- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.361
Buralardayim abla ama yogunum aslinda ablamla ayni sehirdeydik simdi tasiniyo ona yardim ediyorum bir yandan kayinvalideme gidiyorum bir yandan evdeyim hafta sonu kuzenlerim gelcek hemde kendi annemlere gitcem daha sayayim mi@uslutuba nerdesin
yaren92 nerdesin
zeynepsibel nerdesin
@mdk35 endişe etmeye başladım artık nerdesin
@ftsch temizlik bitmedimi hala
@umutbitmz nerdesin
@aysima00 nerdesin
@emikra nerdesin
esoes1919 sen nerdesin kızzz
Eylulll09 facet varsın burda nerdesin :)
tm26 sen çokmu geziyosun kız :)
bebeem buralarda :)
B Benbirlaydii hastanede :)
hale8305 görünürde yok sanki :)
kim vardı başka yaaa :)
Kiiiz taze annis moralini mi bozdun seeeen?sakin haaa merti uzme!...
Ekmek aramiyorum ben salata varsa zaten iyi oluyor :)
Benim de kardeşimi alper saldırana benzetiyormus arkadaşlari ama kahve gözlüsü :) oglan dayiya çekerse gözler baba olursa ikinci alper olur sanırım :)))
Ama sabah yürüyüşü dsha faydali diyolar isteInsallah canimm...dikkat et kuzum ikindiye dogru cik hatta ikindi gunesinden sonra...
Enerji verirGunlerim degil ama yinrde calisiyoz bakalim...ben niye yiyeyim kizz bana da mi faydasi var?
Sabahlari yiyiyorum cogunlukla o da kızarmış şekilde :)ekmek cok yedırıyo bana ya bandıra bandıra ye beni doyamazsın tadıma hesabı :)))
Dimi :) zaten beni böyle sevi izlerken isim arıyordum oradan bulmustumalper saldıranda yakışıklı simdi allah sahibine bağışlasın :)maşşallahhh kızlara kaptırma ilerde mazalllahhh :)))
ben geldiimmmmmmmmmmmmm:)))) buradayım tatil yatık geldik dünde kan testerim falan doktor uğraştık gece eve gelincede giremedim :))@uslutuba nerdesin
yaren92 nerdesin
zeynepsibel nerdesin
@umutbitmz nerdesin
@aysima00 nerdesin
@emikra nerdesin
aynı devam abla ev iş öyle yani komşularla falan vakit geçiriyorum işte evde oldukça dün akşamda eltimle kaynanam geldi komşuda geldi öyle vakit geçti işte bi yandan kpss az kaldı ama çalışmıyorum aşılama işi yine kaldı doktorum adetin 3.günü gelmiş aradım geçti ilk gününden başlıcan dediler bakalım aynı devam@uslutuba nerdesin
yaren92 nerdesin
zeynepsibel nerdesin
@umutbitmz nerdesin
@aysima00 nerdesin
@emikra nerdesin
Canim yaa basvurmadim daha dun gittim okula sifremi unutmusum ya diploma istediler bende yanima almamistim bugun ogleden sonra gidip yaptircam insallah. Sen naptin yaptn mi cnm?B Benbirlaydii cano kpss başvurdunmu naptın
bn internetten yaptım parayıda yatırdım ama hiçç çalışmadım ya dün gittim alandan çıkmış soru kitabı aldım akşamada misafir geldi gerçi gelmese bn komşuya giderdim içimden çalışmak gelmiyoda bide kitap aldım para verdim boş yere bzm binanın %90 öğretmen karı koca işte bana da ders çalışmıyorum diye kızıyolar gaza geldim kitap aldım evdeki kitaplar öyle duruyo bide....komşuda ders çalışıyo ilahiyat bitirdi kızıyo bana da bnd tık yokCanim yaa basvurmadim daha dun gittim okula sifremi unutmusum ya diploma istediler bende yanima almamistim bugun ogleden sonra gidip yaptircam insallah. Sen naptin yaptn mi cnm?
Valla canim bende hic calismadim agzini acmadim hicbir kitabin zaten deneme amacli giriyorm ilk girisim olacakbn internetten yaptım parayıda yatırdım ama hiçç çalışmadım ya dün gittim alandan çıkmış soru kitabı aldım akşamada misafir geldi gerçi gelmese bn komşuya giderdim içimden çalışmak gelmiyoda bide kitap aldım para verdim boş yere bzm binanın %90 öğretmen karı koca işte bana da ders çalışmıyorum diye kızıyolar gaza geldim kitap aldım evdeki kitaplar öyle duruyo bide....komşuda ders çalışıyo ilahiyat bitirdi kızıyo bana da bnd tık yok
bnd alana ilk defa giricem geçen sene niye girmemişim bilmiyom ama boş yere para veriyoz işte ders çalışmadıkValla canim bende hic calismadim agzini acmadim hicbir kitabin zaten deneme amacli giriyorm ilk girisim olacak
Ben alana girmeyecem tatlm sadece genel yetenek genel kulture girecem. Formasyon almadgm icin bosuna girmek istemiyorm zaten tercih veremiyecembnd alana ilk defa giricem geçen sene niye girmemişim bilmiyom ama boş yere para veriyoz işte ders çalışmadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?