- 19 Kasım 2014
- 246
- 187
- 53
- 34
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.701
Peki ne kadar sürede normal seviyeye geliyo hormon ve hamile kalmayı etkiliyor dimiCanim onun çözümü kolay progestan veriyor doktor
Bi gun agzimdan kotu bisey cikacak bebisim olunca da ben yuzlerine bakamicam onlarda benim yuzume...tutuyorum kendimi...Valla ttlm bebeğin ne zmn geleceği belli değil malesef. Arksdaşm alış artk bu tarz şeylere demişti gerçekten de doğru demiş diyorum simdi. Galiba biraz biraz kabullenmeye başlasak iyi olacak ttlm. Daha ne kadar süreceği belli değil bu bekleyişin. Ki daha ne patavatsızlar görecez. Allaha havale edip geçmek lazım galiba. Gönül ister ki cok farklı olsun ama elimizde olanı bu kadar
Ayy iyi etmissin kiz valla bemimde oyle olsun bende alicam insallah :))Karnımin bir kısmı bi an kalkıp iniyor ya :)) itiraf ediyorum videoya aldım
Büyük ihtimal adet sonrasi verir ilaci hic sıkıntı verecek bir hormon degil yani sıkıntı yapma :)Peki ne kadar sürede normal seviyeye geliyo hormon ve hamile kalmayı etkiliyor dimi
Olur olur çok kalmadı seninkine de :) büyüyor kuzucuklar :)Ayy iyi etmissin kiz valla bemimde oyle olsun bende alicam insallah :))
Adet gelmiyor ki 9 gün geçti hormondan kaynaklı galibaBüyük ihtimal adet sonrasi verir ilaci hic sıkıntı verecek bir hormon degil yani sıkıntı yapma :)
Olabilir bi doktora görün olmadı adet opman için de hamile kalman için de progestan veriyorlarAdet gelmiyor ki 9 gün geçti hormondan kaynaklı galiba
Bakalım yarın ilaç verecek sanırım ona goreOlabilir bi doktora görün olmadı adet opman için de hamile kalman için de progestan veriyorlar
Mucize bebek :'(
. 2 asilama dededm olmadi tüp bebege karar verdm igneler ilaclar kullandm ve yumurtalarimi toplattım ve embriyolar donduruldu 1 ay dinlenmek istedm. Yumurta toplama islemi sonrasi 20 gün gecmiştiki göguslerm cok agriyodu uclarina dokunamıyordum bile adet olmam lazmken 3 gun adet gecikmesi rahim kaslmasi akınti derken olmaz ama test yapiyim dedm ve cift cizgiyi gördm agladm inanamadm. Eşimi aradm sesimin titremesinden konusamadm tek cümle ile anlatmaya calistm aşkm çift cizgi cikti dedim eşim anlam veremedi ne diyosun anlamadn ne cizgisi dedi test yaptm hamile olabilirmiym dedim ve eşim telefonu kapatmasiyla bikac saate işten yanima gelmesi bir oldu. Hemen kan testi yaptirdm ve sonuc beta hcg 288.86 cikti ve inanamadm doktorumu aradm olabilir bu ay bi yumurtan catlamisti ama mide problemin vardi iliskin olmamisti dedi ama önceki spermler olabilir hemen gel dedi ve gittm sonuç hamileyim hamdolsun.Bir aaaaaaaaaa da benden
. 2 asilama dededm olmadi tüp bebege karar verdm igneler ilaclar kullandm ve yumurtalarimi toplattım ve embriyolar donduruldu 1 ay dinlenmek istedm. Yumurta toplama islemi sonrasi 20 gün gecmiştiki göguslerm cok agriyodu uclarina dokunamıyordum bile adet olmam lazmken 3 gun adet gecikmesi rahim kaslmasi akınti derken olmaz ama test yapiyim dedm ve cift cizgiyi gördm agladm inanamadm. Eşimi aradm sesimin titremesinden konusamadm tek cümle ile anlatmaya calistm aşkm çift cizgi cikti dedim eşim anlam veremedi ne diyosun anlamadn ne cizgisi dedi test yaptm hamile olabilirmiym dedim ve eşim telefonu kapatmasiyla bikac saate işten yanima gelmesi bir oldu. Hemen kan testi yaptirdm ve sonuc beta hcg 288.86 cikti ve inanamadm doktorumu aradm olabilir bu ay bi yumurtan catlamisti ama mide problemin vardi iliskin olmamisti dedi ama önceki spermler olabilir hemen gel dedi ve gittm sonuç hamileyim hamdolsun.
duanıza ihtiyacım varGerçekten de mucize bebek . sag salim kucağına alırsın inşallah çok sevindim
duanıza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?