- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.561
İnşallah çünkü onlar da çare olmayabiliyo sekil 1a benTamam canım cok saolasin ama yinede inşallah gerek kalmaz
:)Nrmlde olması grekn zamana dönmş :) 2hfta ack vrdı kaptmş bebişm arayı:) bnde kafana takp duruodm
İnşallah çünkü onlar da çare olmayabiliyo sekil 1a ben
Adetimin bitmesini ve ovulasyon testi almayı bekliyorum..yağ olmadan ilişkimde zor buda sperm kalitesini düşürüyomuş..kafamda deli sorular ! hamile kalamıcam diye korkuyorum eşimin daha bikaç aylık arkadaşlarının eşlerinin hamile olduğunu duyuyorum..eşim telde konuşurken bu haberi veriyolar benim suratım yerlerde belli etmemeye çalışıyorum ama çıldırıcak gibiyim..2 yıla giricez ve ben daha vajinusmusu yeni yendim salak gibi çok üzülüyorum..herkesin karnında yanında çoçuk ..herkes çoçuk varmı niye bekliyosunuz deyip duruyolar '' biz istemiyoruz '' deyip duruyoruz!sizene dimi ama sizene!deliricem ya ilk defa ovulasyon testi kullanıcam adetimin hemen geçmesini bekliyorum.. adetim düzenli olma ihtimali yüksek dimi? çok üzülüyorum hep bebek hayali hepppp
Sütten yumrtadan muzdan kuruyemştn bkmştm artk :) suaralr hçte iştahm yk acıksacı.. :/iyi bakmışın o zaman annesi :)
Dmi takck yer arıorm :) ya snada 2li tarama ypmşlrmydıIlkinde de dedim ya ölçülerde yanılıyorlar benimkine de on gün küçük demişlerdi. Ayrıca kafana takmaya yer arama şimdi :)
Aaa neden kibebeem canm benm ben çok iyiyim hiçbir sorun yok çok şükür. Fakat giremiyorum eşim kesin kararla izin vermiyor çok üzgünüm @zumrutanka ablama ve yaren92 e söylersin olur mu? Merak etmişsiniz gördüm sağolun. Eşim kesin dönüş yaptı çok şükür. Ama artk yazamicam maalesef hepinizi çook seviyorum çok öpüyorum allaha emanet olun
bebeem canm benm ben çok iyiyim hiçbir sorun yok çok şükür. Fakat giremiyorum eşim kesin kararla izin vermiyor çok üzgünüm @zumrutanka ablama ve yaren92 e söylersin olur mu? Merak etmişsiniz gördüm sağolun. Eşim kesin dönüş yaptı çok şükür. Ama artk yazamicam maalesef hepinizi çook seviyorum çok öpüyorum allaha emanet olun
Aaa neden ki
Öyle canm benm istemiyo baştan beri kızııyodu zaten
tüh ya. Kendine iyi bak ttlm. Bi hakkım geçtiyse benden yana helal olsun.
Ayy canm benm sağol allah razı olsun benm de geçtiyse helal hoş olsun. Arada dayanamayıp baktığımda güzel hayırlı haberlerinizi alırım inşaallah..
Yaptilar tatlim şükür üçlüye gerek olmadi icin ferah olsun senin de emi :)Dmi takck yer arıorm :) ya snada 2li tarama ypmşlrmydı
Ama nedenbebeem canm benm ben çok iyiyim hiçbir sorun yok çok şükür. Fakat giremiyorum eşim kesin kararla izin vermiyor çok üzgünüm @zumrutanka ablama ve yaren92 e söylersin olur mu? Merak etmişsiniz gördüm sağolun. Eşim kesin dönüş yaptı çok şükür. Ama artk yazamicam maalesef hepinizi çook seviyorum çok öpüyorum allaha emanet olun
Bnm 3lüde yaplck canm ya :/ kagıda yazmşlr haziran 23 aylk kontrl +3lü tarama die doktr bu iknci gebelgn bu testleri gözden kacrmalym dedi..Yaptilar tatlim şükür üçlüye gerek olmadi icin ferah olsun senin de emi :)
Yavrum ona bakarsan bu benim dördüncü gebeliğim doktor ikilide birşey çıkmıyorsa üçlüye hic gerek yok önemli olan ikili dedi ama sanıram her doktor aynı düşünmüyorBnm 3lüde yaplck canm ya :/ kagıda yazmşlr haziran 23 aylk kontrl +3lü tarama die doktr bu iknci gebelgn bu testleri gözden kacrmalym dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?