- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.481
Korkarim da o saatte yaw :) hem güneş de lazım d vitaminievet sen malesef sıcağa kalıyosun :) benim dediğim saatler sabahım 6:30 - 7 si gibi :)
değerlendir :)Bende bilemedim abla önümüzde ki günleri de iyi değerlendireyim bari ne olur ne olmaz
çok sevindimmmm maşaallah kuzumaaaaaKızlarr :) bebegmi fördm mansallah cok hareketli ve saglklı :)) ayrca 2fta geridn geliodu ya kapatmş yavrm arayı 13+1olmş ede kalnlgnada bakldı doktr iyi dedi 1.8 mm 2tarama testmde yapldı kan verdm 1hfta snra sncu alıcm doktr bu iknci gebelfn oldgu içn testlri gözden kacrmylm dedi iyiyz ck skr dua ednlr içnde Allah razı olsn ögledn snra snclrı alcm idrarla kan sncnu. Msjlrnzı okuyamdm burdn cknca annme gdicm artk orda cvp yazarm
Saolasn ablam :) Allah razı olsun. mansallah yavrma durmuo elleri kolları :) rabbim tez zamnda sizede nasp etsün insallahhçok sevindimmmm maşaallah kuzumaaaaa
Ohhh maşallah Allah nazardan saklasın :) hadi gözümüz aydın :)Kızlarr :) bebegmi fördm mansallah cok hareketli ve saglklı :)) ayrca 2fta geridn geliodu ya kapatmş yavrm arayı 13+1olmş ede kalnlgnada bakldı doktr iyi dedi 1.8 mm 2tarama testmde yapldı kan verdm 1hfta snra sncu alıcm doktr bu iknci gebelfn oldgu içn testlri gözden kacrmylm dedi iyiyz ck skr dua ednlr içnde Allah razı olsn ögledn snra snclrı alcm idrarla kan sncnu. Msjlrnzı okuyamdm burdn cknca annme gdicm artk orda cvp yazarm
maşallahhhhhhhhKızlarr :) bebegmi fördm mansallah cok hareketli ve saglklı :)) ayrca 2fta geridn geliodu ya kapatmş yavrm arayı 13+1olmş ede kalnlgnada bakldı doktr iyi dedi 1.8 mm 2tarama testmde yapldı kan verdm 1hfta snra sncu alıcm doktr bu iknci gebelfn oldgu içn testlri gözden kacrmylm dedi iyiyz ck skr dua ednlr içnde Allah razı olsn ögledn snra snclrı alcm idrarla kan sncnu. Msjlrnzı okuyamdm burdn cknca annme gdicm artk orda cvp yazarm
amin inşaallah canım :)Saolasn ablam :) Allah razı olsun. mansallah yavrma durmuo elleri kolları :) rabbim tez zamnda sizede nasp etsün insallahh
Hmmm evet ondan:))Yumiş mu acep
Ahahahah evet abla tam onemli gunler geldi alciyi cikaricaklar adam ise baslicak tekrardan hayyydaaa sonra yorgun gelicek eve oyy oy al basa tekrar...koca evde uyku tutmuyor hatunu :))) arada bunların biyerine bişey yapmak lazım demekki tövbe tövbe :)))
olunca noluyo kız anlat bakimdamadımıza selam söyle :)
Bu bolumu bende begendim ama ertugrul kurdoglunu esir aldi muzik esliginde babasi geldi ya atlarlaa...orasini begendim...ablam hic canini skma...Allahin yardimiyla iyi gecicek tedavin...sen bzim moral kaynagimizsin..dualrimiz seninle...Bunu da atlaticaksin belkide beraberinde bebisin de olur mucize ummadigimiz anda bizimle oluyo cunku...mubarek cuma gununde namazimdan sonra basta sana daha sonra burdaki butun kardeslerime dua edicem insallah...tatli ablammheheheh aynen o sıralarda onu izliyordum :) biyere kaybolmayın o kadar ya doktora gidip geliyoz konuşacak insan arıyoruz aradabebeem ilgileniyoda vakit geçiyor. bu arada dün kalp doktoruna gittim kontrolü geçirmiştim.ekg çektiler sonra ultrasonla baktı muayene uzayınca dedim bişey var galiba.ne oldu hocam dedim. 1-2 mm. delik var dedi.cumartesi ritim holter takıcaklar 24 saat üzerimde duracak.holter sonucuna göre ağızdan kamerayla girip içerden kalbe bakabiliriz dedi.önemsiz sıkma canını dedi ya.gel bana sor.kızlar belki faceten okumuşlardır sende face yok diye burdan haber edeyim dedim.bebek için uğraşırken birde bunu duymak zorluyor insanı.Bu günlerimize de şükür rabbim neylerse güzel eyler.
Ben anlatayim bugunlerde en cok ben tecrubeliyimdirA.s abla söylerim :) anlatayım mi abla emin misin
he hiç sorma :) diyene bak :)
Ben anlatayim bugunlerde en cok ben tecrubeliyimdir
amin abla yok bu hafta iyiyim komşulara takılıyorum ama içten üzülmem tabiki var da geçen ki günlere göre daha iyiyimsanada hayırlı cumalar olsun :) boşver sen yılanları falan hayra çıksın diyelim olsun bitsin.rabbim dünyadaki yılanlardan korusun bizi :)
bnd elime yapıştı ondan dedim ama zaten normalde de bnm akıntım olmaz bugünde yok bitmişbende hiç akıntı olmuyor ki ya.zaten o döneme girerken ilişki olduğuna ayırt edemiyorum.ve dahası zaten öyle bi akıntım olmuyor anca iç çamaşırıma çok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?