- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.461
lütfen sabırlı ol ve üzme kendini.herşeyi sil kafandan vakti gelince olacaktır.Rabbim ne zaman yazmış bilen var mı. Allah herkese hayırlısını nasip etsin.Başkasına imrenip dönüp kendini çığlıklara boğma zoruna gider yaradanın..Kizlar o kadar moralim bozuk ki aglamamak icin zor tutuyorum kendimi bacağım ezildi millet gecmis olsun a gelip gidio simdi benden sonra
Evlenen kuzenimde hamile tek bn kaldım artik allahim nolurr duy sesimi
ne ara ne çabuk geçti kız gribin. ay şükürle rolsun ben grip olmadım bu sene tü tü maşaallah.hadi geçmiş olsun o zaman :)Herkese iyi geceler gribim gecti sukur..
güzel oldu gerçekten ya :)Oh ne güzel olmuş :) bende ona soruyorum buna soruyorum kimse birsey bilmiyor sonunda nete yazmaya başladım ne sorsam kadınlar kulübü :) dedim en iyisi üye olayim artık :))
dualarim hep sizlerle canım.okuyup gelene kadar sen hastaneden çıkmışsındır belki :) ne oldu anlat bakalımGunaydn kızla suan hastanedym tahlillrmi verdm karnmı zor bela doyrdm canm bse istemio cnkü smdi doktru bkliorm ultrasn içn bnandua edn nlur
öğlen oldu ben bunu görene kadar sanada günaydın :)günaydınnnnnnnnnnnnnnnn:)
sanada hayırlı cumalar olsun :) boşver sen yılanları falan hayra çıksın diyelim olsun bitsin.rabbim dünyadaki yılanlardan korusun bizi :)hayırlı bereketli cumalar canolarrr....iki haftadır herkes bi yana dağıldı ortalıkta yoklar bakıp çıkıyolar....bugün yine rüyamda yılan gördüm bu sefer kardeşimi ısırdı...ne çektim bee şu yılanlardan....
kalbimde 1-2 mm. delik var ve gebe değilim henüz :) inşaallah rabbim kolaylığını verecektir.imtihanlardayız kısaca tatlım.imtihan içinde imtihanlardayız.şükür bugünümüze de sağlık afiyet versin rabbim cümlemizehoşbuldum canımmm nasılsın :)
bende hiç akıntı olmuyor ki ya.zaten o döneme girerken ilişki olduğuna ayırt edemiyorum.ve dahası zaten öyle bi akıntım olmuyor anca iç çamaşırıma çok azhayırlısı olsun bakalım haziranda ne olacak senin akıntılar başladımı bnm 3 gündür yapış yapış vardı
olmaz olur mu ya yeter ki sağlıkla bi doğsun annesi hemde ne güzel olur :)banane banane ben eşime sarılayım bebeişim de yanımızda uyusun olmaz mııı:))
evet sen malesef sıcağa kalıyosun :) benim dediğim saatler sabahım 6:30 - 7 si gibi :)Gölgeden beri gidiyorum işte esim 8.30da çıkıyor evden ona göre kendimi ayarlayinca bu saate kalıyorum :)
geçmiş olsun canımmmmm ama sanırım tedavisiz kapanıyor delik diye biliyorum Rabbim şifasını versin . herşey yolunda gitsin inşallah:)kalbimde 1-2 mm. delik var ve gebe değilim henüz :) inşaallah rabbim kolaylığını verecektir.imtihanlardayız kısaca tatlım.imtihan içinde imtihanlardayız.şükür bugünümüze de sağlık afiyet versin rabbim cümlemize
aminnnnnn:)olmaz olur mu ya yeter ki sağlıkla bi doğsun annesi hemde ne güzel olur :)
ayyyy dün nasıl kötüydüm yaa dövemen gereken zamandı tam :))
bugün iyiyim daha yani :) eşim bebeişimizi çok istiyor bende çok istiyorum amabazen takılıyordu aklıma işte ya kendimize zaman ayıramazsak herşey bebek olursa diye ama bebeğimi alıştırcam hep uyusun büyüsün biz de babasıyla ayhhhhh:))
ama seviyom işte kocişimi yaaa nefesim o benim sanki RAbbim ayırmasın sağlıkla yaaa:)
hayırlı cumalar canım.benim gerçekten bilgim yok hiç kür kullanmadımHayırlı cumalar kızlar..
Benim bugün yumurtlamada 16. günüm hem kasıklarım hemde karnım ağrıyor..
Kullandığım kür yeni mi yumurtlamamı sağlıyo acaba
amin inşaallah sende bizler için dua et işte :)geçmiş olsun canımmmmm ama sanırım tedavisiz kapanıyor delik diye biliyorum Rabbim şifasını versin . herşey yolunda gitsin inşallah:)
arada terbiye etmek lazımbenim gibileri amaaa:))dövücem diyorum dün dövmeliktim tam diyorben size kıyarmıyım be :)
amin cümlemiz eşlerimizle mutlu huzurlu yaşayalım inşaallah :)
etmezmiyimmmmm ederim tabii Rabbim bak cuma vaktide tam girdi artık inşallah gebe olanlara sağlıkla bebeklerine kavuşsun uğraşanlarada sağlıkla bebek nasip etsin inşallah aminnnnnamin inşaallah sende bizler için dua et işte :)
Bende bilemedim abla önümüzde ki günleri de iyi değerlendireyim bari ne olur ne olmazhayırlı cumalar canım.benim gerçekten bilgim yok hiç kür kullanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?