- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.781
Sadece sbhlrı oluo bnde cnm bulantı ama istahszk hp var. Kilo almamsm.dhada vermşm 2-3kilo.geçececk inşallah canım bende eşimde balıığı zorla yediriyordu bulantılarımda şimdi ise istekle yiyorum :)
İlla ki anlasılr canm onlar durpte saatlrce derrlesmzlr biyerdn ack verirlrEvet benimki de ondan ötürü istemiyo orandan burandan bahsediyosun etraf sapık kaynıyo sen ordakileri görüyo musun insan istesin yeterki 2 dakikada kadın oluverirler diyobakalım şimdilik bi sorun yok olmaz da inşaallah
cano karıştı sana batı soruyodum sn ablayla aynı tarihte olmamışmıydın diye
bnd bebek örgüsü fln süsleme dikiş işleri de biliyorumda daha bi kere satmadım hep hediye götürdüm ...niye bıraktın oyuncak işini...bu sabun işini hobi olarak bile olsa yapmayı istiyorumda daha malzeme araştırması yapıyorum ama çok pahalı paketi 300 lirayı buluyo yaa kalıplar çok pahalı
İlla ki anlasılr canm onlar durpte saatlrce derrlesmzlr biyerdn ack verirlr
evet yaa bu çok pahalı çok ince tedayları var ve zaten küçük şeyler daha pahalı oluyo niyeyse bnd bakınıyom şimdilik bi malzemeyi bulsaydım e bnc oyuncak işini bırakma devamlı yerin varmış oya yapsan bile bazen satamıyon bekliyoBahar temizliği için biraktiydim. Bütün gününü alıyor neredeyse . ilk basta 1 hafta is varsa 4 5 gün yoktu iyi oluyordu son zaman hic ara veremediydik sayi olarak fazlaydı zaten bıraktım yaralar çıktı .. Satsan parasını çıkartırsın aslında ama hobi için pahaliymis
aklımda tarihleriniz yakındı diye kalmış o bugün ortada yok akşam çıkarBilmiyorum ki kuzum o ne zaman oldu benm 10 Mayıs
aklımda tarihleriniz yakındı diye kalmış o bugün ortada yok akşam çıkar
ben biliyorum da mevzu onun anlaması :)) neyse bakalım şuan bi sorun yok görüyo bişey demiyo çok şükür
Ya o bide bana kızmıştı sanırım o yüzden acısını burdan uzak durmamla çıkardı sonra da kıyamadı
evet yaa bu çok pahalı çok ince tedayları var ve zaten küçük şeyler daha pahalı oluyo niyeyse bnd bakınıyom şimdilik bi malzemeyi bulsaydım e bnc oyuncak işini bırakma devamlı yerin varmış oya yapsan bile bazen satamıyon bekliyo
iyi yaparsın hem bebek içinde bi iki birikirBiz zaten adama ara vereceğiz dedik o da ne zaman isterseniz arayın dedi. Ama bu sıra yapamam bakalım ramazandan sonra baslarim belki yine
Kızlar klomen sizde sancı yapıyo mu ya da yaptı mı. Adet olac gibi gergin karnm. Eşime de sordum baktı çok sert karnın dedi. Kalkar kalkmaz bıçak gibi batıyor. Yatarken bi sey yok cok az var daha doğrusu. Klomen kist de yapıyo acaba kiste mi dönüştü diye düşünüyorum
Bkereck oldu öle bse kadn sandm özeldn msj attı nbr fln filan dha yeni evlym sn dedi bnde 2olck dedm sn tecrubelsn dedi knslm dedi ne knslm dedm cinsellk dedi bnde caktı ztn hmn ama anlamya calstm ne gbi dedm snra bna bi ftgrf gndrdi bu kapalı bi kız resmi magazada kıyaft deniormda sence bu elbse nasl esm begnmioda dedi ftgrfta parmklrna baktm kndni aynadan cekmş yuzk fln yk dha 17yasnda fln bi kz ftgrfı sikayt ettm hmn yöneticlre baktm snra gecici olark hesabnı kaptmşlrAynen canm bende öyle düşünüyorum
Aman olmasın zaten öyle şeyler
Daha Adete çok var ya. Ama sağlam sancım var. Daha doğrusu batıyo.Canm ben klomen+çatlatmaiğnesi kullanmıştım 2 kez. O 2 ay da çok fazla şişlik ve çok sancılı regl yaşadım hatta sonraki 2 ay bile sürdü sancım acillik oldum o dereceşimdi iyiyim çok şükür
Sen nerden biliyon kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?