- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.541
Hormon testi sperm sayısı yumurta boyutu ilk bakılanlar. Sonra ovulasyon gününe dikkat et diyecek. İlk asama genelde bunlar cnmKizlar bizim ağustosta 1 sene olacak korunmayali doktor kendiliginden olmazsa gelirsiniz demisti hala bisi yok artik yazin gtces esimle sizlere sorum simdi doktor bize ne yapacak tedavi bunu merak ediyorum
Valla ne kadar sükretsek az :) gece ben dönüyorum o dönüyor :)))kaynana olmak düşüncesi bile güzel şimdiden :)
Hayırlısı abla inşallah19 mm.olmuş galiba diğerini söylemedi.ciktida vermedi.duphastonda vermedi çatlama iğnesi de vermedi.cumartesi Pazartesi çarşamba ilişki dedi.herşeyi spontana Burak kendiliğinden çatlar dedi.teeee bu kadar dedi.döndüm geldim umutlarim cebimde..
Umutlar pazartesi ve Çarşambada :)19 mm.olmuş galiba diğerini söylemedi.ciktida vermedi.duphastonda vermedi çatlama iğnesi de vermedi.cumartesi Pazartesi çarşamba ilişki dedi.herşeyi spontana Burak kendiliğinden çatlar dedi.teeee bu kadar dedi.döndüm geldim umutlarim cebimde..
Umutlar pazartesi ve Çarşambada :)
Hayirlisi olsun abla yaklask olarak ayni durumdayiz...yumrta buyur iliski olsun don geri eve...sonra stres gunleri degerlendrdim degerlendiremedim...falan filan sonra adet ayni ayni...19 mm.olmuş galiba diğerini söylemedi.ciktida vermedi.duphastonda vermedi çatlama iğnesi de vermedi.cumartesi Pazartesi çarşamba ilişki dedi.herşeyi spontana Burak kendiliğinden çatlar dedi.teeee bu kadar dedi.döndüm geldim umutlarim cebimde..
Valla ne kadar sükretsek az :) gece ben dönüyorum o dönüyor :)))
19 mm.olmuş galiba diğerini söylemedi.ciktida vermedi.duphastonda vermedi çatlama iğnesi de vermedi.cumartesi Pazartesi çarşamba ilişki dedi.herşeyi spontana Burak kendiliğinden çatlar dedi.teeee bu kadar dedi.döndüm geldim umutlarim cebimde..
Hormon testi sperm sayısı yumurta boyutu ilk bakılanlar. Sonra ovulasyon gününe dikkat et diyecek. İlk asama genelde bunlar cnm
He o da varmış :)) Allah soyletti canım aaa :) şimdiden geçmiş olsun ablam yaCumartesiye ne oldu :) bide bana yarin kalp için holter baglicaklar uzerime Allah yardimcim olsun :)
Ay ck sukr ya kapatmş aradaki farkı :) kısaldı valla ama bnm kafm karstı yne bna geriden glio ya son adet tarihni 2mart dicksn dedilr smdids 2hfta ilrdn gdiomş gbi oluoBirkaç gün kısaldi yavruşa kavusma günü yaşasın :))
:)Nrmlde olması grekn zamana dönmş :) 2hfta ack vrdı kaptmş bebişm arayı:) bnde kafana takp duruodmçabuk gelişmiş yavrum kıyamam :)
Gunaydin ablam...hayirli sabahlar...Gunaydin hanimlar Hayirli sabahlar :)
Ilkinde de dedim ya ölçülerde yanılıyorlar benimkine de on gün küçük demişlerdi. Ayrıca kafana takmaya yer arama şimdi :)Ay ck sukr ya kapatmş aradaki farkı :) kısaldı valla ama bnm kafm karstı yne bna geriden glio ya son adet tarihni 2mart dicksn dedilr smdids 2hfta ilrdn gdiomş gbi oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?