Gebe kalamayanlar buraya.....

valla öyel olcak galıbaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

olucak olucak ablası merak etmeyin siz bak bugün gec gelicekk malüm dün gece yazmıstı benden tarif istiyooooduuu allahım kıs nerdesin umutlubirbenimm allahım ya öldürcek bu kısss beniii ikiz dogurursun inşalllahhhhhhhhhhh

inşallah canım inşallah

slm hanımlar benim de 4 yaşında kızım var 2.bebek olmuyor 1.5.yıl oldu..dün doktora gittim sağ tarafta kist var dedi..adetin 2.günü kiste yine bakacak acaba parçalanıp atıldı mı diye ..ilk gebeliğinde tedavi gördün mü dedi..ilkinde 4.ayda hamile kaldım dedim şaşırdı..acaba bişe var da bana mı söylemedi..gerçi ilk gebeliğimde doktorun biri çift rahimsin ya düşer ya da erken doğum yaparsın demişti ..doktor değiştirdim diğeri çift olsa bile o normal ultrasonla gözükmez dedi..neyse çok şükür bebeğim sağlıklı dünyaya geldi..Allahım tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin....psikoloji çok önemli canlarım moralinizi yüksek tutun ve gönülden inanın bebeğiniz olacağına..

evet ben arkadaslarıma her zaman diyorum strese gelmiyo moreli yüksek tutun diye canım gecmiş olsun acil şifalar sanba sende hoşgeldin aramızaaa.s.

ay walla senin dedigin gibi oldu gece gec herifin gazabina ugradim. sonrada uykum kactilaelaelaelaelae gec uyandim .hepimiz INSALLAH ikiz dogururuz. kaydirigubbakcemile5:ecrin_bebek:

mrb canım sende hoşgeldın canım inş.en kısa zamnada kavusursun bebeğineeopuyorumnanaktanüzülme sıkma canını hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…