Gebe kalamayanlar buraya.....

Kizlar bizim ağustosta 1 sene olacak korunmayali doktor kendiliginden olmazsa gelirsiniz demisti hala bisi yok artik yazin gtces esimle sizlere sorum simdi doktor bize ne yapacak tedavi bunu merak ediyorum
Hormon testi sperm sayısı yumurta boyutu ilk bakılanlar. Sonra ovulasyon gününe dikkat et diyecek. İlk asama genelde bunlar cnm

19 mm.olmuş galiba diğerini söylemedi.ciktida vermedi.duphastonda vermedi çatlama iğnesi de vermedi.cumartesi Pazartesi çarşamba ilişki dedi.herşeyi spontana Burak kendiliğinden çatlar dedi.teeee bu kadar dedi.döndüm geldim umutlarim cebimde..

Hayırlısı abla inşallah

Hayirlisi olsun abla yaklask olarak ayni durumdayiz...yumrta buyur iliski olsun don geri eve...sonra stres gunleri degerlendrdim degerlendiremedim...falan filan sonra adet ayni ayni...

hadi bakalım inşallah yumurtacıklar civciv olsunlar :))))

oww bu saatte burda arkadaslar vRMIS bende 18 19 aylık ewlıyım ama en bastn bery korunmuous hıstereskopı rahım fılmı oldum tanı amaclı bısı cıkmadı snra baska bır dr rahımkalınlıgım oldugunu soledı 14mm mıs polıp olabılır deyıp bı daha hıstereskopı yapmak ıstedı bende ankara da dr arastırmaya basladım.polıp olsa hıstereskopıde bellı olurdu saten .kolemen ve folık kullandım bu ay sol tarafta bı yumurtam kendı catlayacak durumdaydı catlamıstır herhalde :) ne sorunum olabılır dıe dusunuoum .esımın degerlerı normal sımdılık.skldım artık kalp seklınde olan rahımlerı genelde polıp var sanarlarmıs ama ıyı bı dr a gorunmem gerek

Ay ck sukr ya kapatmş aradaki farkı :) kısaldı valla ama bnm kafm karstı yne bna geriden glio ya son adet tarihni 2mart dicksn dedilr smdids 2hfta ilrdn gdiomş gbi oluo
Ilkinde de dedim ya ölçülerde yanılıyorlar benimkine de on gün küçük demişlerdi. Ayrıca kafana takmaya yer arama şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…