- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.761
Biara bnada yask etmşti ama kısa bi surelgne :) ne büleym erkek olmadgı orda dio bnde bn salakmym anlmyck kdr dedm erkek illa belli edr ki kndni kadn sornlrnı nerdn bilck o kdr illa gevseklk yapr:)
Canıım hhoşgeldin bende bayadr giremiodum gitmişsin bugun girdim gelmişsin :)
evet yaa bunlardan hem kokulu taş hem kokulu sabun yapılıyo emzikler dişler minnak bebekler fln neler neler var çok hoşuma gitti bnm canoSabunsa bunlar Bunun emzikli olanları falan da var :)) bizde gecen kuzenimle bebekler için süslemeler , mevlut şekerleri falan olan yere girdik çok güzel şeyler var
yeni hamişide koy cano sümeyyeyiHamilelik Takvimi
@bebeem----------------------13 Ocak-10.deneme
tm26 ------------------------ ---3 Şubat- 3.deneme
@pembebasliklikiz -------9 Şubat-6.deneme
umutbitmz --------------- ---17 Mart-12.deneme
@aysima00---------------------24 Mart-26.deneme
@emikra--------------------------31 Mart-13.deneme
@esoes1919 ---------------------21 Nisan-3.deneme
@melegggm--------------------23 Nisan-7.deneme
@ikizlerclub-------------------4 Mayıs 5.deneme
yaren92 --------------------- ---7 Mayıs-9.deneme
A amorevole ---------------------------8 Mayıs-24.deneme
@moryel88------------------------20 Mayıs-11.deneme
@ebrar09--------------------------4 Haziran-12.deneme
@zumrutanka-------------------7 Haziran-25.deneme
zeynepsibel ---------------- ---9 Haziran-14.deneme
@uslutuba------------------------11 Haziran-12.deneme
@ftsch-------------------------------11 Haziran-16.deneme
evet yaa bunlardan hem kokulu taş hem kokulu sabun yapılıyo emzikler dişler minnak bebekler fln neler neler var çok hoşuma gitti bnm cano
Zorla yiyiyrm ya esm bu aksm balık yedrdi kndi kızarttıda yazk kocama ya :) cnm iştah sıfr yani agzma mühür vurulmş sanki :/
sen @zümrütüankaCanm ya benm ne zaman acaba artk bilemiyorum sürekli gecikme olmaya başladı. Çalışmalar falan ne zaman olmalı acepBu aralar acayip yoğunum da
ayy işte fırsatın var bzm buralarda malzeme bulmak imkansız anca internetten getirtirim o da çok pahalıya geliyoBende buzdolabı süsü olanları merak ediyorum eminönü ne gidince malzeme bakacağım
Off.. Ne bileym önceknde istememşti 2liyi 1sene içnde ck seyleri degstrmşlr ya orda hastanede bi kadnla tanstm ondanda istemşlr 2li 3lü.. ne bileym ya
sen @zümrütüanka
ayy işte fırsatın var bzm buralarda malzeme bulmak imkansız anca internetten getirtirim o da çok pahalıya geliyo
Canim valla her ne kadar doktoruma gore imkansiz sayisa da ben ilk hareketini 15.ci haftada hissetmistim.ama doktorum yaniliyosun felan dedi cok net olarak 17.ci haftada hissettim hele su an karnimda sanki oyun oynuyo her sirt ustu uzanisimda hareket ediyo :))
yaa bnd mesela oyuncak işini merak ediyodum ve yapmak isterdim onu bak o da yok buralar da işteFırsat var da seker nedense bisi bitiyor başka bisi çıkıyor. Oyuncak isini bıraktım şu Tunus işi öğrenecektim zona oldum 1 ay öyle geçti sonra dis dahiliye derken yarinda histeroskopi olacağım .. Bakalım bi zamanını bulursam baslarim oyalanacak bisilere
Evet benimki de ondan ötürü istemiyo orandan burandan bahsediyosun etraf sapık kaynıyo sen ordakileri görüyo musun insan istesin yeterki 2 dakikada kadın oluverirler diyobakalım şimdilik bi sorun yok olmaz da inşaallah
Mucize bebek :'(
yaa bnd mesela oyuncak işini merak ediyodum ve yapmak isterdim onu bak o da yok buralar da işte
Aynen tatlm aksam 9 da oglumu gorucem insallah :)) persembe gunu de asi var
sen @zümrütüanka
ayy işte fırsatın var bzm buralarda malzeme bulmak imkansız anca internetten getirtirim o da çok pahalıya geliyo
bnd bebek örgüsü fln süsleme dikiş işleri de biliyorumda daha bi kere satmadım hep hediye götürdüm ...niye bıraktın oyuncak işini...bu sabun işini hobi olarak bile olsa yapmayı istiyorumda daha malzeme araştırması yapıyorum ama çok pahalı paketi 300 lirayı buluyo yaa kalıplar çok pahalıOyuncak işi iyiydi ya parası azdı ama 3 5 getirisi vardı. Ama zaten oyalanmak için yapıyordum ben onu tozu kiri olmuyordu.. O isi de tesadüfen eşim bulduydu. Ama sen calisiyorsun sen bu sabun isini falan düşün süs eşyalarını falan . ben oya yapıyordum sonra oyuncağa geçtim simdi sırada ne var bakalım
Cuma ya az kaldı bakalm sanki istdgi herseyn altnda bi kötülk arıorm :) ndn dediki dn istedi fln diecanım benimde istedi 21 3lü yaptırdım korkma doktorlarımız tedbırlı o yuzden
cano karıştı sana batı soruyodum sn ablayla aynı tarihte olmamışmıydın diyeAnlamadım canm ne o ben @zumrutanka ?
İnşallah bak biz kadiniz he valla billah erkek falan değiliz gitme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?