- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.721
Ah yavrum ya maşallah :) inan çok sevindim nasip işte benim de ara verdiğimde geldi bebis :). 2 asilama dededm olmadi tüp bebege karar verdm igneler ilaclar kullandm ve yumurtalarimi toplattım ve embriyolar donduruldu 1 ay dinlenmek istedm. Yumurta toplama islemi sonrasi 20 gün gecmiştiki göguslerm cok agriyodu uclarina dokunamıyordum bile adet olmam lazmken 3 gun adet gecikmesi rahim kaslmasi akınti derken olmaz ama test yapiyim dedm ve cift cizgiyi gördm agladm inanamadm. Eşimi aradm sesimin titremesinden konusamadm tek cümle ile anlatmaya calistm aşkm çift cizgi cikti dedim eşim anlam veremedi ne diyosun anlamadn ne cizgisi dedi test yaptm hamile olabilirmiym dedim ve eşim telefonu kapatmasiyla bikac saate işten yanima gelmesi bir oldu. Hemen kan testi yaptirdm ve sonuc beta hcg 288.86 cikti ve inanamadm doktorumu aradm olabilir bu ay bi yumurtan catlamisti ama mide problemin vardi iliskin olmamisti dedi ama önceki spermler olabilir hemen gel dedi ve gittm sonuç hamileyim hamdolsun.
Esine bakilmadiysa ona da bi bakilsin olmadi ara ver bir süre dinlenGece gece içinizi kararmak istemem kızlar ama artık psikolojim bozuluyor. 1.5 senelik evliyim ama hala hamilelik yok her ay denemelere rağmen . Yumurtalarim buyumuyor sorun bu . Klomen klomen çatlama iğnesi neler neler büyüdü çatladi ama yine hamile kalmadm. Koca karı yöntemlerine basvurmayi düşünüyorum artık . Bi önerisi olan var mı ?
Ayyyyy tubişiiiim geldim yaaa kıyamadı eşim gene
Ay maşallah kendiliğinden hamile kaldn dimi. Allahım ne kdr büyüksün. Gerçekten size sürpriz olmuş. Rabbim kucağına almayı nasib etsin. 2 asilama dededm olmadi tüp bebege karar verdm igneler ilaclar kullandm ve yumurtalarimi toplattım ve embriyolar donduruldu 1 ay dinlenmek istedm. Yumurta toplama islemi sonrasi 20 gün gecmiştiki göguslerm cok agriyodu uclarina dokunamıyordum bile adet olmam lazmken 3 gun adet gecikmesi rahim kaslmasi akınti derken olmaz ama test yapiyim dedm ve cift cizgiyi gördm agladm inanamadm. Eşimi aradm sesimin titremesinden konusamadm tek cümle ile anlatmaya calistm aşkm çift cizgi cikti dedim eşim anlam veremedi ne diyosun anlamadn ne cizgisi dedi test yaptm hamile olabilirmiym dedim ve eşim telefonu kapatmasiyla bikac saate işten yanima gelmesi bir oldu. Hemen kan testi yaptirdm ve sonuc beta hcg 288.86 cikti ve inanamadm doktorumu aradm olabilir bu ay bi yumurtan catlamisti ama mide problemin vardi iliskin olmamisti dedi ama önceki spermler olabilir hemen gel dedi ve gittm sonuç hamileyim hamdolsun.
Canım.. rabbim tamamına erdirsin insallah sag saglim alırsın kucagına yavrunu cok sevindim valla gözün aydın..Mucize bebek :'(
Mucize bebek :'(
inşallah canım en kısa sürede bizede nasip etsin anne ve baba olmayı :)Canim benim masallah size Rabbim mutlulugunuzu daim etsin insallah.. En yakin zamanda bebusinizde size Rabbim hediye eder insallah tatlimBizimde evlilik yildonumumuz agustosta bakalim esim bana nasil bi surpriz yapacak ilk yildonumumuz olacak insallah
Merhaba canim ben hic klomen filan kullanmadim bi kere gittim doktora hormon degerlerim normol cikti esim gitmedi ama hala bebek yok senin dedigin gibi kocakari yontemini yapicam karin kasik cektirme filan ama suna dikkat et eli izinli kadinlar oluyormus onlara yaptir bi sure boyle deniyelim dedim esime olmadi sonra gideriz doktoraGece gece içinizi kararmak istemem kızlar ama artık psikolojim bozuluyor. 1.5 senelik evliyim ama hala hamilelik yok her ay denemelere rağmen . Yumurtalarim buyumuyor sorun bu . Klomen klomen çatlama iğnesi neler neler büyüdü çatladi ama yine hamile kalmadm. Koca karı yöntemlerine basvurmayi düşünüyorum artık . Bi önerisi olan var mı ?
Ahh canim ne kadar sevindim bir bilsen, sabah sabah cok guzel bir haber verdin bana:)) canim benim yaa Rabbim bebegini sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin insallah darisi butun isteyenlere insallah. 2 asilama dededm olmadi tüp bebege karar verdm igneler ilaclar kullandm ve yumurtalarimi toplattım ve embriyolar donduruldu 1 ay dinlenmek istedm. Yumurta toplama islemi sonrasi 20 gün gecmiştiki göguslerm cok agriyodu uclarina dokunamıyordum bile adet olmam lazmken 3 gun adet gecikmesi rahim kaslmasi akınti derken olmaz ama test yapiyim dedm ve cift cizgiyi gördm agladm inanamadm. Eşimi aradm sesimin titremesinden konusamadm tek cümle ile anlatmaya calistm aşkm çift cizgi cikti dedim eşim anlam veremedi ne diyosun anlamadn ne cizgisi dedi test yaptm hamile olabilirmiym dedim ve eşim telefonu kapatmasiyla bikac saate işten yanima gelmesi bir oldu. Hemen kan testi yaptirdm ve sonuc beta hcg 288.86 cikti ve inanamadm doktorumu aradm olabilir bu ay bi yumurtan catlamisti ama mide problemin vardi iliskin olmamisti dedi ama önceki spermler olabilir hemen gel dedi ve gittm sonuç hamileyim hamdolsun.
Gunaydin canim insallah cok guzel bir gun olurGünaydınlarrr kuzular güzel haberler alalım inşallah bugün de
Oğlunla randevun var dimi bugün :) ay bi de aşı günü :-/Gunaydin canim insallah cok guzel bir gun olur
seni alttan elle muayene yapmak isterse baktırma bazısı yanlış bişey yapıyoAblanin o sayede oldugunu anladim da digerlerinde ne demek istedigini anlamadim canim kime neye inanma demis
aman ne olacak deseydin heea naptın görümce konusunuDaha fazla ayrı kalamadım kuzum çok üzülmüştüm zaten :) konuştum eşimle oraya buraya gitmiyorum faceyi de kapattık evdeyim de zaten napayım ki daha sıkılıyorum bende dedim oda iyi tamam ama yarın başka şeylerle gelme karşıma dedi :))
anaaaaaaa tek gittin iki canlımı geldin canommm kız hayırlı olsun şoktayım tüp mü yaptırdınSelam kızlar nasılsınız
. 2 asilama dededm olmadi tüp bebege karar verdm igneler ilaclar kullandm ve yumurtalarimi toplattım ve embriyolar donduruldu 1 ay dinlenmek istedm. Yumurta toplama islemi sonrasi 20 gün gecmiştiki göguslerm cok agriyodu uclarina dokunamıyordum bile adet olmam lazmken 3 gun adet gecikmesi rahim kaslmasi akınti derken olmaz ama test yapiyim dedm ve cift cizgiyi gördm agladm inanamadm. Eşimi aradm sesimin titremesinden konusamadm tek cümle ile anlatmaya calistm aşkm çift cizgi cikti dedim eşim anlam veremedi ne diyosun anlamadn ne cizgisi dedi test yaptm hamile olabilirmiym dedim ve eşim telefonu kapatmasiyla bikac saate işten yanima gelmesi bir oldu. Hemen kan testi yaptirdm ve sonuc beta hcg 288.86 cikti ve inanamadm doktorumu aradm olabilir bu ay bi yumurtan catlamisti ama mide problemin vardi iliskin olmamisti dedi ama önceki spermler olabilir hemen gel dedi ve gittm sonuç hamileyim hamdolsun.
günaydın cano takvimde kim var bu aralar bilmiyoruzdaGünaydınlarrr kuzular güzel haberler alalım inşallah bugün de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?