanlarda oluyo ozellikleRejim falan hak getire artık :) gerci yaparken enerji harcıyorsundur yeterince :) ama bizi asma yani bu kadar....
Aynen adam hem dinlenmis durumda...uyumak yok:)))bi de ilac aliyo keci pekmezini de dayiyorumDinle dinle :) benim de ayak parmagim catlamisti durmak yok yola devam :)))
Inşallah büyümüştür yumoslar :) ya çok güneş var yürüyüş yapıyorum ama çok sıcakEvet de yine toparlanmam lazim adet bitti yuruyuse devam yine!...insallah canim...cuma gunu doktora gidicem yumurtalara bakicak...zaten kasklarimda sksma var malum zamanlarda oluyo ozellikleinsallah buyumustur...
Acımak yok durmak yok :) çalış da çalış :) arada sen de ye :)Aynen adam hem dinlenmis durumda...uyumak yok:)))bi de ilac aliyo keci pekmezini de dayiyorum))dusun benim de halimiii
Insallah canimm...dikkat et kuzum ikindiye dogru cik hatta ikindi gunesinden sonra...Inşallah büyümüştür yumoslar :) ya çok güneş var yürüyüş yapıyorum ama çok sıcak
Gunlerim degil ama yinrde calisiyoz bakalim...ben niye yiyeyim kizz bana da mi faydasi var?Acımak yok durmak yok :) çalış da çalış :) arada sen de ye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?