Gebe kalamayanlar buraya.....

Kızlarr :) bebegmi fördm mansallah cok hareketli ve saglklı :)) ayrca 2fta geridn geliodu ya kapatmş yavrm arayı 13+1olmş ede kalnlgnada bakldı doktr iyi dedi 1.8 mm 2tarama testmde yapldı kan verdm 1hfta snra sncu alıcm doktr bu iknci gebelfn oldgu içn testlri gözden kacrmylm dedi iyiyz ck skr dua ednlr içnde Allah razı olsn ögledn snra snclrı alcm idrarla kan sncnu. Msjlrnzı okuyamdm burdn cknca annme gdicm artk orda cvp yazarm

çok sevindimmmm maşaallah kuzumaaaaa

Ohhh maşallah Allah nazardan saklasın :) hadi gözümüz aydın :)

maşallahhhhhhhh

bebeem hani sen dedin ya @mdk35 face zor açıyo diye bize neden peki cööö diyemiyor.bir sıkıntımı varki ben endişelenmeye başladım bu görümcesinden dolayı olay falan olmamıştır inşaallah tekrar.kimsenin haberi yok mu şimdi @mdk35 ten yaaaa

gerçi inşaallah kocasının yanına tatile falan gitmiştir.iyi düşüneyim iyi olsun inşaallah

koca evde uyku tutmuyor hatunu :))) arada bunların biyerine bişey yapmak lazım demekki tövbe tövbe :)))
Ahahahah evet abla tam onemli gunler geldi alciyi cikaricaklar adam ise baslicak tekrardan hayyydaaa sonra yorgun gelicek eve oyy oy al basa tekrar...

Bu bolumu bende begendim ama ertugrul kurdoglunu esir aldi muzik esliginde babasi geldi ya atlarlaa...orasini begendim...ablam hic canini skma...Allahin yardimiyla iyi gecicek tedavin...sen bzim moral kaynagimizsin..dualrimiz seninle...Bunu da atlaticaksin belkide beraberinde bebisin de olur mucize ummadigimiz anda bizimle oluyo cunku...mubarek cuma gununde namazimdan sonra basta sana daha sonra burdaki butun kardeslerime dua edicem insallah...tatli ablamm

he hiç sorma :) diyene bak :)

Abla ama ben durum bildiriyorum. Bu hafta dışarıda geçti simdi de üstümu giyiyorum eşimin yengesi doğum yaptı o mu doğurdu biz mi belli değil oraya gideceğim. Gecen hafta dişçi isi vardı kan tahlilleri vardı. Pazartesi medipole gideceğim çarşamba histeroskopi var yani yine dolu günler. Dun eşimin babaannesi kuzeni falan gelecekti aksam gelemediler bu aksam gelecekler . yani bitmiyor bereketli günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…