- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.601
Evet gitmis ben de okudum sibel ablayla sana biseyler yazmis...hayirlisi olsun dicek bisey yok...esi istemiyomus sonucta...hastaneye operasyon icin mi gidiyosun cano?bende bu hafta yogundum misafir temizlik bi de baktim muhabbet yok arada cööö diyip kactim...
Evet gitmis ben de okudum sibel ablayla sana biseyler yazmis...hayirlisi olsun dicek bisey yok...esi istemiyomus sonucta...hastaneye operasyon icin mi gidiyosun cano?bende bu hafta yogundum misafir temizlik bi de baktim muhabbet yok arada cööö diyip kactim...
Nasilsin tubammm benim cöö diyesin bile gelmiyor artikEvet gitmis ben de okudum sibel ablayla sana biseyler yazmis...hayirlisi olsun dicek bisey yok...esi istemiyomus sonucta...hastaneye operasyon icin mi gidiyosun cano?bende bu hafta yogundum misafir temizlik bi de baktim muhabbet yok arada cööö diyip kactim...
Iyi olmaya calisiyorum ablam biraz da canim skkn evden cikmak bile gelmiyo icimden iyice ev kusu oldum...hem moral bozuklugu hem de disari cikmama istegi hepsi var...ama takip ediyorum naliyosunuz diye...insallah yakinda duzelirim...Nasilsin tubammm benim cöö diyesin bile gelmiyor artik
Hayirlisi olsun canim...iyi gecer insallah...Rabbim skntini gidersin insallah...Çarşamba histeroskopi olacağım yarin tahlil ve fiyat ayrıntısı için gideceğim . benimde bu hafta doktora geçti misafirim geldi. Eşimin yengesi doğum yaptı rahatsız bebek bakmaya gidiyorum. Bende anca cööö diyorum arada
Aaa biz ayrildik mi simdi..yooo gonullerimiz bir..bana sadece eşinin seni bizden koparmasi koydu.onunda vardır elbet bi bildiğiSitem etmişsin gibi algıladım da canm benm sen beni hiç sormadın ki veya ben mi gözden kaçırdım bilemiyorum şimdi tam olarak
Yanibebeem yaren92 ve ciftsariliyumurta sürekli yazmışlar bende genel olarak hepinize bi msj yazdım ek olarak da onları kattım tek tek yazmaya hem vaktim yoktu hemde malum biliyosun işte durumları zaten üzgünüm yeterince bide sen böyle yap iyice aklım kalsın kırgın ayrıldık falan diye
Senin neye moralin bozuk be tatlim ne oldu.Iyi olmaya calisiyorum ablam biraz da canim skkn evden cikmak bile gelmiyo icimden iyice ev kusu oldum...hem moral bozuklugu hem de disari cikmama istegi hepsi var...ama takip ediyorum naliyosunuz diye...insallah yakinda duzelirim...
hayırlısı olsun cano hep merak ettik koca yokken arada kaçamak yap girbebeem canm benm ben çok iyiyim hiçbir sorun yok çok şükür. Fakat giremiyorum eşim kesin kararla izin vermiyor çok üzgünüm ciftsariliyumurta ablama ve yaren92 e söylersin olur mu? Merak etmişsiniz gördüm sağolun. Eşim kesin dönüş yaptı çok şükür. Ama artk yazamicam maalesef hepinizi çook seviyorum çok öpüyorum allaha emanet olun
Yoo kirgin ayrilmadik...onlar fazla sormus olabilir dogru bende merak ettim yazdim gozden kacrmis olabilirsin olsun...senin uzuntun fazla zaten...ama iyi taraftan dusun artik esin yaninda...hayirli haberlerini bekliyoruz...Sitem etmişsin gibi algıladım da canm benm sen beni hiç sormadın ki veya ben mi gözden kaçırdım bilemiyorum şimdi tam olarak
Yanibebeem yaren92 ve ciftsariliyumurta sürekli yazmışlar bende genel olarak hepinize bi msj yazdım ek olarak da onları kattım tek tek yazmaya hem vaktim yoktu hemde malum biliyosun işte durumları zaten üzgünüm yeterince bide sen böyle yap iyice aklım kalsın kırgın ayrıldık falan diye
Var iste biseyler abla...3 gunde bir sknti cikiyo...bi de 2 haftadir esimle hep evdeydik cikamadik ya bunaldim...tek cik diyo istemiyorum kadinlarla bulus diyo aklim onda kaliyo zaten kadinlarin dedikodulari cocuk diye laf batrmalari hosuma gitmiyo...o yuzden eve tikildim tikildikca da bunaldim...oyle iste...Senin neye moralin bozuk be tatlim ne oldu.
canmm cook tesekkur ederim :)Canım klomen kullanıp hamile kalanlar var. Benim adetlerim düzenliydi yum ve çatlamalar falan ben 4 ay kullandım klomen ama adet düzensizliği yaptı gecen hafta başka bi doktora gittim ilaç yumurta fazlaligi yapmış pko hastalarında ki gibi dedi. Kesinlikle ilaç kullanma dedi. Ben şahsen pişman oldum ama klomen kullanıp hamile kalanlar var.
inşaallah sonuçların iyidir.hayırlısı olsun bakalımIyi geceler test sonuclarim cikmis carsamba gösterelim bakalim
Insallah caniminşaallah sonuçların iyidir.hayırlısı olsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?