- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.461
olsun canım boşver takma kafaya stres yokkk opuyorumnanaktan hoşbulduk canım opuyorumnanaktan
ben onu cevizli balla kapatıcam yakında merak etmeyin ikiz doguracak sonraakaydirigubbakcemile3
çok mutluyum ya çokkkkkkkkksositosositoalkisalkisalkis:dance:a.s.
valla öyel olcak galıbaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende canım bende hihoyyythihoyyyt
olucak olucak ablası merak etmeyin siz bak bugün gec gelicekk malüm dün gece yazmıstı benden tarif istiyooooduuu allahım kıs nerdesin umutlubirbenimm allahım ya öldürcek bu kısss beniii ikiz dogurursun inşalllahhhhhhhhhhh
canım arkadsımmm seni seviyorummm iyiyki varsınnnnopuyorumnanaktan:teytey:
canım arkadsımmm seni seviyorummm iyiyki varsınnnnopuyorumnanaktan:teytey:
slm hanımlar benim de 4 yaşında kızım var 2.bebek olmuyor 1.5.yıl oldu..dün doktora gittim sağ tarafta kist var dedi..adetin 2.günü kiste yine bakacak acaba parçalanıp atıldı mı diye ..ilk gebeliğinde tedavi gördün mü dedi..ilkinde 4.ayda hamile kaldım dedim şaşırdı..acaba bişe var da bana mı söylemedi..gerçi ilk gebeliğimde doktorun biri çift rahimsin ya düşer ya da erken doğum yaparsın demişti ..doktor değiştirdim diğeri çift olsa bile o normal ultrasonla gözükmez dedi..neyse çok şükür bebeğim sağlıklı dünyaya geldi..Allahım tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin....psikoloji çok önemli canlarım moralinizi yüksek tutun ve gönülden inanın bebeğiniz olacağına..
bende seni çok seviyorum arkadasım opuyorumnanaktan
olucak olucak ablası merak etmeyin siz bak bugün gec gelicekk malüm dün gece yazmıstı benden tarif istiyooooduuu allahım kıs nerdesin umutlubirbenimm allahım ya öldürcek bu kısss beniii ikiz dogurursun inşalllahhhhhhhhhhh
kızlar kısa bi süre için hoşçakalınnn görüşmek üzere
nasilsin kiz tobby,, gecen nasil gecti ercin sende hos geldin tekrarr.. Şeniz
çıktın mı bitanemmmm:çok üzgünüm:
slm hanımlar benim de 4 yaşında kızım var 2.bebek olmuyor 1.5.yıl oldu..dün doktora gittim sağ tarafta kist var dedi..adetin 2.günü kiste yine bakacak acaba parçalanıp atıldı mı diye ..ilk gebeliğinde tedavi gördün mü dedi..ilkinde 4.ayda hamile kaldım dedim şaşırdı..acaba bişe var da bana mı söylemedi..gerçi ilk gebeliğimde doktorun biri çift rahimsin ya düşer ya da erken doğum yaparsın demişti ..doktor değiştirdim diğeri çift olsa bile o normal ultrasonla gözükmez dedi..neyse çok şükür bebeğim sağlıklı dünyaya geldi..Allahım tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin....psikoloji çok önemli canlarım moralinizi yüksek tutun ve gönülden inanın bebeğiniz olacağına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?