Gebe kalamayanlar buraya.....

Adetimin bitmesini ve ovulasyon testi almayı bekliyorum..yağ olmadan ilişkimde zor buda sperm kalitesini düşürüyomuş..kafamda deli sorular ! hamile kalamıcam diye korkuyorum eşimin daha bikaç aylık arkadaşlarının eşlerinin hamile olduğunu duyuyorum..eşim telde konuşurken bu haberi veriyolar benim suratım yerlerde belli etmemeye çalışıyorum ama çıldırıcak gibiyim..2 yıla giricez ve ben daha vajinusmusu yeni yendim salak gibi çok üzülüyorum..herkesin karnında yanında çoçuk ..herkes çoçuk varmı niye bekliyosunuz deyip duruyolar '' biz istemiyoruz '' deyip duruyoruz!sizene dimi ama sizene!deliricem ya ilk defa ovulasyon testi kullanıcam adetimin hemen geçmesini bekliyorum.. adetim düzenli olma ihtimali yüksek dimi? çok üzülüyorum hep bebek hayali hepppp

Benden sin canım bende ayni sen gibiym ama sabredip aklımdan cikarmaya çalışıyorum ama en cokta bu millet bizi bu hale sokuyo hep baski sizene ya ne zaman yapcamada karisiyolar bana su hamile sen daha bekle diolar benim elimdemi allah ol demeyinc herşey bos elden bişey gelmio

bebeem canm benm ben çok iyiyim hiçbir sorun yok çok şükür. Fakat giremiyorum eşim kesin kararla izin vermiyor çok üzgünüm @zumrutanka ablama ve yaren92 e söylersin olur mu? Merak etmişsiniz gördüm sağolun. Eşim kesin dönüş yaptı çok şükür. Ama artk yazamicam maalesef hepinizi çook seviyorum çok öpüyorum allaha emanet olun

Aaa neden ki

Ama neden gerçi sen iyi ol da çok öpüyorum kuzum kac sen yine de arada

Bnm 3lüde yaplck canm ya :/ kagıda yazmşlr haziran 23 aylk kontrl +3lü tarama die doktr bu iknci gebelgn bu testleri gözden kacrmalym dedi..
Yavrum ona bakarsan bu benim dördüncü gebeliğim doktor ikilide birşey çıkmıyorsa üçlüye hic gerek yok önemli olan ikili dedi ama sanıram her doktor aynı düşünmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…