Gebe kalamayanlar buraya.....

Bn önceknde 4buck aylkkn hsstmştm :) bakalm bnda ne zmn hsstcm o ck gzl bi duygu ya :) evt uzanınca dha ck harektli oluolr canm

Ikiliyi yaptır gec kuzum madem kafan rahat olsun boşver üçlüyü falan
Bnm doktr cok sinrli bseyde denmioki anam ya. Yaptrmcm desm smdi bni rezil edr orda bagırır faln. Cnkü ck kişiyi azarladı rezl etti insan içnde adam yaslı brz en tecrubeli doktr o burda ama ckta sinrli

Saol ablam geldik eve ama aksilikler olmadı da değil . yanlış otobüse bindik kimlik evde kalmis neyse ki kan verdim geldik çarşamba sabah 10da yatış yapacaklar azıcık korku var
korkma dicem ama ben 3 ameliyatada ağlaya ağlaya girmiştim.birde beni o koldan damar açıyorlar ya o kötü ediyor düşünürken bile.İğneden korkuyorum ben :)
Allah'ın izniyle olsun bitsin operasyonun da bebeiş için engeller kalksın tatlım

Ay geldi de gina da geldi yani afedersin beni biliyosun ablasagolun abla bu siralar cok bakamiyorum ama desteginizi hissediyorum...laf batiran kadinlar akraba yarin tekrar yuzune bakmicam insanlar olsa derim de...yine karsilasicaz...dedikodu zaten haddi asmis durumda oluyo bisey soylersem...insallah...soran oluyo diye degil ama tatmak istedigim icin duam kisa zamanda Rabbim nasip eder insallahhh...

Amin ablam . hayirlisiyla bu da bi geçsin..

Bnm doktr cok sinrli bseyde denmioki anam ya. Yaptrmcm desm smdi bni rezil edr orda bagırır faln. Cnkü ck kişiyi azarladı rezl etti insan içnde adam yaslı brz en tecrubeli doktr o burda ama ckta sinrli
Canim pardon ama sen yaptirmak istemezsen yaptirmazsin onu ne ilgilendirir ki? Benim doktorum da cok israr etti ama ben yaptirmak istemedigimi soyledim. Hem sinirli bir doktora nasil gidiyorsun anlamadm, ben doktorumla herseyi rahatca konusup da soyleyip danisamayacaksam napayim o doktorun prof lugunu. Ben sahsen sevmem boyle seyleri ben bu hamilelik surecinde doktorumla herseyimi paylasamayacaksam cekincelerimi ne anlam ifade ediyorki ?

Yalnz klomen adetin 3. Günü başlıyolar genelde ki yumurtlama dan önce etki etsin diye. İnşallah kalırsın ama cok umutlanma klomenle olmayabilir. Mesela ben :) bu 3. Klomen başlamam. Doktor 6dan sonra vermiyoruz artk dedi. Bi de bazen klomen kist de yapabipiyor aklnda bulunsun. Biraz felaket tellalı oldum ama bunlar da olabiliyo inşallah sen hamiş kalırsın hemen

bnm ablamda 2 kere koca karı sayesinde oldu ama kesinlikle şeyini elletmeden sadece belini çektirerek kadın el vuranlara inanma demiş

Ya aslnda onlar da kötü niyetle sormuyolar ttlm da bizim acımız olduğu için bizi rahatsz ediyo işte. Dün komşulardan birinin annesi gelmiş. Herkeste görünce kadın sordu doğal olarak. Bi komsularn hepsi biliyo zaten tedavi olduğumu. Bi komşu direk soyledi onlar yeni evliler daha diye. Ki benden sonra evli olup bebişi olan vardı orda :)

Canim ikincide daha cabuk hissediliyormus hadi hayirlisi bakalim
Ayy evet öle diolr ama bakalm dha 13+4 üz 16olnca fln hssederm insallah :) aslnda harekt etmesi dha iyi ndn dersn harekt edrkn iyi oldgnu anlıosn ama harekt etmeye baslamdgı zmn o stresli ultrasn zamnlrnı bkliosn :)

Ya sinr oluorm aslnda hç gtmk istemiorm ama söle bse var canm bzm burda bnm doktrm harc 4tane dha doktr vr btansine asla gtmem önceki yavrumu o doktrda kaybttm ve bna ktü bi seklde söledi. Bi bayan doktr vr o iyi ama bnm doktrm harc dier doktrlr kndilrni bakmıolr ultrasnla stanenin bska bi bölümnde genl bi ultrasncu bakıo bnde kadın dogmcu bakmadn emn olamıorm aslnda bayn doktru ck iyi diolr smdi degstrsm baslarna almıolr o doktrn üzerne hp kaytlr. Bashekime gdp anlatsm aksi gbi bashekmde önceki yavrmu kaybettgm doktr nefrt ediorm ondanda off.. iyi bi doktra denk gelemdm blmiorm bn

Anladım canim hani insanin zoruna gidiyo bagirmasi felan, ama mecbursan yapacak biseyde yok hani. Olsun yaa bebisin saglikli olsunda gerisi bos. Rabbim yavrusunu saglikla kucaklamayi nasip etsin insallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…