Gebe kalamayanlar buraya.....

Gece gece içinizi kararmak istemem kızlar ama artık psikolojim bozuluyor. 1.5 senelik evliyim ama hala hamilelik yok her ay denemelere rağmen . Yumurtalarim buyumuyor sorun bu . Klomen klomen çatlama iğnesi neler neler büyüdü çatladi ama yine hamile kalmadm. Koca karı yöntemlerine basvurmayi düşünüyorum artık . Bi önerisi olan var mı ?

Ah yavrum ya maşallah :) inan çok sevindim nasip işte benim de ara verdiğimde geldi bebis :)

Esine bakilmadiysa ona da bi bakilsin olmadi ara ver bir süre dinlen

Ay maşallah kendiliğinden hamile kaldn dimi. Allahım ne kdr büyüksün. Gerçekten size sürpriz olmuş. Rabbim kucağına almayı nasib etsin

inşallah canım en kısa sürede bizede nasip etsin anne ve baba olmayı :)

Merhaba canim ben hic klomen filan kullanmadim bi kere gittim doktora hormon degerlerim normol cikti esim gitmedi ama hala bebek yok senin dedigin gibi kocakari yontemini yapicam karin kasik cektirme filan ama suna dikkat et eli izinli kadinlar oluyormus onlara yaptir bi sure boyle deniyelim dedim esime olmadi sonra gideriz doktora

Ahh canim ne kadar sevindim bir bilsen, sabah sabah cok guzel bir haber verdin bana:)) canim benim yaa Rabbim bebegini sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin insallah darisi butun isteyenlere insallah

aman ne olacak deseydin heea naptın görümce konusunu

işte RABBİMİN mucizesi yaaa çok duygulandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…