Gebe kalamayanlar buraya.....

Buralardayim abla ama yogunum aslinda ablamla ayni sehirdeydik simdi tasiniyo ona yardim ediyorum bir yandan kayinvalideme gidiyorum bir yandan evdeyim hafta sonu kuzenlerim gelcek hemde kendi annemlere gitcem daha sayayim mi face hep acik ya giriyorum buraya pek firsat bulamadim ama takipteyim merak etme

Benim de kardeşimi alper saldırana benzetiyormus arkadaşlari ama kahve gözlüsü :) oglan dayiya çekerse gözler baba olursa ikinci alper olur sanırım :)))

alper saldıranda yakışıklı simdi allah sahibine bağışlasın :)maşşallahhh kızlara kaptırma ilerde mazalllahhh :)))

ben geldiimmmmmmmmmmmmm:)))) buradayım tatil yatık geldik dünde kan testerim falan doktor uğraştık gece eve gelincede giremedim :))
napıyorsunuz canlarrr:=)

günlerdir akşam üstü midem aşırı bulanıyordu doktorumla konuştum midesi bulananlara özellikle hamilelere bi hap var ilaç değil bitkisel birşey günde bir tane bana yetti ama 2 3 kere bile kullanılabilirmiş ımuneksin hapı adı emetium isteyen bence kullanabilir rahatlatıyor:)

aynı devam abla ev iş öyle yani komşularla falan vakit geçiriyorum işte evde oldukça dün akşamda eltimle kaynanam geldi komşuda geldi öyle vakit geçti işte bi yandan kpss az kaldı ama çalışmıyorum aşılama işi yine kaldı doktorum adetin 3.günü gelmiş aradım geçti ilk gününden başlıcan dediler bakalım aynı devam

Canim yaa basvurmadim daha dun gittim okula sifremi unutmusum ya diploma istediler bende yanima almamistim bugun ogleden sonra gidip yaptircam insallah. Sen naptin yaptn mi cnm?
bn internetten yaptım parayıda yatırdım ama hiçç çalışmadım ya dün gittim alandan çıkmış soru kitabı aldım akşamada misafir geldi gerçi gelmese bn komşuya giderdim içimden çalışmak gelmiyoda bide kitap aldım para verdim boş yere bzm binanın %90 öğretmen karı koca işte bana da ders çalışmıyorum diye kızıyolar gaza geldim kitap aldım evdeki kitaplar öyle duruyo bide....komşuda ders çalışıyo ilahiyat bitirdi kızıyo bana da bnd tık yok

Valla canim bende hic calismadim agzini acmadim hicbir kitabin zaten deneme amacli giriyorm ilk girisim olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…