Gebe kalamayanlar buraya.....

Ayy evet öle diolr ama bakalm dha 13+4 üz 16olnca fln hssederm insallah :) aslnda harekt etmesi dha iyi ndn dersn harekt edrkn iyi oldgnu anlıosn ama harekt etmeye baslamdgı zmn o stresli ultrasn zamnlrnı bkliosn :)
AynEn oyle cnm hareket etmesi guzel bisey. Insallah bebislerimizi Rabbim kucagimiza alip gormeyi de nasip eder bize. Yoksa icimde hep bi korku var.

Yoo kirgin ayrilmadik...onlar fazla sormus olabilir dogru bende merak ettim yazdim gozden kacrmis olabilirsin olsun...senin uzuntun fazla zaten...ama iyi taraftan dusun artik esin yaninda...hayirli haberlerini bekliyoruz...

Ayyyyy tubişiiiim geldim yaaa kıyamadı eşim gene

Aaa biz ayrildik mi simdi..yooo gonullerimiz bir..bana sadece eşinin seni bizden koparmasi koydu.onunda vardır elbet bi bildiği

Ay abla yaaa inanki ben nasıldım biliyon mu böyle sıkılgaan somurtkan meraklı falan hallere girmiştim. Ama çok şükür ki kıyamadı yaa söyledim anlattım falan tamam dedi ama öyle yarın öbürgün yeni yeni şeylerle de gelme karşıma lütfen dedi bende tamam kocacım didim

Hayir dedim ki biri eve kus almis cok saklaban bizi eglendiriyo dedi...bende dedim bende eve bi hayvan almak istiyorum ama ele avuca gelen bi hayvan dedim kedi gibi...digeri de dedi sen artik ele avuca gelen bi cocuk al yeni evli degilsin 2 yil oldu dedi...sinirlerim atti resmen dedim sen kendin diyodun kaynvaliden aski yapiyomus cocuk diye sen niye bana baski yapiyosun heraeyin zamani var dedim...sakayla karsk dedim ama okuz oturdu icime resmen zaten moralim bozuk daha da attirdi tepemi!. .

hayırlısı olsun cano hep merak ettik koca yokken arada kaçamak yap gir

Daha fazla ayrı kalamadım kuzum çok üzülmüştüm zaten :) konuştum eşimle oraya buraya gitmiyorum faceyi de kapattık evdeyim de zaten napayım ki daha sıkılıyorum bende dedim oda iyi tamam ama yarın başka şeylerle gelme karşıma dedi :))

Anladım canim hani insanin zoruna gidiyo bagirmasi felan, ama mecbursan yapacak biseyde yok hani. Olsun yaa bebisin saglikli olsunda gerisi bos. Rabbim yavrusunu saglikla kucaklamayi nasip etsin insallah :))
Amn canm cümlemze insallah.. evt mecubrm özelede gtsm Buranın özellernde dogm yaptrmıolr ayrca cogu testide yapmıolr devlt hstanesne gnderiolr yani özel devlltn ktü. valla öle bni rezil edp bagıramz saglk bakanlgna kdr giderm bebegmn saglnı ögrnmk bnm en dogl hakkm bazn sadece gıck gıck knusuo canımı skıo o bna bagırırsa bnde ona bagırırm :)

Hadi hoşgeldin cnm

kızlar dün evlilik yıldönümüzdü 365 gündür onunla uyuyup uyuyorum Rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin.bana süpriz yapmak için cumartesi akşam yemeğe götürdü burda yeni açılan bi yer var oraya masayı falan süslemiş resmen ağladım harika bir duyguymuş dünde ben ona süpriz yaptım inşallah evliliğimzin ebn büyük hediyesi bu ay alacağımız haberler olur...İNŞALLAH MELEĞİMİZ BEBEĞİMİZ GELİR BİZİ BEKLETMEZ ARTIK RABBİM SEN BİZİM İÇİN EN HAYIRLISINI NASİP EYLE İNŞALLAH(AMİN) :):):)

Valla ttlm bebeğin ne zmn geleceği belli değil malesef. Arksdaşm alış artk bu tarz şeylere demişti gerçekten de doğru demiş diyorum simdi. Galiba biraz biraz kabullenmeye başlasak iyi olacak ttlm. Daha ne kadar süreceği belli değil bu bekleyişin. Ki daha ne patavatsızlar görecez. Allaha havale edip geçmek lazım galiba. Gönül ister ki cok farklı olsun ama elimizde olanı bu kadar

Canim benim masallah size Rabbim mutlulugunuzu daim etsin insallah.. En yakin zamanda bebusinizde size Rabbim hediye eder insallah tatlim Bizimde evlilik yildonumumuz agustosta bakalim esim bana nasil bi surpriz yapacak ilk yildonumumuz olacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…