- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.441
Buralardayim abla ama yogunum aslinda ablamla ayni sehirdeydik simdi tasiniyo ona yardim ediyorum bir yandan kayinvalideme gidiyorum bir yandan evdeyim hafta sonu kuzenlerim gelcek hemde kendi annemlere gitcem daha sayayim miface hep acik ya giriyorum buraya pek firsat bulamadim ama takipteyim merak etme
Çünkü sabah temiz ozon havası var o yüzden ama sen güneşe kalma demekki daha erken çıkman gerekiyor evden canım benim.Ama sabah yürüyüşü dsha faydali diyolar iste
hoşgeldin :)günaydın güzel kızlarr geldim sonunda:)
hoşbuldum canımmm nasılsın :)hoşgeldin :)
olsun önümüzdeki adet döneminde başlarsın gülüm sağlık olsunaynı devam abla ev iş öyle yani komşularla falan vakit geçiriyorum işte evde oldukça dün akşamda eltimle kaynanam geldi komşuda geldi öyle vakit geçti işte bi yandan kpss az kaldı ama çalışmıyorum aşılama işi yine kaldı doktorum adetin 3.günü gelmiş aradım geçti ilk gününden başlıcan dediler bakalım aynı devam
he hiç sorma :) diyene bak :)Günaydın hanımlar pek bi durgunuz kaç gündür
Yatirmiyorlarmis abla ayni gün cikartiyorlarmissen gel yine de elimi tutarsin eşimle konuşuyoruz beni guldurmeye çalışıyor sen yine ayilirken beni sayiklarsin kocacim kocacim dersin diyor. bende 1,5 sene önceydi o daha yeni evliydik simdi o kadar para vercez ' para paraciklarim gitti gitti gittiiiiiii ' diye sayiklarim diyorum
koca evde uyku tutmuyor hatunu :))) arada bunların biyerine bişey yapmak lazım demekki tövbe tövbe :)))Ben uyusam enerjim yerinde olacak da....
NE OLDUKİ SAĞLIK OCAĞINDA
ya sen beni çok güldürüyorsun ya :) Allah iyiliğini versin senin :) kız hele bi çocuk doğsunda herşeyide kocanla yapıcan diye bişeymi var.anan da seni kucağına aldığında hep öyle sevecek sanıyodu ne oldu büyüdün bide üstüne kocaya gittin :) değerler sırasına göre bebiş olunca ikinizinde sevgisi ve ilgisi birazcık bebeğe yönelecek yapacak birşey yok :) bu eşlerimizi sevmiyoruz değil de o kadar vakit ayıramıyoruz gibi bişey olur :)ayy kızlar görümcemn 2.5 yaşında dünyalar güzeli kızı var benim hamileik olunca çookk sevindiler ama bebek zor iş yaa diyorlar uykusuz geceler ağlamalar falan . gerçi onlar hemen bebek sahibi olunca hallettiler o işi biz evliliğin tadını alalım diye bekledik işte. şimdide gözüm korkuyor yaa çok şükür rabbime bebek nasip oldu inşallah sağlıkla doğarda eşimle eskisi gibi olamazmıyız diye korkuyorum yani her an yatıp oturup beraber vakit geçiren flim izleyen kişileriz nasıl olcak yaaa
hayırlısı olsun bakalım haziranda ne olacak senin akıntılar başladımı bnm 3 gündür yapış yapış vardıolsun önümüzdeki adet döneminde başlarsın gülüm sağlık olsun
banane banane ben eşime sarılayım bebeişim de yanımızda uyusun olmaz mııı:))ya sen beni çok güldürüyorsun ya :) Allah iyiliğini versin senin :) kız hele bi çocuk doğsunda herşeyide kocanla yapıcan diye bişeymi var.anan da seni kucağına aldığında hep öyle sevecek sanıyodu ne oldu büyüdün bide üstüne kocaya gittin :) değerler sırasına göre bebiş olunca ikinizinde sevgisi ve ilgisi birazcık bebeğe yönelecek yapacak birşey yok :) bu eşlerimizi sevmiyoruz değil de o kadar vakit ayıramıyoruz gibi bişey olur :)
Gölgeden beri gidiyorum işte esim 8.30da çıkıyor evden ona göre kendimi ayarlayinca bu saate kalıyorum :)Çünkü sabah temiz ozon havası var o yüzden ama sen güneşe kalma demekki daha erken çıkman gerekiyor evden canım benim.
siz almadınız mı analarının kuzularını ya işte öyle parayla değil sıraylaahhh ahhhh doğurcaz büyütcez elin kızı gelicek alıcak var mı yaaa
edicem ben sana psikolojik yardım bi daha yardıma ihtiyacın olmıcak :) döverim kız seni :) yokbişey hemen velveleye veriyon ortalığı :) neden eskisi gibi olmasın hem eskisi gibi olmazsa yenisi gibi olur bebekle daha bir başka olur belki.sende annelik duyguları eşinde baba olma duygusu sizin birbirinize olan aşkınız belki yüreğin dolup taşacak :) sanki aralarına Allah korusun üçüncü bir kişi girmiş gibi panikler nedir yani :) evet 3. bir kişi girecek inşaallah oda sizin meyveniz olacak :) mutlu ol mutlu hepsinin yeri ayrı.evlendin diye anana babana olan sevgin azaldımı.bebeğin oluncada eşine azalmaz daha güzel anlar yaşarsınız inşaallah :) o yüzden germe beni burda döverim senikızlarr bugün biraz huzursuzlanmaya başladım yaaa eşimle eski hayatımız olmayacakmış gibi birbirimize zaman ayıramıyacz gibi gelince eskisi gibi üzüntü kaplıyor bebişten dolayı yaa( offfffff offf nolur bana piskolojik yardım edinnn
sonuçta böyle olcağını biliyorduk o yüzden yola cıktık burdaki herkesde ne için uğraşıyorlar canım onlara haksızlık olur bebeğimiz var sonuçta diğerleri napsın canım olması için herşeyi deniyorlar ve şimdide sana daha ne istiyon olmuş ya dicekler sen böyle şeylerle kafanı kurcalama allah yardım eder canım
Rinaaa rina rinaedicem ben sana psikolojik yardım bi daha yardıma ihtiyacın olmıcak :) döverim kız seni :) yokbişey hemen velveleye veriyon ortalığı :) neden eskisi gibi olmasın hem eskisi gibi olmazsa yenisi gibi olur bebekle daha bir başka olur belki.sende annelik duyguları eşinde baba olma duygusu sizin birbirinize olan aşkınız belki yüreğin dolup taşacak :) sanki aralarına Allah korusun üçüncü bir kişi girmiş gibi panikler nedir yani :) evet 3. bir kişi girecek inşaallah oda sizin meyveniz olacak :) mutlu ol mutlu hepsinin yeri ayrı.evlendin diye anana babana olan sevgin azaldımı.bebeğin oluncada eşine azalmaz daha güzel anlar yaşarsınız inşaallah :) o yüzden germe beni burda döverim seni
ayyyy dün nasıl kötüydüm yaa dövemen gereken zamandı tam :))edicem ben sana psikolojik yardım bi daha yardıma ihtiyacın olmıcak :) döverim kız seni :) yokbişey hemen velveleye veriyon ortalığı :) neden eskisi gibi olmasın hem eskisi gibi olmazsa yenisi gibi olur bebekle daha bir başka olur belki.sende annelik duyguları eşinde baba olma duygusu sizin birbirinize olan aşkınız belki yüreğin dolup taşacak :) sanki aralarına Allah korusun üçüncü bir kişi girmiş gibi panikler nedir yani :) evet 3. bir kişi girecek inşaallah oda sizin meyveniz olacak :) mutlu ol mutlu hepsinin yeri ayrı.evlendin diye anana babana olan sevgin azaldımı.bebeğin oluncada eşine azalmaz daha güzel anlar yaşarsınız inşaallah :) o yüzden germe beni burda döverim seni
,sadece ilk yazını okudum da ona göre cevap veriyorum
şuan hamilelik psikolojiisndesin
yaşadıkların çok normal
hep aklında ş soru var BEN NE YAPICAM.....
evt sen kilo alıcaksın
evt dünya kokacak
kendinden igrenceksin
kocana beni sevmiyosun çirkinleştim artık ben diceksin
çekilmez bi insan olucaksın
eşine bagırıcaksın
iş yapmak hata gezmek istemiceksin
cildin bozula bilir karnın çatlaya bilir
kilo almaktan nefes alamıcaksın
daralıcaksın
hepsi olucak ama bu şüreç 9 ay sürücek ve 1 saatte kurtulacaksın...
sonra ne mi olcak
kilo vericeksin
eskisinden daha güzel ve alımlı olucaksın
bakımlı olucaksın
ve ne olcak biliyomusun
san muhtaç biri gelicek
emerken gözüne bakıcak
yabancı birine gidince aglıcak sana gelince susacak
ve sen dünyada eminol bu kadar lezzetli hiç bişey yoktur
ister elmasların pırlantaların olsun
hiç bişeye degişmezsin
sana ANNE DİYE BAKICAK SONRA DİLLENDİRECEK
işte bu süreç var sırf bunlar için degecek
ama geçicek
hiçbişeyden korkma ürkme yılma
herşey çok mükemmel olucak
bunu biryerden buldumn ama çok güzel yaa ağlattı beni
döver vallahi:))) ama haksız değilikiiii bende biliyorum ama eşimin dibinde biten bir olarak napıyım:)bu yazdığını şimdi okuduğum için ona attığım fırçayı yumuşatamadı bu mesaj :) çünkü onu önce okuyup cevapladım :) söyle ona kimse elimden alamaz onu döverim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?