Gebe kalamayanlar buraya.....

tamam bırakma takibi :) kolay gelsin işlerinde de ayrıca :)

olsun önümüzdeki adet döneminde başlarsın gülüm sağlık olsun

ya sen beni çok güldürüyorsun ya :) Allah iyiliğini versin senin :) kız hele bi çocuk doğsunda herşeyide kocanla yapıcan diye bişeymi var.anan da seni kucağına aldığında hep öyle sevecek sanıyodu ne oldu büyüdün bide üstüne kocaya gittin :) değerler sırasına göre bebiş olunca ikinizinde sevgisi ve ilgisi birazcık bebeğe yönelecek yapacak birşey yok :) bu eşlerimizi sevmiyoruz değil de o kadar vakit ayıramıyoruz gibi bişey olur :)

banane banane ben eşime sarılayım bebeişim de yanımızda uyusun olmaz mııı:))

edicem ben sana psikolojik yardım bi daha yardıma ihtiyacın olmıcak :) döverim kız seni :) yokbişey hemen velveleye veriyon ortalığı :) neden eskisi gibi olmasın hem eskisi gibi olmazsa yenisi gibi olur bebekle daha bir başka olur belki.sende annelik duyguları eşinde baba olma duygusu sizin birbirinize olan aşkınız belki yüreğin dolup taşacak :) sanki aralarına Allah korusun üçüncü bir kişi girmiş gibi panikler nedir yani :) evet 3. bir kişi girecek inşaallah oda sizin meyveniz olacak :) mutlu ol mutlu hepsinin yeri ayrı.evlendin diye anana babana olan sevgin azaldımı.bebeğin oluncada eşine azalmaz daha güzel anlar yaşarsınız inşaallah :) o yüzden germe beni burda döverim seni

bu yazdığını şimdi okuduğum için ona attığım fırçayı yumuşatamadı bu mesaj :) çünkü onu önce okuyup cevapladım :) söyle ona kimse elimden alamaz onu döverim

Rinaaa rina rina

ayyyy dün nasıl kötüydüm yaa dövemen gereken zamandı tam :))
bugün iyiyim daha yani :) eşim bebeişimizi çok istiyor bende çok istiyorum amabazen takılıyordu aklıma işte ya kendimize zaman ayıramazsak herşey bebek olursa diye ama bebeğimi alıştırcam hep uyusun büyüsün biz de babasıyla ayhhhhh:))
ama seviyom işte kocişimi yaaa nefesim o benim sanki RAbbim ayırmasın sağlıkla yaaa:)

y
,

yaaa gördünmü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…