- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.581
Bnm doktr 3lü yapcz demedide 2liyi yapalm dedi sadece hemsiresi yazmş kagıda bdaki kontrol haziran 23 die bde 3lü tarama yazmş ama demn gbi 2lide bse ckmıosa 3de kndmi sıkntya sokmam ztn. Bde söle bse yazıo arastrdm bn bnu eline bi kagt veriolr ya 2li tarama içn orda son adet tarihm 2mart yazıo geriden geldgi içn 2mart dicksn demşlrdi. Smdi aradki farkı kaptmş ck sukr bu sefrde ilrde gözüküo ya 2hfta nettede yazıoki sat'a göre bebk ultrasn ölcmnde ilrde veya geride gözükrse tahlil yanlş gözükeblr dio ona taktm bnde kafayıYavrum ona bakarsan bu benim dördüncü gebeliğim doktor ikilide birşey çıkmıyorsa üçlüye hic gerek yok önemli olan ikili dedi ama sanıram her doktor aynı düşünmüyor
Sinirliyim şuan mdk35 mevzusuna okudum carpinti yapti kalbim.neyse hayirlisi olsunKızçeler nerelerdesiniz
Sinirliyim şuan mdk35 mevzusuna okudum carpinti yapti kalbim.neyse hayirlisi olsun
Hadi ya esinin gelmesine cok sevindim ama burada olamamana cok uzuldum@bebeem canm benm ben çok iyiyim hiçbir sorun yok çok şükür. Fakat giremiyorum eşim kesin kararla izin vermiyor çok üzgünümciftsariliyumurta ablama ve yaren92 e söylersin olur mu? Merak etmişsiniz gördüm sağolun. Eşim kesin dönüş yaptı çok şükür. Ama artk yazamicam maalesef hepinizi çook seviyorum çok öpüyorum allaha emanet olun
Sütten yumrtadan muzdan kuruyemştn bkmştm artk :) suaralr hçte iştahm yk acıksacı.. :/
@bebeem canm benm ben çok iyiyim hiçbir sorun yok çok şükür. Fakat giremiyorum eşim kesin kararla izin vermiyor çok üzgünümciftsariliyumurta ablama ve yaren92 e söylersin olur mu? Merak etmişsiniz gördüm sağolun. Eşim kesin dönüş yaptı çok şükür. Ama artk yazamicam maalesef hepinizi çook seviyorum çok öpüyorum allaha emanet olun
Zorla yiyiyrm ya esm bu aksm balık yedrdi kndi kızarttıda yazk kocama ya :) cnm iştah sıfr yani agzma mühür vurulmş sanki :/aa iştahım falan yok deme olcak zorla yicen gerekirse:)
Selam kizlar napiyosunuz?
Aynen bizde tv izliyoruz bisey de yok gerci oyle dolaniyoz iste...kimse ugramiyo bugunlerde buraya ben de dahilA.s canım çekirdek citliyoruz TV karşısındasen napiyosun
Aynen bizde tv izliyoruz bisey de yok gerci oyle dolaniyoz iste...kimse ugramiyo bugunlerde buraya ben de dahilcok sessiz yaa!???
kızlarr merhabalar... ben dün doktora gittim 16, gunum yumurtan catlamıs dedi ama gel klomene baslayalım dedi bizde sorun yok fakat 10 ay oldu bebiş yok sizce kullanayım mı? yumurtlama ve catlama sorunu olmayıp klomenle hamile kalan var mı ne olurrr yardım edinn n hep aglıyrm psikolojm cok bozuldu korunmayı beraber bırktgmz arkadaslarm hep hamile birisi dogurcak hatta ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?