Gebe kalamayanlar buraya.....

Evet ya .. Eskiden sayfalar birikirdi simdi 1 sayfa bile yazilmiyor günde A amorevole te gitti ben bu hafta çok yogundum yarinda gideceğim hastaneye .
Evet gitmis ben de okudum sibel ablayla sana biseyler yazmis...hayirlisi olsun dicek bisey yok...esi istemiyomus sonucta...hastaneye operasyon icin mi gidiyosun cano?bende bu hafta yogundum misafir temizlik bi de baktim muhabbet yok arada cööö diyip kactim...

Çarşamba histeroskopi olacağım yarin tahlil ve fiyat ayrıntısı için gideceğim . benimde bu hafta doktora geçti misafirim geldi. Eşimin yengesi doğum yaptı rahatsız bebek bakmaya gidiyorum. Bende anca cööö diyorum arada

Nasilsin tubammm benim cöö diyesin bile gelmiyor artik

Nasilsin tubammm benim cöö diyesin bile gelmiyor artik
Iyi olmaya calisiyorum ablam biraz da canim skkn evden cikmak bile gelmiyo icimden iyice ev kusu oldum...hem moral bozuklugu hem de disari cikmama istegi hepsi var...ama takip ediyorum naliyosunuz diye...insallah yakinda duzelirim...

Hayirlisi olsun canim...iyi gecer insallah...Rabbim skntini gidersin insallah...

Iyi geceler kizlar hafta sonu annemlerdeydik bebek bakmaya gittik akrabalarin 2 tane sonra annem kizim olmuyorsa bi yerlere gidelim hep mahellede cogu kisi eli izinli kadinlar oluyormus onlar sayesinde hamile kalmislar dedi tamam bakalim bi dedim ilk onlari deniyeyim diyorum sonra doktora ne gerekiyosa yapalim dedim esime o tamam diyo adet olmayi bekliycem artik hayirlisi

Sitem etmişsin gibi algıladım da canm benm sen beni hiç sormadın ki veya ben mi gözden kaçırdım bilemiyorum şimdi tam olarak
Yani bebeem yaren92 ve ciftsariliyumurta sürekli yazmışlar bende genel olarak hepinize bi msj yazdım ek olarak da onları kattım tek tek yazmaya hem vaktim yoktu hemde malum biliyosun işte durumları zaten üzgünüm yeterince bide sen böyle yap iyice aklım kalsın kırgın ayrıldık falan diye

Aaa biz ayrildik mi simdi..yooo gonullerimiz bir..bana sadece eşinin seni bizden koparmasi koydu.onunda vardır elbet bi bildiği

hayırlısı olsun cano hep merak ettik koca yokken arada kaçamak yap gir

Yoo kirgin ayrilmadik...onlar fazla sormus olabilir dogru bende merak ettim yazdim gozden kacrmis olabilirsin olsun...senin uzuntun fazla zaten...ama iyi taraftan dusun artik esin yaninda...hayirli haberlerini bekliyoruz...

Senin neye moralin bozuk be tatlim ne oldu.
Var iste biseyler abla...3 gunde bir sknti cikiyo...bi de 2 haftadir esimle hep evdeydik cikamadik ya bunaldim...tek cik diyo istemiyorum kadinlarla bulus diyo aklim onda kaliyo zaten kadinlarin dedikodulari cocuk diye laf batrmalari hosuma gitmiyo...o yuzden eve tikildim tikildikca da bunaldim...oyle iste...

canmm cook tesekkur ederim :)

iyi haftalar olsun kızlar...bi hafta sonu daha geçti nasıl geçti anlamadım yine iş başı sıcak çook sıcak ...bugünlerde iyiyim çok şükür ve içimde bi iyi bişey olacak hissi var sanki bu ay tutacakmış gibi ama daha tarihe çok var ya ondandır tarih yaklaştıkca yine korku sarar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…