- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.501
Rekor bizde o zaman 3te 3:)))amaaaan esim evde olsaaaa bebis coktan gelirde tembellik isteeAnlatma hakkini sana veriyorum ben biraz tecrübesiz kaldım son 56 günde sadece 2 kere
bnm de aklıma direk bu görümce konusu geldi ondan girmiyodur@bebeem hani sen dedin ya @mdk35 face zor açıyo diye bize neden peki cööö diyemiyor.bir sıkıntımı varki ben endişelenmeye başladım bu görümcesinden dolayı olay falan olmamıştır inşaallah tekrar.kimsenin haberi yok mu şimdi @mdk35 ten yaaaa
gerçi inşaallah kocasının yanına tatile falan gitmiştir.iyi düşüneyim iyi olsun inşaallah
Ahahahah evet abla tam onemli gunler geldi alciyi cikaricaklar adam ise baslicak tekrardan hayyydaaa sonra yorgun gelicek eve oyy oy al basa tekrar...
anlatma biliyoz zaten ne olabileceğini :)))A.s abla söylerim :) anlatayım mi abla emin misin
inşallah tatlım Allah razı olsunBu bolumu bende begendim ama ertugrul kurdoglunu esir aldi muzik esliginde babasi geldi ya atlarlaa...orasini begendim...ablam hic canini skma...Allahin yardimiyla iyi gecicek tedavin...sen bzim moral kaynagimizsin..dualrimiz seninle...Bunu da atlaticaksin belkide beraberinde bebisin de olur mucize ummadigimiz anda bizimle oluyo cunku...mubarek cuma gununde namazimdan sonra basta sana daha sonra burdaki butun kardeslerime dua edicem insallah...tatli ablamm
hadi hayırlısı diyek :)Sa balllaaar...doktordan geldim sagda 2 taneen 16mm en buyuklerymis baskada varmis ama 2 tane en buyuguymus 16mm dedi...bakak gorekk
hep şükür hep şükür bereketli günlere :) biliyorum ama olsun takılıyorum arada size :)Abla ama ben durum bildiriyorum. Bu hafta dışarıda geçti simdi de üstümu giyiyorum eşimin yengesi doğum yaptı o mu doğurdu biz mi belli değil oraya gideceğim. Gecen hafta dişçi isi vardı kan tahlilleri vardı. Pazartesi medipole gideceğim çarşamba histeroskopi var yani yine dolu günler. Dun eşimin babaannesi kuzeni falan gelecekti aksam gelemediler bu aksam gelecekler . yani bitmiyor bereketli günler
maşaallah daha da iyi olacağız inşaallahamin abla yok bu hafta iyiyim komşulara takılıyorum ama içten üzülmem tabiki var da geçen ki günlere göre daha iyiyim
selametle tatlım :) unutma bizi
hayır olsun inşaallah beklicez bakalım belki gelir anlatırbnm de aklıma direk bu görümce konusu geldi ondan girmiyodur
sanada hayırlı cumalar inşaallah isteyen hepimize rabbim hayırlısıyla nasip etsin :)Hayırlı cumalar herkese..
Gönlünüzdeki bütün dualarınız kabul olsun inşallah..
Bu kardeşinize de bir bebiş nasip olsun...
inşaallah canım benim Allah razı olsunciftsariliyumurta çok geçmiş olsun, Rabbim şifasını verir.
Doktor da demiş ya takma kafana..
hayırlı bereketli cumalar canolarrr....iki haftadır herkes bi yana dağıldı ortalıkta yoklar bakıp çıkıyolar....bugün yine rüyamda yılan gördüm bu sefer kardeşimi ısırdı...ne çektim bee şu yılanlardan....
lütfen sabırlı ol ve üzme kendini.herşeyi sil kafandan vakti gelince olacaktır.Rabbim ne zaman yazmış bilen var mı. Allah herkese hayırlısını nasip etsin.Başkasına imrenip dönüp kendini çığlıklara boğma zoruna gider yaradanın..
Elbet birgün nasipse olacak.Olacaksa hayırlısı için dua edeceğiz.üzülmek yok bu bizlerin imtihanı.
geçmiş olsun yaa takma biraz da evde oturmanın tadını çıkar bn hafta sonu bile nasıl geçiyo anlamıyorumSlm canim ruyan hayra ciksin inşallah walla aynen ben aktif olarak girerken hic giremez oldum işte calistim ciktim annemler ev tasidi onun telasesi bitti simdide ayagim sakatlandi degnekle yuruyorm hic disari çıkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?